לוותר על גווילין יאנגשו ?
-
שלום .
התלבטות , שאשמח לשמוע דעתכם .
תכננו 3 שבועות בסין , בסוף אפריל . בחלוקה הבאה
בייגין - 4 ימים , סצ'ואן - 5 ימים , יונאן - 5 ימים , גווילין - 4 ימים ,הונג קונג יומיים .
מעברים בין מחוזות בטיסות , שתפורות די טוב מבחינת לוחות זמנים .
האם לוותר על גווילין ולהגדיל את סצ'ואן יונאן ?
תודה
רונן
-
לוותר על גווילין יאנגשו ? -
לוותר על גווילין יאנגשו ?אני הייתי מוריד יומיים מסצו'אן (צ'נגדו) לטובת גווילין . אחד המקומות היפים שאני בקרתי בסין.
-
לוותר על גווילין יאנגשו ?ידוע לכם שיונאן וסיצ'ואן זה מחוזות ולא ערים נכון??בסיצו'אן בלבד אפשר לטייל חודש וחצי 5 ימים זה בקושי לעיר אחת.
גווילין יש כמה דבירם לראות יאנגשו יפה יותר מבחינת נוף ורוגע,בזמן כה מוגבל הייתי מוותר עליהם ומוסיף את הימים ליונאן וסיצ'ואן ואולי רק לסיצו'אן לבדה או לינואן לבדה.
-
לוותר על גווילין יאנגשו ?לא לוותר מקום מקסים
-
לוותר על גווילין יאנגשו ?תודה לכל המגיבים , אשמח לשמוע דעות נוספות .
-
אין הפתעותאני בדעה אחת עם שאר המגיבים. יאנגשואו היא מבחינתי אחד ההיילייטים של סין, ולא הייתי מוותר עליו. כמו ששאויה כתב בתגובה לשאלה השכנה, גווילין עצמה לא מעניינת במיוחד בהשוואה לאיזור יאנגשואו, ולדעתי במסגרת זמן מוגבלת עדיף לוותר עליה כליל.
-
לוותר על גווילין יאנגשו ?בגדול אני מסכים עם לא לוותר על יאנגשואו, אבל יעזור קצת אם תפרט מה התכנון בחמשת הימים שלך בסצ'ואן ובחמישה ביונאן. בסצ'ואן עוד אפשר לבקר בצ'נגדו וקצת באתרי הסביבה הנוחים (לשאן, אמיי שאן, ג'יוג'איגואו וכו'), אבל ביונאן, לדעתי, כדי לראות את הטוב שבפרובינציה, יש צורך ביותר מכך.