התלבטות בנוגע לויזה
-
שלום לכולם. אני טס עם חבר עוד שבוע לתאילנד, לתקופה של 34 ימים.
לא הוצאנו ויזה בארץ ומסיבות כאלו ואחרות אחד מאיתנו גם לא יספיק להוציא גם אם ירצה. השאלה שלי היא האם יעשו לנו בעיה בצ'ק אין בהגעה לתאילנד עם העובדה שהטיסה חזרה היא מאוחרת יותר מכ-30 ימי הויזה ? והאם יש סיכוי שלא יתנו לנו להיכנס למדינה ?
תודה, רותם.
-
התלבטות בנוגע לויזהבכניסה לתאילנד, תקבלו ויזה ל-30 יום.
ביציאה מתאילנד, תאלצו לשלם על כל יום שהייה ללא ויזה כ-500 באט.
אפשרות נוספת היא, להאריך את הויזה ב-7 ימים, במשרדי ההגירה בתאילנד בעלות של כ-1900 באט.
-
התלבטות בנוגע לויזהאין לדעת אם יעשו לכם בעיות, שמעתי על כאלו שעשו להם בעיות וכאלה שלא עשו להם בעיות, אני הגעתי לתאילנד ללא כרטיס חזור כלל, אך זה תלוי גם בפקיד בשדה, בכל אופן במקומך לא הייתי מסתכן ומתאמץ בכל זאת לסדר את הויזה ואם אי אפשר תתיעצו עם חברת התעופה או הסוכנות שסגרה לכם את הכרטיס.
-
התלבטות בנוגע לויזהאין צורך לפחד.
לא אמורה להיות לכם בעיה. יש לכם כרטיס חזור. במטוס אתם מקבלים טופס, עליכם למלא אותו בשביל הויזה כגון: תאריך כניסה לתאילנד, תאריך יציאה מתאילד, מלון, פרטים אישיים וכד'. בטיסה חזרה תאלצו לשלם כנס כספי של 500 באט ליום.
לפני חודשיים זה קרה לקרוב שלנו, שהגיע ללא ויזה והיה בתאילנד מעבר ל-30 יום ללא ויזה, הוא נאלץ לשלם עבור כל יום שהייה 500 באט.
במידה ואתם חוששים, תעשו כפי שהמרכז למטייל הציע לכם, תאריכו את הויזה בשבוע בתאילנד, תיקחו בחשבון, שיתבזבז לכם כחצי יום.
-
התלבטות בנוגע לויזהחברים, מה אתם מנסים לחסוך? את מחיר הויזה לעומת מחיר הטיול? זה בבחינת "טיפה בים"!
אני לעולם לא אשאיר דברים לידי המקרה, אפילו אם מדובר בארבעה ימים וכל העולם ילעג לי שהסדרתי ויזה רק למס' ימים.
1. הארכת הויזה בשבוע תגזול מכם זמן וכסף, כך שהכדאיות לכך לעומת הנפקת ויזה בארץ מתבטלת.
2. מה יקרה אם פקיד ההגירה לא יראה בעין יפה את החריגה? או גרוע מכך, מה יקרה אם בזמן שתוקפה של הויזה שניתנה לכם יחלוף, שוטר או נציג חוק אחר יבקש, בתרחיש מסויים והגיוני, שתציגו בפניו את הדרכון ובכך יבחין שאתם ללא ויזה בתוקף?
במידה ואתם נוסעים ליותר מ - 30 יום, תגיעו עם ויזה, ובנושא זה אל תשאירו דברים לידי המקרה. -
התלבטות בנוגע לויזהבכניסה לתאילנד לא יעשו לכם שום בעיות, פקידי ההגירה לא מסתכלים אפילו על כרטיס הטיסה.
כמובן שמומלץ ורצוי להוציא ויזה מסודרת בארץ אבל אם הדבר לא אפשרי, ברגע שמסתיים ה 30 יום תגשו למשרדי ההגירה בעיר בו אתם נימצאים ותאריכו ב 7 יום נוספים בעלות 1900 באט.