Central Festival Samui
-
הסנטרל פסטיבל סאמוי נפתח היום סוף סוף
שעות הפתיחה יהיו בין 11:00 בבוקר ל23:00 בלילה.
ניתן להיתעדכן בדף פה בכל ההתפתחויות:
-
Central Festival Samuiיש שם חנות תקשורת שמוכרת סימים של גלישה? או שעדיין רק בטוסקו...אפשר לעשות זאת...
-
Central Festival Samuiכן בקומה השנייה את יכולה לבחור מ3 החברות AIS / DTAC /TRUE (אני אוהב את AIS
)לינק לכל רשימת החנויות בסנטרל:
-
Central Festival Samuiאיפה זה ממוקם בקוסמוי? שבוע הבא מגיעהההה
-
Central Festival Samuiלהלן תמונת גוגל מפס,(זה קצת יותר גדול ממה שרואים במפה זה מגיע לכל הקצוות של הכבישים)
יש שתי 3 כניסות למקום :
1)מכביש האגם
2)מכביש העוקף שמגיע לתחילת הצ'אונג (מאחורי המועדונים והגרין מנגו)
3)ממרכז הצ'אוונג (לא רחוק מהסטארבאקס והפיצה קומפני)
-
Central Festival Samuiרק לידיעה כללית הקניון עצמו פתוח, כלומר יש מיזוג רק בחנוית עצמם.
משהו כמו מתחם G בארץ, לדעתי האישית לא קניון פרקטי בגלל מזג האוויר החם בתאילנד.. -
נסה להביא תמונות , פשוט לא זכור לי כלום מלפני כמהחודשים , מתי הספיקו ?
כמה קומות איזה גודל ?
-
נסה להביא תמונות , פשוט לא זכור לי כלום מלפני כמההם הרימו את המקום בשנה ממרץ 2013 עד מרץ 2014,
המקום 2 קומות, השקעה של כ 3,450 מליון בהאט, 37 ראי, 90,000 מטר מרובע
עם 3 כניסות.
אתה יכול לקרוא עוד פה:
-
נסה להביא תמונות , פשוט לא זכור לי כלום מלפני כמהגם אני בהלם , לפני פחות מחודש הוא עוד היה בשלבי בנייה מתקדמים שנראה כאילו אין סיכוי שבעולם שיפתחו כמתוכנן בסוף מרץ .
אני הייתי בטוח שלפני אוגוסט זה לא יקרה .
מעניין אם החנויות פתוחות אבל המרחב החיצוני עדיין לא גמור או שממש הכל כבר גמור .
-
נסה להביא תמונות , פשוט לא זכור לי כלום מלפני כמההם פשוט הפתיעו בחודש האחרון ואין לי מושג איך הם עשו את זה , בנו את הכל בבום, 90 אחוז כבר בנוי, אין הרבה מה להוסיף, מדהים...
-
נסה להביא תמונות , פשוט לא זכור לי כלום מלפני כמהתודה רבה , כבר נהייתי רעב ....... איזה אוכל איזה ... מצד אחד מצד שני זה פשוט הופך את סמוי למשהוא אחר
זה המסמר האחרון , יאלה שיהיה
-
נסה להביא תמונות , פשוט לא זכור לי כלום מלפני כמהכל המקומות הראשיים בתאילנד "מתערבים" (הופכים למדינות המערב לאט לאט) זה טוב ולא טוב , מסיבות שאני בטוח שאתה יודע.
בכל אופן מסעדות ממש מגוונות אני אישית מאוד נהנה מקצת חידוש בקוסמוי (הטסקו והביג סי כבר די מיצו את עצמם) וזה טוב שלתאילנד פה יש קצת תחרות אולי רמת השירות בקוסמוי תעלה בעיקבות השינוי הזה, קצת מעצבן הזלזול שלהם במובן מאליו.
עדיין לא הייתי בכל המסעדות יקח קצת זמן, אני יכול בנתים לספר לך על הסטייק האוס
Santa Fe Steakhouse
יחסית לסטייק האוס אלה מנות עממיות לגמרי, מתאים לכולם, זה לא המנות היקרתיות אם זה מה שאתה מחפש אך אני יכול להגיד שזה בהחלט שווה את הכסף, לאדם ארוחת סטייק עולה בממוצע כ150-200 בהאט עם תוספות ושתיה, ממש נחמד ועממי .
-
איך אומרים/כותבים סינטה?מישהו פעם שאל אותי ולא ידעתי מה לענות....
איך התאילנדים כותבים בתפריט שלהם בשר סינטה...?
-
איך אומרים/כותבים סינטה?באנגלית או בתאילנדית?