שוב פעם אנחנו
-
-
שוב פעם אנחנונו מה חדש ידוע שגדל פה דור של חיות פרע לצערי (בלי להכליל אבל האלימות ברחובות זה לא סטית תקן קטנה) אם היו נותנים עונש של איסור יציאה מהארץ לבבונים כאלו אולי זה היה עובד
-
אנטישמים -
בושה !!!נקוה שיקבלו עונש מרתיע.
בנוסף להתעסקות "החשובה" של משרד החינוך האם להזיז 3 ימי חופשה קדימה או אחורה, עליהם להקדיש לחינוך ילדנו לערכים של כבוד לזולת לתרבותו, לרכושו, למורשתו, לשמה הטוב של ארצנו ,להסברה של נזקי האלימות והשימוש בסמים ועוד.
-
בושה !!!צביה,
חינוך מקבלים בבית !
השכלה אמורים לקבל בביס!
-
בושה !!!פרוש המילה חינוך לפי מילון ראובן אלקלעי:
לימוד, הדרכה, הוראה; גידול בנים; שכלול;
כלל התהליכים, הפעולות וההשפעות העשויים לפתח את הכוחות הנפשיים
והגופניים של בן - אדם גדל ולעצב את אישיותו.
היות שהמשרד נקרא משרד החינוך ובית הספר הוא מוסד חינוכי אני מוצאת בהם את הקשר הישיר.
-
בושה !!!עצוב
-
שוב פעם אנחנוחייב להגיד משהו.
אין בכתבה הזו כלום.
ממילא שכבר ממזמן אני בקושי מאמין ל20 אחוז ממה שכתוב בתקשורת, אבל נגיד שכן,
מדובר על השתתפות ב"מסיבה רועשת" שהיתה עד 1:30 בלילה. כאילו יש מסיבות שקטות בשעות אחרות ביום.
במסיבה היו אלכוהול והיו שקיימו סקס (לא מאמין לאורגיות)- צר לי חברים, עד פה הכול חוקי ובסדר.
לגבי העתיקות- אפילו לא כתבו שהן נתפסו אצל ישראלי. זה הרי לא היה "מסיבת עתיקות"
באה משטרה לסגור מסיבה רועשת ומצאה אצל מישהו (אם היה ישראלי בוודאות היו כותבים) עתיקות.
הכי הצחיק אותי שהם ציינו שהישראלים "גרו" בבתי חימר ללא היתר.
כאילו מישהו פה בפורום אי פעם נכנס לגסט-האוס וביקש היתר בניה למקום.
וסמים, כן סמים- כמו שעושים תיירים רבים, משלל ארצות בעולם, בשלל ארצות בעולם.
לא סיבה לגאווה זה בטוח, אבל באמת לא סיבה להתרגש יותר מידי שמצדיקה כתבה.
בקיצור אני סיימתי לקרוא (לא מבין ספרדית, אולי פספסתי בוידאו משהו) והבנתי שהיו ישראלים באיזה מסיבה שהמשטרה סגרה ומישהו בלי קשר גנב עתיקות. זה מקריאה ביקורתית שמכירה את ווי-נט ואת התקשורת ויודעת שיש נטייה חריפה לפלפל סיפורים.
אני רואה בדור התרמילאים הישראלים בהכללתו אנשים טובים, שעבדו ורוצים לטייל ולראות עולם, לפעמים קצת להשתולל וברוב המקרים הגדול באופן שלא מפריע לאף אחד. יש מיעוט, כמו בכל מקום וכל קבוצה, שמתנהג לא לעניין ומוציא שם רע, אבל מפריע לי לראות איך כולכם כבר מצקצקים בלשון, משמיצים את כל הדור ואת מחנכיו ומאחלים להם עונשים כבדים.
כנסו לפרופורציות.
-
שוב פעם אנחנואתה רק נותן חותמת לתופעות הכי מגעילות בחברה הישראלית החל מהקריוקי בארץ עד גניבת ברזים בוטריקה והשתוללות כזאת או אחרת על הגלובוס,בזכות החיות האלו יש כבר שלטים שאוסרים על כניסת ישראלים הן באירופה הן במזרח במיוחד תאילנד וגם דרום אמריקה
-
שוב פעם אנחנועופר,
מסכים כמעט עם כל מילה שכתבת. גם "אני רואה בדור התרמילאים הישראלים בהכללתו אנשים טובים, שעבדו ורוצים לטייל ולראות עולם ". טיילתי איתם למעלה משנה.
אני גם לא נבהל מעישון ומשתיה. הייתי שם עם החברה, עישנתי איתם ושתיתי איתם.
ונכון, יש מעטים שמלכלכים את הכלל. ראיתי אותם בנקודות שונות לאורך הטיולים שלי.
אבל כאן, אני רואה תופעה אחרת שמאפיינת אותנו, הישראלים. תופעת העדר משולבת עם הסבחקיות. וכשאלו מתודלקות, הן מביאות לתוצאות שלא התכוונו אליהם כלל.
לא ויינט (שכל כך אוהבים לפקפק בכוונותיה) ולא התקשורת (הידיעה שודרה גם בחדשות הערב בטלויזיה) אשמים. גם לא הפרואנים. זו היתה מסיבה שיצאה מכלל שליטה שרק 40-50 ישראלים יודעים לגרום לזה.
ולא עמד שם מישהו לומר - עד כאן, חברים. אני בטוח שהיו כאלה שעזבו בשקט כי הבינו שזה מסתבך. אבל מעט צעירים יודעים לעמוד מול הקבוצה ולומר - עיצרו. די.
וזה מה שמצער. וזה מופיע בעוד מקומות בחיינו. אין כאן צקצוק לשון ומוסר כפול ולבטח אין השמצת הדור ומחנכיו.
כמו שאמרתי בהתחלה - הייתי שם.
-
שוב פעם אנחנואכן לא נעים לשמוע על ישראלים שמעורבים במעשים מבישים בחו"ל.
אני חייב לציין שהיייתי במזרח כמה פעמים וגם באוקיאיניה ותלונות שמעתי מהמקומיים בעיקר על האנגלים שמשתכרים משתוללים וגורמים נזק.
כידוע לחלקכם הייתי קצין במשטרה ולפני כ10 שנים הייתי מועמד להיות נציג המשטרה במזרח הרחוק שמקום מושבו בתאילנד. נפגשתי עם כמה נציגים והם אמרו לי שישראלים מעורבים הרבה פחות בעבירות פליליות במזרח מאשר האנגלים , אמריקאים , אוסטרליים ועוד.
קצת פרופורציה.
אגב שמעתי בדיחה שאולי חלקכם מכירים על הישראלים במזרח
ישראלי טייל במזרח תקופה ארוכה ומגיעה לסוכנות נסיעות בתאילנד ורוצה לקנות כרטיס
שואל אותו סוכן הנסיעות המקומי לאן? לישראל עונה לו הישראלי לאיפה בישראל מסתכל עליו הישראלי ועונה לו לדגניה . דגניה א' או ב' ?שואל הסוכן..
ערב טוב.
-
והנה גירסת הישראלים -
והנה גירסת הישראליםאכן תופעת השיכורים האנגלים מוכרת גם אני נתקלתי בה,איך שרוני סופר הציג את הסחבקיות המתודלקת זה מאפיין מרכזי בתופעה הזאת.
לפי מה שלמדתי מנסיון שלי אנשים שמטיילים לבד או גג עם בן/בת זוג מגיעים בשביל להכיר מקומות באמת,ברגע שמטיילים בקבוצות או מצטרפים למעוזי הישראלים מתחילה הפורענות.
לא זוכרים את הישראלי שהתנדב בספארי בקניה או הישראלי שעזר בחילוצים ברעידת אדמה במקום כזה או אחר.
זוכרים את אלו שעושים נזק ומקרים כאלו מתרחשים יותר מדי,מה שקרה בקפריסין ואייה נאפה בשנים האחרונות עם נוער שבא לפרוק הכל לפני הגיוס זו דוגמה מצויינת ועצובה כאחד
-
שוב פעם אנחנותודה רוני,
אהבתי את סיפור הפרופורציה.
זה מעניין אי אנחנו מרגישים/חושבים שדבר מסויים הוא כך או כך, כשבעצם עובדות מספריות אומרות אחרת.
השבוע הייתי בכנס בנושא חינוך אצל בני נוער.
מסתבר שמספר מקרי האלימות ירדה למרות שמהתקשורת וההרגשה הכללית זה הפוך...
-
שוב פעם אנחנורועי, הפתיעה אותי התגובה הראשונה שלך. ברור שמדובר באחוז קטן אך זה מעורר מספיק הדים כדי למשוך אש (אפרופו המקרה בצ'ילה..)
לגבי התגובה השניה שלך, יש לי רעיון - לפרסם כנס כזה בפריים טיים כדי שכולם ידעו מה שאתה אומר. גם אותי מפתיע שרמת האלימות ירדה (בטוח??).
בחודשים האחרונים אני עובד על פרוייקט שקשור לטיולים, אך מזווית קצת שונה.
עדיין מנסה לבדוק איך לפרסם אותו לציבור הרחב.
אגב, יש מיזם מבית "למטייל" שנקרא "שגרירים של רצון טוב" ויש עוד מיזם התנדבותי מעניין ששמו "פנים ישראליות" שבו התחלתי לקחת חלק.
אם יותר ויותר אנשים יצטרפו למיזמים כאלה, אין לי ספק שזה יעזור.
רוני - בדיחה מצוינת!

-
התגובה הראשונה הייתה בציניות -
התגובה הראשונה הייתה בציניות
-
ויש בדיחה יותר טובהישראלי מגיע לתאילנד ופוגש מקומי שאומר לו יש המון ישראלים כאן ,כמה אתם הישראלים ? . 8 מיליון עונה לו הישראלי. לא התכוונתי לישראלים בתאילנד אומר לו המקומי... כמה אמת יש בבדיחה.
-
ויש בדיחה יותר טובהלמי ששמע היום פורסם כי אחרוני הישראלים שעוד היו עצורים על הסיפור שוחחרו עם אפס אישומים.
המשטרה הודתה כי לישראלים לא היה קשר לא לסמים, לא לאורגיות ולא לעתיקות.
סתם חבר'ה טובים באמצע טיול ששמעו שיש מסיבה טובה ובאו (אוי הם נסחפו ולא בדקו שיש אישורים למסיבה ולמבנים באיזור... נסחפים שכאלה) היו במקום הלא נכון בזמן הלא נכון.
לא חיות פרא ולא כלום.
בקיצור- להבא אל תסחפו בכזו קלות.
-
Criminal case against three Israeli diplomats in Nhttp://www.dnaindia.com/india/report-criminal-case-against-t hree-israeli-diplomats-in-new-delhi-1976011