כמה שאלות על צפון איטליה
-
שלום רב,
מתכננים חופשה משפחתית בת שבוע בצפון איטליה בפסח. הלינה היא בכפר נופש ליד אגם גארדה.
יש לי כמה שאלות:
1. האם בונציה כדאי להגיע בסוף השבוע או דווקא באמצע השבוע?
2. ביקרנו כמעט בכל פארק שעשועים באירופה. האם הגארדה לנד הוא פארק ששווה להקדיש לו יום? אם כן - האם כדאי בסוף שבוע או אמצע שבוע? כמו כן, האם כדאי להקדיש יום נוסף לפארק הסרטים או שאפשר לעשות אותו ואת גארדה לנד ביום אחד?
3. האם נסיעה מאגם גארדה לונציה וחזרה ביום אחד זה ריאלי או שמדובר בנסיעה ארוכה מאוד ולכן לוותר על ונציה?
כמו כן, טיפים נוספים יתקבלו בברכה.
תודה,שירה
-
כמה שאלות על צפון איטליההיי שירה
גם אנחנו מתכננים לבלות באזור - אז משיבה מהמידע שקראתי.
סופשבוע מאוד עמוס בפארקי שעשועים, ובונציה - עדיף להמנע משבת וראשון
מגארדה לונציה ביום אחד - שעה וחצי לכיוון, אפשרי לדעתי (בהנחה שברוב הימים לא נוסעים כל כך הרבה) זו גם התוכנית שלנו.
לגארדנלד מקדישים יום שלם, יש מחיר צהריים מוזל. הוא נחשב פארק מוצלח.
את פארק הסרטים תוכלו לשלב עם פארק המים - ובערב ארוחת אבירים (הכל נמצא במתחם הקנווה-וורלד)
תיהנו
-
כמה שאלות על צפון איטליההי לי,
תודה על התשובות.
האם לקחתם בחשבון שחול המועד פסח השנה נופל על הפסחא באירופה?
ממה ששמעתי, בימים שישי - ראשון הכל סגור ומסוגר.
האם את יודעת היכן כדאי להסתובב בימים אלו כדי שההשפעה של החג לא תורגש?
תודה -
כמה שאלות על צפון איטליהשלום שירה!
איטליה מדהימה ובעיקר האיזור של אגם גרדה.
1) היינו בונציה בשבת 20.10.12 ליום אחד, את הרכבת לקחנו מורונה אבל ממה שאני זוכר היא עברה בעיירות שיותר קרובות לאגם כמו דסנזאנו וסירמיון. תבדקי באתר trenitalia.
מבחינת עומס זה היה סביר מאוד אולי חוץ מכיכר סאן מרקו אבל גם שם העומס היה נסבל.
2) לא הייתי בגארדה לנד אבל הייתי בפארק הסרטים וארוחת האבירים. פארק הסרטים מומלץ בעיקר אם יש ילדים אבל לדעתי לא חובה, אם הולכים לגרדה לנד. בילינו שם כ4 שעות. ארוחת האבירים זאת חוויה יפה שמומלצת בחום לכל הגילאים רק אל תשכחו להביא סכו"ם מהבית כי אוכלים שם בידיים.
3)בהחלט אפשרי לטיול יום. אם אתם לנים בדרום האגם אז מדסנזאנו לונציה אורך הנסיעה ברכבת זה שעה וחצי לכיוון.
4) אנחנו ישנו בעיירה Lazise בקמפינג Du park שמאוד מומלץ. תחפשי בגוגל את האתר הרשמי שלהם או בבוקינג. ממה שאני זוכר לינה לפני שנה וחצי עלתה כ60 יורו ללילה. אפשר להשכיר שם קראוונים מגניבים כאלה ויש חוף (האגם) ובריכה וכו'.
5) אל תוותרו על סירמיונה, אנחנו היינו שם ב7 בבוקר והלכנו לאורך הטיילת שהייתה ריקה ומדהימה.
אני בטוח שתיהנו,
אבי
-
כמה שאלות על צפון איטליהלגבי ארוחת אבירים-יש מופע זהה בדארדלנד למטע האוכל, משעשע ומצחיק וכלול במחיר הכרטיס. היינו וניהננו ולדעתי לא שווה לשלם בנפרד על ארוחת אבירים.
אם לא קר מדי לא להחמיץ את פארק במים קנווה!
-
כמה שאלות על צפון איטליהשירה,
לא שמתי לב שמדובר באפריל / פסחא...
כל מה שכתבתי מתייחס לקיץ.