השכרת רכב בניו יורק
-
שלום,אנחנו זוג עם שלושה ילדים,נשהה 4ימים בניו יורק,אנחנו מתלבטים לגבי השכרת רכב לאחד הקניונים שמחוץ למנהטן.
האם עדיפה נסיעה באוטובוסים או לשכור רכב ליממה אחת ?
-
השכרת רכב בניו יורקבין השכרת רכב לבין רכישת כ 5כרטיסים לתחבורה ציבורית הלוך וחזור ובשיקול הנוחיות נראה שהשכרת רכב עדיפה.
-
השכרת רכב בניו יורק ובחירת קניון לשופינגתודה רבה על המענה המהיר.
איזה קניון מומלץ לשופינג בניו יורק ?
-
השכרת רכב בניו יורק ובחירת קניון לשופינגאנחנו מאוד אוהבים את Jersey Gardensזה אאוטלט סגור ועם המון חנויות.
בנוסף להנחות הרגילות לבוא עם הדרכון לדוכן שליד הכניסה בקומה התחתונה ולקבל חוברת קופונים נוספת.
תהנו
צקי
-
השכרת רכב בניו יורק ובחירת קניון לשופינגיש גם המרחיקים עד WOODBURY COMMON.
זהו קניון אאוטלט פתוח.
-
השכרת רכב בניו יורק ובחירת קניון לשופינגגם וודברי אחלה אאוטלט.
יש לזכור כי שם משלמים TAX על ביגוד והנעלה.
ויש ליד גם WALMART גדול.
-
השכרת רכב בניו יורק ובחירת קניון לשופינגשאלה - הטיול שלכם הוא רק לניו יורק?
יש לי מניפסט שקניות עדיף לא לעשות בניו יורק.
אבל קודם כל גילוי נאות - יש מי שלא מסכים איתי, ובראש וראשונה מאי איסט. כך שקחו את הדברים שלי בערבון מוגבל.
אני מניח שהטיול לא כולל רק את ניו יורק. ככלל אצבע אין הבדל מעניין בין האאוטלטים השונים, והמחירים בהם דומים. כלומר ג'רסי גרדנס, וודברי קומן, דומים אחד לשני, וגם לאאוטלטים של אורלדנו, גילרוי (ליד סן פרנסיסקו), לאס וגאס וכו'.
אם כי - יתכנו הבדלי מיסוי עד 8% בקירוב.
השהיה בניו יורק מאד יקרה. אתם לוקחים מלון ב-250 דולר ללילה ויותר, שוכרים רכב כדי לנסוע לקניון ב-80 דולר לפחות, ומוסיפים עוד 30 דולר על כבישי אגרה.
כלומר היום הזה עולה לכם כבר 350-400 דולר (ולא ספרתי עלויות נוספות כמו ארוחות וכוק כי זה יש בכל מקום).
לעומת זאת בהנחה שבטיול תהיו במקומות אחרים (למשל וגאס):
המלון בוגאס עולה 100 דולר, והרכב ששכרתם לתקופה ארוכה עולה כ-50 דולר ליום, ואין כבישי אגרה. כלומר היום הזה התחיל בעלות של 150 דולר.
כלומר זה שהשקעתם יום קניום בוגאס במקום ניו יורק חסך לכם 200 דולר.
אז נכון שבוגאס, קליפורניה ופלורידה יש כ-8% מס על בגדים (אגב, גם בוודברי, אבל לא בניו ג'רסי), אבל צריך לעשות שופינג בלמעלה מ-2000 דולר כדי להחזיר את הפרש המחיר של המלון אוטו במיסים.
שוב אני מזכיר - זו דעתי האישית בלבד ויש מי שלא מסכים איתי.
כמובן שהחישוב הזה נכון רק אם עוברים בעור הרבה מקומות בטיול. אם כל הטיול הוא לניו יורק אז אין ברירה. או שמחפשים חנות מאד מסויימת, או שיש מגבלות תאריכים וכו'.
-
השכרת רכב בניו יורק ובחירת קניון לשופינגלא מסכים

-
השכרת רכב בניו יורק ובחירת קניון לשופינגממתי יש מס על ביגוד??זה עדיין במדינת ניו יורק. זה משהו חדש??
-
השכרת רכב בניו יורק ובחירת קניון לשופינגעד כמה שאני זוכר במדינת ניו יורק יש מס על ביגוד מעל 110 דולר. אבל אולי אני מערבב.
מוכר לי גם משהו על זה שבעיר יש פחות מס מאשר במדינה.
-
השכרת רכב בניו יורק ובחירת קניון לשופינגבמדינת ניו יורק, תמיד היה מס על ביגוד והנעלה.
במנהטן יש חוק מיוחד, שביגוד והנעלה עד 110$ , פטור מ TAX.
-
השכרת רכב בניו יורק ובחירת קניון לשופינגהאמת הפתעתם אותי. אף פעם לא טיילתי ועשיתי קניות במדינת ניו יורק מחוץ לעיר. בהחלט משהו ששווה לקחת בחשבון. תודה
-
השכרת רכב בניו יורק ובחירת קניון לשופינגהיינו בשני האוטלטים יותר מפעם אחת, הגרדנס מומלץ יותר.