מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014
-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014מודה לך Reef. אכן קראתי לגבי המידות המיוחדות.אכן מתכווננים לגבי תאריכים. מתכננת לשלב בודפשט + סלובקיה עם נערה בת 14. החייל השנה יישאר בבית. יש לך המלצה כמה ימים לתכנן לסלובקיה בהנחה שלא נעשה טרקים בטטרה העליונה? טרם קראתי את סיכומך אך הבנתי שהיית בחורף.
ולגבי כרטיסי טעסה, התחברתי לאפליקציה של wizz ומדבריך אני מבינה שהם צפויים לפרסם מבצע של 20%. עד כה פרסמו מבצע עד מרץ. מודה לך מאוד מיכל
-
מחר מבצע הנחה של 20% ב- WIZZ AIR -
מחר מבצע הנחה של 20% ב- WIZZ AIRהי
בהקשר לכותרת - ידוע לך אם ההנחה לתקופת הקיץ?
התחברתי לאפליקציה שך החברה אך לא קיבלתי עדכון לגבי המבצע.
תודה
מיכל
-
מחר מבצע הנחה של 20% ב- WIZZ AIR1. ההנחה ניתנת לכל הטיסות לכל המועדים ולכל היעדים וניתנת על רק על הכרטיס ללא מזוודות ותוספות אחרות.
2. בזמן רכישת הכרטיסים צריך להרשם למועדון (30€).
3. כדי לקבל עדכונים צריך להרשם ל-NEWSLETTER.
4. בפורום תמיד יש מישהו שמודיע על המבצע.
-
מחר מבצע הנחה של 20% ב- WIZZ AIRמודה לך מאוד
מיכל
-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014עדכנתי הבלוג שלי לגבי טיול החורף שלנו משנה שעברה, טיילנו בבודפשט + וינה במשך שבוע.
לגבי סלובניה המקסימה, מצטער אין לי מידע לתרום.
כפי שעדכנו קודמיי החל ממחר מבצע 20% לכל יעדי החברה.
-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014תודה לכם. מיכל
-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014שלום לכולם! אני חדשה בהכל. מתי ביוני-יולי יהיו מבצעים?
-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014אין תאריך מדוייק. הם מפרסמים את המבצע של 20% אחת לשלשה-ארבע שבועות., לפעמים פחות לפעמים יותר. לפעמים המבצע רק למזמינים מסמארטפון. לפני ימים מספר היה להם מבצע של 1+1. אני מעריך שהמבצע הבא בשבועיים הקרובים.
-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014אם עדיין מדובר על הזמנה לקית הקרוב אני בכלל לא בטוח שהייתי מחכה למבצע. אין חוקיות ברורה לגבי מבצעים (למרות שלרוב יש כל כמה שבועות).
מה שיותר חשוב - הכרטיסים לקית הקרוב הולכים ואוזלים. לא אגיד שאין עדיין מציאות יחסית, אבל אף אחד לא מבטיח שהן תשארנה לשבוע הבא. בייחוד אם יש לכם אילוצים מסוימים - לא לפני תאריך X, לא אחרי תאריך Y, חייבים לצאת ביום ראשון וכו'.
-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014
ibd R e e F יעילים ומועילים כרגיל... -
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014טוב, יצאתי אדיוט - היום 20% הנחה בוויז
-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014זה לא אתה...
זה wizzair

-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014rabichka----המבצע הגיע לבקשתך כבר היום.
-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014תודה רבה!!! אני מחכה ל 1+1
-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 20141+1 היה לכבוד יום הולדת 10 של וויז. ייתכן שפעם הבאה תהיה רק בעוד שנה (או 10).
20% זה המבצע הריאלי...
בהצלחה
-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014יש דברים יותר מידי טובים... שחבל לחכות להם.
אני נסעתי ללונדון ב200$ כולל מטען באיזי ג'ט . ומאז המחירים לא חזרו.
בעקרון "אנשים טובים" צודק המחירים רק עולים. . אך ב wizz יש מחזוריות שבדאי לשים לב.
-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014לא צריך להגזים. כמו ששלה כתבה היה לכבוד 10 שנים לחברה., זה היה פעם ראשונה מאז אני טס איתם כשנה וחצי. לא כדאי לחכות לזה עוד 10 שנים. לעומת זאת ה-20% הוא די שכיח.
-
מחירי כרטיסי טיסה WIZZ AIR קיץ 2014לטעמי האישי המבצעים האלה (20%) של וייז מאד נחמדים, אבל לא דרמטיים.
למה אני כותב את זה?
קודם כל - כי אין הנחה של התוספות. מזוודה, פריוריטי, אוכל בטיסה, משהו אחר. אפילו לא על "דמי הרישום". ליחיד שטס עם תיק גב קטן זה לא משנה, אבל למשפחה עם 2-3 מזוודות, אולי פריוריטי, 2 בקבוקי מים במטוס וכו'- זה עוד 100-300 אירו בקלות תוספת (נניח 40-50 אירו לאדם) שעליהם אין הנחה.
אם הכרטיס זול (נניח עד 100 אירו הלוך ושוב) - ההנחה נמוכה כמובן. לכרטיס של 100 אירו (מחיר מועדון) ההנחה היא של 18.60 אירו שהם כ-90 שקלים. הנחה בהחלט נחמדה, אבל לא משהו דרמטי (כי מראש הטיסה זולה).
אם הכרטיס יקר יחסית (נניח 300 אירו) - ההנחה פה כמובן כבר גבוהה בהרבה. הבעיה היא שכרטיסים יקרים מטבעם מוזמנים לתקופות מבוקשות ולכן יש להם נטייה להמשיך לעלות. ואז אם אנחנו רוצים את הכרטיס הזה, ככל הנראה לא כדאי לנו לחכות שיהיה מבצע, אלא להזמין היום לפני שהמחיר עולה עוד יותר.
אז ברור שהעולם לא שחור ולבן ולא כזה פשוט. וברור שיש מי שהרוויח יפה מהמבצע הזה, אבל ממש לא כולם.
גילוי נאות - מעולם לא טסתי איתם, והטיסה הראשונה איתם צפויה בקיץ.
אבל אני כן יכול לספר את הסיפור שלי:
לפני כ-3 שבועות התחלתי להתעניין בטיול קיץ לבודפשט. אני מוגבל יחסית בתאריכים, אבל מצאתי שני שילובי תאריכים שנראו סבירים במחיר של כ-1000 אירו למשפחה (אחרי הנחת מועדון ולפני מזוודות).
חיכיתי קצת משתי סיבות - קודם כל כי לא החלטתי אם אני רוצה לנסוע או לא. אבל גם כי ידעתי ש"עוד מעט יהיה מבצע 20%". בינתיים עברו שבועיים, התגבשתי יותר על הרצון לנסוע, אבל מצד שני המחיר עלה ל-1200 אירו למשפחה. כלומר גם אם היה 20% הנחה עדיין המחיר הסופי היה יותר דומה לאילו מזמין כשראיתי את הכרטיס לראשונה.
בסוף היה מבצע של 1+1 (אגב - ל-5 אנשים זה רק 40% הנחה סך הכל כי החמישי מחיר מלא), ולכן קניתי ב-750 אירו, שזו הנחה רצינית יותר. אבל כמו שנאמר המבצע הזה נדיר יחסית, ואם סתם הייתי מחכה עד אתמול ל-20% הנחה המחיר (לפני הנחה) כבר הגיע ל-1800 אירו למשפחה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות