פיליפינים באוקטובר...??
-
שלום לכולם!
אני ואשתי (בקרוב) חושבים לטוס לפיליפינים באוקטובר לירח דבש.
הבעיה היא שאחרי שקראתי כל פוסט וכתבה על מזג האוויר שם באוקטובר, לא הצלחתי להבין אם זה חודש מתאים לשבועיים-שלושה בפיליפינים או לא (כתבות מ"מעולה" ועד "אל תתקרבו").
ראינו שמדובר בחודש מאוד גבולי מבחינת מונסונים, ונשמח אם אנשי הפורום הטובים יוכלו לעזור לנו לקבל תמונה קצת יותר ברורה.
תודה מראש!!!
עידן ורוני
-
פיליפינים באוקטובר...??בניגוד לקודמתי (כנראה סוכנת נסיעות שרוצה לשווק) אוקטובר הוא חודש מאוד בעייתי מבחינת מזג האוויר . טייפונים וגשמים חזקים עלולים לפגום בטיול.
מכיוון שזה טיול עם השקעה כספית לא קטנה אני הייתי מנסה לדחות את הטיסה לפחות בחודשיים .
-
פיליפינים באוקטובר...??הייתי בדצמבר האחרון ומזג האויר היה אידיאלי לטיולים להזכירך נובמבר שעבר היו המון סופות וטייפון אחד גדול שעליו כולם שמעו גם אוקטובר הוא בעייתי תנסה דצמבר ינואר
-
פיליפינים באוקטובר...??הכלל אצבע הוא שעד נובמבר יש טייפונים. כמובן שזה משתנה משנה לשנה, אבל כמו שbankok הזכיר, הטייפון המפורסם שכולם שמעו עליו בשנה האחרונה קרה דווקא בתקופה הזו.
החל מדצמבר כבר אמור להיות ממש בסדר. עד אפריל הכל טוב. בינואר יש עונה שנקראת בפי המקומיים "הטייפון הקטן", שאני זכיתי להיות בו... מדובר בקצת גשמים. על היבשה אין בעייה, אבל הים לפעמים קצת סוער מדי בשביל להיכנס לשנרקל.. אז זה קצת מבאס. בכל זאת נהניתי מאוד שם בעונה הזו, אבל אם אפשר להגיע בדצמבר, נראה לי שזה עדיף.
במרץ אפריל כבר מתחיל להיות מאוד חם, שזה טוב אם אתם רוצים בעיקר חופים וכאלה. אבל אז זו גם העונה הכי מתוירת בפיליפינים.