פארקים באורלנדו בפסח
-
שלום, בעז"ה אני וחברה נהיה באורלנדו בפסח. יש לנו 4 ימים מלאים לטייל באיזור פלוס כמה חצאי ימים. חשבנו לעשות את כל 4 הימים המלאים פארקים.
1. אני זקוקה להמלצות מה לעשות בחצאי הימים (שופינג, אתרי טבע באיזור וכו')- חשוב לציין שלא יהיה לנו רכב ולכן אנחנו זקוקות למקומות באיזור שאפשר להגיע אליהם עם תחבורה ציבורית (אנחנו נלון במלון ב10100 International Dr).
2. בנוגע לפארקים- רצינו לעשות יומיים את יוניברסל- יום אחד לסטודיוס ויום אחד לאי ההרפתקאות וכן יום אחד magic kingdom. זה משאיר לנו יום נוסף, אנחנו פחות בקטע של פארק מים- איזה עוד פארק מומלץ? (אנחנו בנות 20 ואוהבות רכבות הרים) או שאולי בגלל שזה פסח ויהיה עומס (חופשת האיסטר יוצאת בחלקה על פסח לדעתי) כדאי להקדיש 3 ימים ליוניברסל?
תודה רבה

-
פארקים באורלנדו בפסחמבחינה כספית, אני הייתי הולך על:
יוניברסל, איילנד אוף אדוונצ'ר, סי וורלד, ובוש גרדנס (רכבות הרים!)
יש כרטיס משולב שכולל את כל אלה. (וגם פארק מיים.. שתוכלו להצטנן באחד מחצאי הימים)
-
פארקים באורלנדו בפסחאפשרי להגיד לבוש גארדנס בלי רכב מאורלנדו? בתחבורה ציבורית?
-
פארקים באורלנדו בפסחבדקתי באתר של בוש גרדנס והם מציעים תחבורה ציבורית בחינם בהזמנה מראש.. הבעיה שאנחנו שם עוד שבוע וחצי וכל האוטובוסים בחינם מלאים.
מישהו מכיר תחבורה ציבורית רגילה בתשלום מאורלנדו לבוש גרדנס?
תודה.!
-
פארקים באורלנדו בפסחשאלה - זה שאתן לא שוכרות אוטו זה מטעמים עקרוניים? גיל ומחיר? משהו אחר?
כולכן בנות 20 בדיוק? אין אף אחת בת 21 או יותר?
בדקתי למשל באלאמו - 25 דולר ליום תוספת לנהג צעיר מגיל 21 (לא 20). רכב (כולל נהג צעיר) יעלה 100 דולר ליום, ומעט פחות בהשכרה שבועית. וזה בלי חיפוש עמוק, משא ומתן וכו'.
כלומר לשכור רכב כדי למסוע רק לבוש גרדנס צריך לעשות סביבות ה-150 דולר לכולן (כולל דלק וחניה) או לכל התקופה (כולל חניה בפארקים) - 600-700 דולר.
אולי עם חיפוש טיפה יותר יסודי תצליחו להוזיל את העלות. בזמנו אנשים הזכירו שהרץ מאד ידידות לנהגים צעירים.
אז זה אומנם סכום גבוה, אבל אפשרי אם רוצים.
זה מותנה בכך שלאחת מכן כבר היה יומולדת 21.