חוף Half Moon בביר סוויאר
-
המלצה חמה לכל מי שמתכנן נסיעה לסיני החוף קטן נקי ומטופח, מנוהל בלבביות ע``י האני שהוא בחור מקסים לכל הדעות. אמנם לא מתאים למטיילים חסרי תקציב- מחיר חושה כ-50 לירות מצריות, במסעדה המחירים לא מעל לממוצע בסיני והאוכל מעולה. כיף חיים. הטלפון במקום: 053 -
האני מטראבין?זה אותו האני אחד שהיו לו חושות בטראבין לפני כמה שנים? ושל מי הסלקום של המקום? -
האני מטראבין?:Reכן , הבנתי שבעבר האני עבד בטארבין מספר הסלקום הוא שלו ושל בעלי המקום -
איזה מלך..אחלה בנאדם!יש לך מושג אם החוף שלהם קרוב לאיזור שנקרא מחאש? חוף סונדוס? היתי אצלו בטראבין לפני איזה 8 שנים..נדמה לי בחוף שקראו לו קאמל.. אם זה אותו אחד.. אז איך הוא קנה ומשלם על הסלקום??? מוזר.. בכל מקרה הוא לא עונה.. תודה.. -
איזה מלך..אחלה בנאדם!:Reהחוף נמצא בביר סוויר. אין לי מושג מאיפה הסלקום- נראה לי של בעלי המקום. לפעמים אין שם קליטה- תנסה להתקשר שוב -
פלפונים ישראליים בח''ולמנסיון יש קליטה לא רעה בחלק גדול מסיני (לעלות למקום גבוהה וכו) רבים מתשבוי המדינות השכנות מחזיקים טלפונים ישראלים לצרכים משפחתיים או עסקיים בכל השיטות של תשלום בכרטיס טוקמן וכו` יש מכשירים כאלה בדרום לבנון, רפיח המצרית ואל עריש וכמובן שבדרום סיני עד בערך