ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לגו לנד גרמניה

פורום טיולי משפחות
    6
    11
    3102
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אבי
      אבי נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אנחנו (זוג + בן 6) מתכננים טיול של 8-9 ימים ביער השחור בסוף יוני. למרות נסיעה של כ3 שעות אנחנו לא יכולים לוותר על לפחות יום בלגו לנד. התכנון הוא גם לישון לילה אחד באזור הפארק. השאלה שלי היא האם כדאי לקחת את החבילה שמוצעת באתר של ככרטיס כניסה יומיים לפארק ולילה אחד במלון (בעלות של כ-400 יורו לכולם) או להסתפק ביום אחד בפארק ולרכוש מלון וכניסה לפארק בנפרד?

תודה...

אבי. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ayeletback
        ayeletback נערך לאחרונה על ידי

לגו לנד גרמניה

מאיפה אתם טסים?

אם לא ממינכן ההצעה שלי למרות שאתם מתקשים ותרו.

לגו לנד הוא פארק שעשועים די קטן חביב אבל לא שווה אין סוף שעות נסיעה.

פארק אירופה שווה פי מליון, קחו לשם את הילד.

ואם בכל זאת נוסעים יום בלגו לנד מספיק עד הגג לילד בן 6. לא יהיה לו מה לחפש שם יומיים

• ziki6
          ziki6 נערך לאחרונה על ידי

לגו לנד גרמניה

מצטרפת לאיילת.

לא שווה לנסוע במיוחד מהיער השחור. אם נוחתים במינכן אז זה סיפור אחר הפארק חמוד מאוד. 

רוצים פארק שעשועים לכו לפארק אירופה, תהינו מהתפאורה, וגם לקטנים יש אזורים מקסימים משלהם.

יש גם את סטן ןאסן פארק ביער השחור לילדים קטנים יותר אולי מספיק לכם.

• tomerm115
            tomerm115 נערך לאחרונה על ידי

לגו לנד גרמניה

אני דווקא לא חושב כמו שתי הבנות.

זה מאד אינדיבידואלי לכל ילד.

לי יש ילד בן 6 שמת על לגו ובשבילו זו היתה חוויה.

אז פשוט קמנו מוקדם בבוקר, נסענו 3 שעות (ותאמין ל שבאוטוסטרדות הגרמניות זה בכלל לא מורגש)

בילינו שם כל היום וסגרנו את המקום אחרי בילוי במפעל הלגו וקניות בשלל החנויות שם.

בנסיעה חזרה עצרנו לאכול לפני שהילדים יירדמו.

למי שאוהב- זו חוויה שאין בארץ וזה שווה - אבל לא יותר מיום אחד.

למי שלא מתחבר- ברור שעדיף לוותר.

ואגב- יש לכם מספיק ימים ביער. סעו גם לפארק אירופה אין בעיה לעשות את שני הפארקים הם גם לא דומים.

• אבי
              אבי נערך לאחרונה על ידי

לגו לנד גרמניה

תודה על כל התגובות... הלגו לנד הוא בגדר חובה מבחינתנו (אם זה היה תלוי בילד היינו גרים בתוך בית מלגו).

התכנון הוא לנחות בציריך ומשם למפלי הריין למשך כשעתיים. לקראת 3 בצהריים נסיעה של כ-3 שעות מהמפלים לכיוון הלגו לנד (בתקווה שאחרי טיסה וכל ההתרגשות הילד יירדם בנסיעה). וביום למחרת יום שלם שמוקדש ללגו לנד. אחרי הלגו לנד חזרה לכיוון היער השחור (פרייבורג טיטיסי וכו'...) למשך כ-7 ימים נוספים. וכמובן שעוד יום או יומיים נבלה גם בפארק אירופה

ההתלבטות המרכזית הייתה אם להיות בלגו לנד יום או יומיים ולפי כל התגובות אני מבין שיום אחד זה מספיק אז שוב תודה על העזרה וסופ"ש נעים....

• ziki6
                ziki6 נערך לאחרונה על ידי

לגו לנד גרמניה

אם תנחתו בוויץ ומשם לכיוון לגולנד זה משנה את התמונה. הפארק לדעתי מאוד יפה, גם הגדולים בסוף נהנו. יש שם גם מנהרה עם כרישים כמו בsee lif/

יש לי רעיון בשבילכם. 

לילה ראשון ללון באזור אגם קונסטנט - למחרת לנסוע לאי מנאו - מקסים שם בעיקר חוות הפרפרים והמשחקייה.

משם תמשיכו ללינה ליד לגולנד. למחרת לגולנד ואם הגעתם עד שם והילד אוהב מאוד פארקי שעשועים ולגו אפשר גם יומיים. 

• ענבל01
                  ענבל01 נערך לאחרונה על ידי

לגו לנד גרמניה

אנחנן ישנו בעיירה עלות סביב מאה יורו קנינו באינטרנט כרטיסים. הספיק לנו יום אחד בפארק. תהנו. גם פארק פליימוביל ליד נירנברג מהמם וחוויתי ביותר תהנו!

• ayeletback
                    ayeletback נערך לאחרונה על ידי

לגו לנד גרמניה

אנחנו עמדנו בתור שעה לקניית כרטיסים ( ממש כך 9 ועוד היתה טעות שהשאירה אותנו עוד חצי שעה בחוץ. מתסכל בטרוף.
                    לכן ממליצה לקנות כרטיסים ברשת.

בצד שני אם הביקור כל כך חשוב צריך לקחת בחשבון לא לתזמן אותו ליום מדויק כדי שיהיה אפשר לשנות אם ירד גשם, לכן הייתי קונה כרטיסים פתוחים ( מבחינת תאריך ), או פשוט לילה קודם ( אם יש איך להדפיס ) כי אחרת הביקור יכול להפספס.

• רחל01
                      רחל01 נערך לאחרונה על ידי

לגו לנד גרמניה

אתה אופטימי...

לנהוג 5 שעות אחרי טיסת לילה...

הייתי משנה את התוכנית ו״מאבדת״ עוד יום. קח בחשבון שגם לך לא יהיה פשוט לנהוג כל כך הרבה אחרי לילה בלי שינה.

אנחנו ישנו במלון חמוד בעיירה שקרובה לגונצבורג, בערך 10 דקות מלגולנד. 

hotel weisses Ross

הזמנתי באתר בוקינג. 120 יורו ללילה לחדר של 2+2, כולל ארוחת בוקר.

החסרון היחיד של המלון - אין מעלית.

ממליצה להזמין 2 לילות. אחד לפני הביקור בלגולנד. השני אחרי. לא תסע ליער השחור ב 9-10 בלילה, נכון ?

אנחנו בקושי מיצינו את לגולנד ביום אחד, בגלל התורים הארוכים לכל מתקן (מה שהרגיש כמו סיוט אחד גדול).

כרטיסים קנינו בכניסה (תור לא ארוך - אמצע אוגוסט) עם קופוני 1+1 (אם רלוונטי חפש טיפ שלי על לגולנד).

אגב אם תזמין מהעיירה גונצבורג חומרים, תקבל גם מפה של לגולנד, שיש עליה גם קופון של 25% הנחה - אם אני זוכרת נכון (ואם עדיין יש קופון כזה).

• ענבל01

לגו לנד גרמניה

אנחנו ישנו בegina hotel חדר משפחה לחמישה היה נהדר מחירח הלגו בחנות הם כמו בשאר חנויות בגרמניה

• ענבל01

לגו לנד גרמניה

Regina hotel

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון