?Carretera austral be April. efshar
-
?Ma hainianim
Ani metachnen linsoa le patagonia argentina ve chile be emtza April.
Ani elech mi Buenos le Bariloche, mi sham le Lago Puelo ve El Bolson ve achar cach ani rotze letaiel ba Carretera Austral be Chile
?Mishu asa et ze gam be April
Ani lo iodea im hameseg haavir tov letaiel sham baona hazot. Ulai
.ani aguia laezor beerech April 17
Mishu meunian lehitztaref o efshar lehitztaref le eizo kibutza she telchi le sham? Ani rotze gam letaiel achar cach ulai le torres del payne ve ushuaia, aval iesh li rak 25 iamim laasot et hakol biglal she ani tzarich lachzor le Buenos laavoda

?tipim
!!!Toda
-
?Carretera austral be April. efsharהי פבלו!

אז ככה - קרטרה באפריל זה בעיקר הימור - זה יכול להיות מדהים ועם מזג אוויר מושלם ויכול להיות גשום ומלא בקטעי כביש חסומים. בגדול לדעתי שווה לנסות לעשות את זה כל עוד:
1. משאירים ליתר ביטחון עוד כמה ימים לדרך (נגיד עד 10 ימים במקום 6-7)
2. לפני שמתחילים, עוד באל בולסון, בודקים מה התחזית הצפויה לשבוע הקרוב ואם היא לא טובה מחכים כמה ימים לשיפור או מוותרים
ולגבי קבוצה - יותר קשה למצוא אנשים בתקופה הזאת, אבל פתרון טוב יכול להיות ואן מאורגן של ישראלים שיוצא מבארילוצ'ה
בהצלחה!!

-
?Carretera austral be April. efsharToda raba amigo!
Ani ebdok et hameseg haavir lifnei she etze le sham.
Gam raion tov libdok sochnuiot be Bariloche. Ata makir eizo sochnut "israeli" baezor?
Shuv toda, DASH mi Buenos

-
?Carretera austral be April. efsharשמח לעזור...

לגבי סוכנות ישראלית בבארילוצ'ה, אני לא השתמשתי באחד באופן אישי, אבל כן יכול להגיד שהסוכנות שמרבית הישראלים הולכים אליה נקראת "הבית של ים". לא הצלחתי למצוא אתר שלהם, אבל כן את המייל - [email protected]
Saludos de Isreal!!
-
?Carretera austral be April. efshar.Metzuian. Ani eshlach lahem email
!!!Gracias amigo