ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הדרך בין סיאטל לפורטלנד

פורום צפון אמריקה
    6
    9
    2714
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יניב ושרונה
      יניב ושרונה נערך לאחרונה על ידי

הי לכולם, בהמשך לשאלותי בנושא תכנון לוח הזמנים של הטיול (תזכורת - זוג+4 קטנטנים בגיל 1-6 שנים, בקראוון....)

8.8 - 16:40 אנו נוחתים בסיאטל ומתכננים לישון בה

9.8 - 13:00 מקבלים את הקרוון בבלינגהם (כשעה וחצי נסיעה צפונה) ומתכננים לאחר בדיקתו לחזור ללילה בסיאטל

13.8 - צריכים להיות בפורטלנד לטובת סידורי אזרחות

ועכשיו השאלות:

1. האם לדעתכם כדאי בזמן שבין לבין לעשות 3 ימים בפארק אולימפיק ולהגיע משם לפורטלנד או הר רייינר והר סט הלנס?

2. למישהו יש נסיון עם חניוני RV בתוך סיאטל ובתוך פורטלנד?

3. על מנת להגיע לבלינגהם לקחת את הקראוון כדאי לשכור רכב וליסוע כולם יחד או לשלוח את הנהג התורן לבדו ולבלות בינתיים עם הילדים בסיאטל?

תודה לכל העונים

שרונה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • xfwind
        xfwind נערך לאחרונה על ידי

הדרך בין סיאטל לפורטלנד

סט. הלן זה משהו קצר - יומי. כפוף כמובן למז"א.

רנייר כבר יותר כבד - יומיים +-, גם כפוף למז"א. אולימפיק מתאים יומיים.

אפשר גם NORTH CASCADES N.P אבל אז גולשים יותר מזרחה. אז אפשר לרדת משם לגורג' + HOOD ולחזור מערבה לפורטלנד לאורך הקולומביה + מפלי מולטונומה.

לא מכיר קרוואנים אבל אני מבין שיש להם קצב משלהם...

בכל מקרה הכל בכפיפות למז"א - האזור מאוד גשום....

• karnielr
          karnielr נערך לאחרונה על ידי

הדרך בין סיאטל לפורטלנד

באולימפיק אפשר לבלות בהנאה רבה 3-4 ימים. יש מסלולי הליכה מאוד יפים שלא ממש מתאימים להרכב שלכם, אבל אני משערת שתמצאו דרך להתארגן.

• israelimom
            israelimom נערך לאחרונה על ידי

הדרך בין סיאטל לפורטלנד

אין לי מושג מה אפשר לעשות בהרכב כזה... אני חושבת שאולימפיק עשוי לתת לכם יותר גמישות. כמו שאמרו קודמי, התחזית לאותם ימים עלולה להיות משמעותית לכם.

לגבי הפיצול, אישית אני מעדיפה לא להתפצל בסיטואציות כאלו, אבל באמת שעם ארבע קטנטנים, רק אתם יודעים איך המשפחה שלכם מתנהלת ומה יהיה לכם נוח יותר.

• dhz
              dhz נערך לאחרונה על ידי

הדרך בין סיאטל לפורטלנד

ראשית, אינני יודע איך עושים טיולי טבע עם ילדים קטנים, ובמיוחד בין השנה (בין ה- 6 דוקא יכול להיות מאד מתאים להליכה בטבע).

בכל אופן, אני דוקא הייתי מתמקד במסלול ה"מרכזי" בין סיאטל לפורטלנד ומבקר בהר ריינייר, בהר סיינט הלנס, אפשר ביקור קצר ב- Fort Vancouver בעירה Vancouver שבמדינת וושינגטון (על גבול אורגון, ממש מצפון לפורטלנד), ואם נותר זמן, יוצא מפורטלנד לכוון ה- Colombia Gorge, על מפלי המים שלאורך כביש 30 הישן.

על הר ריינייר, לפחות באיזור Paradise, ניתן לטייל גם עם ילדים קטנים בחלק מהמסלולים.  מובן שלא מדובר במסלולים היותר ארוכים.  בקצרים יש חלקים סלולים שיקלו על ההתנהלות.  בסיינט הלנס יש מרכז מבקרים עם מרפסת תצפית ואפשרות לסיבוב רגלי קצר.  אינני ממליץ  במקרה זה על טיולים מדרום וממזרח להר.  למשל, ביקרתי שם במערה קרה ביותר וחשוכה.  חושב שזה לא מתאים לקטנטנים.

לגבי Fort Vancouver, מדובר בשחזור ה- Fort עם אנשים המשחקים תפקידים של בעלי מלאכה וכו'.  נראה לי מתאים לילדים קטנים.

גם הקולומביה גורג' הוא טיול שלא מצריך הליכה מרובה, אך מציע נוף יפה של נהר קולומביה וגם של המפלים.  סך הכל, טיול יום רגוע מפורטלנד.

פארק אולימפיק נראה לי פחות מתאים במקרה שלכם ממספר סיבות:

1) הוא מרוחק מהמסלול שלכם.  מדובר בסטיה משמעותית מערבה ובמרחקי נסיעה די גדולים שיאפשרו לכם רק ביקור יחסית מצומצם בפארק.  אולי כדאי לשלבו בנסיעה חזרה צפונה לסיאטל (כתלות בלוחות הזמנים שלכם).

2) רוב המסלולים הרגליים פחות מתאימים לטיול עם ילדים קטנים (למשל, עם עגלות).  דוקא Hurricane Ridge הוא יוצא דופן (וזה הנוף הטוב ביותר, לדעתי, בפארק), אבל החופים ליד La Push או המסלולים ביער הגשם Hoh ועוד פחות מתאימים, לדעתי.

• גדליהו מהגרעין
                גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

הדרך בין סיאטל לפורטלנד

שכחתם להכניס במשתנים את הג'ט לג- ורק מסיבה זו כן הייתי מתפצל בהבאת הקראוון- כי את עשויה לגלות ילדים ערים ב-2 בבוקר ומותשים הזמן בדיקת הקרוואן....

אני לא הייתי עושה  את אולימפיק- כי נראה לי שלהוריקן רידג' למשל עשוי להיות בלתי אפשרי בכלל לעלות בקרוואן, וגם לעלות לאולימפיק זה "נגד הכיוון"- ככה שלנסוע לסנט הלן נראה לי רעיון טוב ליום ( עשינו את זה עם ילדים צעירים- ולא חייבים הליכות ארוכות או הליכות בכלל), הקולומביה גורג' הוא רעיון טוב ליום ( דרך קצת פתלתלה) נוסף, גם לא מחייב הליכות רבות, וליום השלישי אפילו לרדת קצת דרומה מפורטלנד יש הרבה מקומות לביקור - למשל מהקולומביה אפשר לנסוע לאזור בנד ולחזור חזרה מכביש 5.

• xfwind
                  xfwind נערך לאחרונה על ידי

הדרך בין סיאטל לפורטלנד

אם רוצים מפורטלנד ואילך - CANON BEACH מומלצת גם לילדים.

ושוב - בכפוף למז"א.....

על הדרך - מוזיאון כיבוי אש קטן, מוזיאון אבנים ומינרליים ועוד...

יש גם מוזיאון תעופה יפה ב- EVER GREEN אבל בתחום הזה גם לסיאטל יש מה להציע...

בפורטלנד, אגב, קחו את הילדים ל- OMSI. גם גן החיות מיועד לילדים.

• יניב ושרונה
                    יניב ושרונה נערך לאחרונה על ידי

הדרך בין סיאטל לפורטלנד

שוב תודה לכל העונים,

אני עדיין עובדת על השלד של הטיול כולו, (8-24.Cool ואז אכתוב אותו לשמוע המלצות נוספות.

האם מישהו מכיר חניוני RV בסיאטל או פורטלנד, או בקרבת מקום?

תחנות עניין מומלצות בין קרייטר לייק לפורטלנד?

תודה

שרונה

• גדליהו מהגרעין
                      גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

הדרך בין סיאטל לפורטלנד

אנחנו עלינו מקרייטר לייק לפורטלנד דרך בנד- ביקרנו במערת הלבה הארוכה, ועשינו עוד כמה עצירות על הדרך המקסימה הזו ( צריך קצת לסטות בשביל כל מיני יערות ואגמים- תלוי כמה זמן יש לכם). יש  חומר בטיפים של למטייל .

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון