מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014
-
שלום רב
אשמח לדעת מתי ממסיונכם יתפרסמו מבצעי הטיסות לבודפשט לקיץ 2014?
טרם צברתי ניסיון עם החברה.
בברכה
מיכל
-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014קיץ 2014 כבר פורסם מזמן ומופיע באתר.
התכוונת אולי לקיץ 2015?
-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014הי מודה לך על תשובתך.לא התבלבלתי.התכוונתי לשנת 2014. היה לנו עיכוב לגבי תאריך גיוס ולכן הכל התעכב.רק עכשיו מתחילה לתכנן. מנסיונך - להזמין במחירים המופיעים באתר? בשנתיים האחרונות נסענו למזרח כך שאיני מכירה את מחירי הטיסות לאירופה. מודה לך מיכל
מיכל
-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014אם לא התבלבלת אז הכל בסדר ויש כבר תאריכים באתר. לתחילת יולי לחלק מהיעדים יש עדין מחירים שמתאימים להגדרת הלואו קואסט. אפילו החל מ-60 יורו לאדם לכיוון מחיר בסיס לבודפשט בתחילת יולי.
מה שאני מציע לך זה כבר להתביית על תאריכים ולהיות מוכנה להזמנה. לחכות למבצע 20% הנחה. דבר שמתרחש אחת לכמה שבועות ואז בהרכב משפחתי תוכלי לחסוך עוד כמה עשרות יורו.
ה-20% מתייחס למחיר המקורי לפני הנחת חבר מועדון.
במעמד הרכישה תרשמי כבר לחבר מועדון במחיר 30 יורו ותזמיני כבר לכולם עם כל ההנחות. כרטיס החבר תקף לשנה, מקנה לפחות 10 יורו הנחה לכיוון לאדם ותוכלי להזמין בהזמנה אחת עד 10 כרטיסים ( כולל אותך ).
חשוב לציין שיש עוד פרטים שצריך להביא בחשבון כמו מזוודות שעלותן בקיץ 35 יורו לכיוון ליחידה. לשים לב שמדובר על מזוודה של עד 32 ק"ג כך שניתן לחשב מזוודה לכל זוג נוסעים.
לשים לב למידות המיוחדות של תיק היד שעולה אתכם למטוס. אמנם אין הגבלת משקל, אך התיקים נמדדים ביתר הקפדה ואין לחרוג מ- 42x32x25.
קדימות בעליה למטוס או מקומות מועדפים עם אקסטרה מרווח גם הם בתשלום.
בהצלחה
עוד
-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014מודה לך Reef. אכן קראתי לגבי המידות המיוחדות.אכן מתכווננים לגבי תאריכים. מתכננת לשלב בודפשט + סלובקיה עם נערה בת 14. החייל השנה יישאר בבית. יש לך המלצה כמה ימים לתכנן לסלובקיה בהנחה שלא נעשה טרקים בטטרה העליונה? טרם קראתי את סיכומך אך הבנתי שהיית בחורף.
ולגבי כרטיסי טעסה, התחברתי לאפליקציה של wizz ומדבריך אני מבינה שהם צפויים לפרסם מבצע של 20%. עד כה פרסמו מבצע עד מרץ. מודה לך מאוד מיכל
-
מחר מבצע הנחה של 20% ב- WIZZ AIR -
מחר מבצע הנחה של 20% ב- WIZZ AIRהי
בהקשר לכותרת - ידוע לך אם ההנחה לתקופת הקיץ?
התחברתי לאפליקציה שך החברה אך לא קיבלתי עדכון לגבי המבצע.
תודה
מיכל
-
מחר מבצע הנחה של 20% ב- WIZZ AIR1. ההנחה ניתנת לכל הטיסות לכל המועדים ולכל היעדים וניתנת על רק על הכרטיס ללא מזוודות ותוספות אחרות.
2. בזמן רכישת הכרטיסים צריך להרשם למועדון (30€).
3. כדי לקבל עדכונים צריך להרשם ל-NEWSLETTER.
4. בפורום תמיד יש מישהו שמודיע על המבצע.
-
מחר מבצע הנחה של 20% ב- WIZZ AIRמודה לך מאוד
מיכל
-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014עדכנתי הבלוג שלי לגבי טיול החורף שלנו משנה שעברה, טיילנו בבודפשט + וינה במשך שבוע.
לגבי סלובניה המקסימה, מצטער אין לי מידע לתרום.
כפי שעדכנו קודמיי החל ממחר מבצע 20% לכל יעדי החברה.
-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014תודה לכם. מיכל
-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014שלום לכולם! אני חדשה בהכל. מתי ביוני-יולי יהיו מבצעים?
-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014אין תאריך מדוייק. הם מפרסמים את המבצע של 20% אחת לשלשה-ארבע שבועות., לפעמים פחות לפעמים יותר. לפעמים המבצע רק למזמינים מסמארטפון. לפני ימים מספר היה להם מבצע של 1+1. אני מעריך שהמבצע הבא בשבועיים הקרובים.
-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014אם עדיין מדובר על הזמנה לקית הקרוב אני בכלל לא בטוח שהייתי מחכה למבצע. אין חוקיות ברורה לגבי מבצעים (למרות שלרוב יש כל כמה שבועות).
מה שיותר חשוב - הכרטיסים לקית הקרוב הולכים ואוזלים. לא אגיד שאין עדיין מציאות יחסית, אבל אף אחד לא מבטיח שהן תשארנה לשבוע הבא. בייחוד אם יש לכם אילוצים מסוימים - לא לפני תאריך X, לא אחרי תאריך Y, חייבים לצאת ביום ראשון וכו'.
-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014
ibd R e e F יעילים ומועילים כרגיל... -
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014טוב, יצאתי אדיוט - היום 20% הנחה בוויז
-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014זה לא אתה...
זה wizzair

-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014rabichka----המבצע הגיע לבקשתך כבר היום.
-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014תודה רבה!!! אני מחכה ל 1+1
-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 20141+1 היה לכבוד יום הולדת 10 של וויז. ייתכן שפעם הבאה תהיה רק בעוד שנה (או 10).
20% זה המבצע הריאלי...
בהצלחה