דנמרק בקיץ - כדאי?
-
שלום לכולם,
אני שוקלת לנסוע לדנמרק הקיץ ל10-11 ימים.
אנחנו זוג עם שלושה ילדים קטנים - 9, 7, 4.5
לא מצאתי הרבה מידע על טיולי משפחות בנמרק, אז אשמח לקישורים, המלצות וטיפים.
רוב תודות

-
דנמרק בקיץ - כדאי?שלום מיכל
כדי לענות האם כדאי לכם אני אענה בשאלות: למה דווקא דנמרק? מה מושך אתכם? היכן טיילתם כמשפחה בעבר? מהן העדפות שלכם: טבע\ערים\מוזאונים כן לא\ טירות כן\לא.
בכל מקרה בעשרה או אחד עשר ימים ניתן לעשות טיול נחמד מאוד בדנמרק.
-
דנמרק בקיץ - כדאי?תודה על ההתייחסות
טיילנו עד עכשיו בצפון איטליה, באלפים הצרפתיים ובאנגליה הכפרית. כשהיינו באנגליה שילבנו גם יומיים בלונדון, בשאר המקומות נשארנו באזורים הפחות עירוניים.
אנחנו אוהבים ירוק בעיניים ומזג אוויר נעים בקיץ

וכמובן רוצים לשלב בטיול קצת מכל דבר - נופים, כפרים, טירות, אטרקציות כאלה ואחרות.
חשבתי לפצל את הטיול לשני מוקדים: לאי יוטלנד ולאזור קופנהגן.
מה מושך אותי דווקא לשם? אני לא יודעת בדיוק. חשבתי בהתחלה לארגן טיול לסלובניה או להולנד, אבל משום מה לא חשתי התלהבות רבה במחשבה על נסיעה אליהן, מה גם שלסלובניה לא מצאתי טיסות ישירות שאפשר להזמין כבר עכשיו.
איכשהו עלתה האפשרות של דנמרק, ופתאום הרעיון ממש מצא חן בעיני

-
דנמרק בקיץ - כדאי?דנמרק מקסימה.
לי היא מזכירה את הולנד אולי בגלל תוואי הנוף.
שימי לב שיוטלנד חתכ'ת אי ואם הכוונה ללון בו בלינה אחת תצטרכו להחליט אם רוצים דרום או צפון ,מערב או מזרח - כי יהיו ויתורים כואבים.
מציעה לפני הכול (אם מעניין אתכם) לחפש אירועי ויקינגים ופסטיבלים כי זה נורא מתסכל להגיע למקום ולגלות שהויקינגים היו בדיוק לפני שבוע- אבל כמובן שזה רק אם התרבות והאווירה מעניינים אתכם.
-
דנמרק בקיץ - כדאי?ברור שמעניין
במיוחד את בן ה-9.אני מחפשת אתרים שבהם מידע על פסטיבלים.
ובנוגע לאזור ביוטלנד - יש לך המלצה איפה כדאי להתמקם?
-
דנמרק בקיץ - כדאי?אם מעניין אתכם ויקינגים ורוצים לעשות גיחה לנורווגיה.
יש מעבורת לילה (כמו אונית קרוז)שניתן לעלות עלייה עם הרכבים כל יום אחה"צ ומגיעים בבוקר לאוסלו.
כמו כן ניתן לשלב את לגולנד שמתאים לגילאים של הילדים.
-
דנמרק בקיץ - כדאי?אני חושבת שנאשאיר את נורווגיה לפעם אחרת
כשהילדים יגדלו.לא בוער לי "לתפוס" את כל סקנדינביה הפעם. אנחנו אוהבים למצות אזור אחד כמה שאפשר. אנחנו גם לא ממש תקתקנים

-
דנמרק בקיץ - כדאי?הי מיכל,
אנחנו היינו בדנמרק באמצע אוגוסט 2011 עם 3 בנים בגילאים 11, 9, 5
הטיול היה ל- 12 יום. חלקנו ל- 2 כוכבים - 5 לילות בקופנהגן ו - 6 לילות ליד הלגולנד.
הלימודים בדנמרק מתחילים ב- 13.8 כך שאין עומס באתרים.
מזג האוויר היה קריר גם בתקופה זו.
דנמרק דומה בנופים להולנד - שטוחה. כך שאל תצפו לנופים דרמטיים.
אני ממליצה להתחיל לחפש פה http://www.visitdenmark.com/denmark/things-do פסטיבלים וארועים מעניינים.
טל
-
דנמרק בקיץ - כדאי?תודה טל

האם יש לך קובץ טיול מסודר? אשמח לקבל המלצות על מקומות לינה ואפשרויות לטיול
-
אז יש כרטיסים לדנמרק...איזו התרגשות.
קניתי בנורווג'יאן, שבדיוק המליצו עליה כאן. יצא זול יותר מסאס.
היינו צריכים להחליט במהירות, כי המחירים עלו מיום ליום.
עכשיו אני צריכה לבנות טיול :-
בינתיים אני נרגשת מעצם הקנייה (במיוחד משום שאני לא יודעת הרבה על היעד...).
יונית - הפור נפל הרבה בזכות שאמרת שמקסים שם

תודה
-
אז יש כרטיסים לדנמרק...היי.
אנחנו (זוג +2, בת 5 ובת שנתיים) היינו בדנמרק לפני די הרבה שנים: 3 ימים בקופנהאגן המקסימה + שבוע בדרכים. רוב הלילות ישנו באכסניות נוער בחדרי משפחה ונהננו מכל רגע. האתרים הזכורים לנו בעיקר- הצוקים הלבנים במנס קלינט, טירה עם מבוך בגן היפה ותצוגת מכוניות עתיקות, כמה כפרים עתיקים ומיוחדים ששמם כבר נשכח מאיתנו, ספארי וכמובן לגולנד. דנמרק מותאמת מאוד לטיול עם ילדים (לדוג' פינות לגו ומשחקים נוספים בכל מסעדה, מרחקי נסיעה לא גדולים). אנחנו טיילנו בחודש מאי- מזג האויר היה מעולה. בקיצור יעד טיול מומלץ בחום!טיול נעים
-
אז יש כרטיסים לדנמרק...הי ענמה,
תודה על העידוד
כיף לשמוע! -
אז יש כרטיסים לדנמרק...הקסם העיקרי של דמנרק היא בזה שהיא חלק מארצות סקנדינביה, ומהעובדה שארצות סקנדינביה הן ארצות רווחה גם התיירים נהנים. מאוד ידידותי לילדים. מזג האויר בקיץ נעים, ויש שפע אתרי ויקינגיים מעניינים.
מקווה שעד בואך כל השיפוצים והחפירות בקופנהגן יסתיימו, ותוכלו להנות מעיר מקסימה ונינוחה.
באוגוסט שעבר במסגרת טיול לנורווגיה , היינו בדמנרק.
מצרפת קישור לגיחה שלנו. כולל קישורי לינה
האיזור של לגולנג הוא איזור כפרי נעים עטור שדות. אנחנו עשינו גיחה קצרה, אבל בהחלט ניתן להשאר יותר . הדירה שלנו מאוד מומלצת.
קחי בחשבון שהנסיעה מקופנהגן ללגו לנד היא ארוכה( כשעתיים וחצי נסיעה רצופה), ויקרה - יש לחצות גשר בעלות של כ250 קרונות.
-
אז יש כרטיסים לדנמרק...תודה