כמה שאלות..
-
היי,
כמו שכבר כתבתי כאן בעבר, אנחנו זוג שעושים טיול של שבועיים וחצי. הכל כבר סגור ונשאר לנו רק לחכות! אך יש לי מס' שאלות שאשמח אם תוכלו לעזור.
1. אנחנו מגיעים לבנגקוק בסוף הטיול ליומיים וחצי (חמישי-שבת) וחוזרים לארץ בטיסת לילה 00:10. מה כדאי לעשות בבנגקוק? איך הייתם ממליצים לסדר את הימים? מהן האטרקציות המומלצות?
2. מהי העלות הממוצעת למוניות באיים? (נהייה בקופיפי ריילי קופנגן וקוטאו) .בבנגקוק? וטקסי בואט?
3. מאחר והטיסות והמלונות שלנו כבר סגורים מראש, מהו התקציב הממוצע ליום לזוג?
4. מאחר והחלטנו לוותר על קוסמוי, אנחנו חושבים לנסוע אליו יום אחד. האם יש טיול מאורגן או שכדאי פשוט להגיע לבד ולהסתובב בין האטרקציות? אם לבד- אז לאן?
תודה!!
-
כמה שאלות..1. מה לעשות בבנגקוק? מה אתם אוהבים? בבנגקוק יש אתרים כמו ארמונות, מקדשים שאפשר ללכת לראות, יש מוזיאונים שונים, כולל מאדאם טוסו המפורסם, יש מועדונים ובילויים, מסעדות טובות, פארקים, פארקי שעשועים, פארקי מים, קניונים ענקיים לקניות, שיט בנהר, שווקים שונים.....
2. מוניות - זה תלוי כמה זמן הנסיעה, יכול לעלות 50 בהט ויכול לעלות 700 בהט...
3. אם המלונות והטיסות סגורים, אז אני הייתי אומרת בערך 100$ ליום לזוג אם אתם אוכלים טוב, עושים אטרקציות, מאסג'ים...
4. אם אתם בקופנגן אז אפשר לקחת מעבורת לקוסומוי ליום לטייל קצת אבל לא יודעת כמה זה יוסיף לכם...