ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קט בה לעומת הא לונג ביי

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    6
    7
    2660
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Nofar3311171
      Nofar3311171 נערך לאחרונה על ידי

הבנתי שקט בה הוא חלופה פחות תיירותית להא לונג ביי. אני גם לא כל כך רוצה לעשות לילה על סירה, ולסוע מהאנוי רק לשיט של כמה שעות נשמע לי מבוזבז.
      חשבתי לעשות לילה אחד או שניים על קט בה ולצאת לשיט של כמה שעות במפרץ של האי.
      כמה קט בה יותר יקר?
      האם הוא מרשים באותה מידה או שהוא לא מתקרב?

תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • mayank
        mayank נערך לאחרונה על ידי

קט בה לעומת הא לונג ביי

נכון לספטמבר האחרון - אין הבדל משמעותי מבחינת מחירים. 

לוקחים את אותו הטור (דרך המלון או סוכנות נסיעות בהאנוי).

אנחנו טיילנו כל המשפחה ולכן, מאחר שההורים שלי העדיפו לא לישון על סירה, ישנו בקאט בה. ההבדל המרכזי הוא בשינה. האג'נדה יחסית דומה, עם סייג אחד - אפשר ורצוי להקדיש יום אחד לסיור בקאט בה.

יום בקאט בה יכלול סיור בפארק הלאומי והליכה במסלול של כשעתיים עד לתצפית מרהיבה על כל האי (לח ומלא ביתושים אבל שווה את זה), ביקור במערת בית החולים (לא לפספס!) ואפשר ורצוי ומומלץ מאוד לשלב גם תצפית על האיים בהא לונג ביי (canon mountain).

בקאט בה עצמה ישנם גם חופי רחצה, כך שאפשר לשלב סוג של נופש.

מעבר לזה, יוצאים ליתר הפעילויות כמו בהפלגה - קיאקים, ביקור באי הקופים, הפלגה דרך התצורות הייחודיות של הא לונג ביי בהלוך ובחזור, הפלגה נוספת בהא לונג ביי וביקור בכפר דייגים.

לסיכום, הלינה בקאט בה "באה" על חשבון חלק מהסיורים בהא לונג ביי אם אכן מקדישים יום לאי עצמו (לדעתי שווה, בעיקר אם אתם מתכננים להקדיש שלושה ימים לאזור הא לונג ביי).

• גדליהו מהגרעין
          גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

קט בה לעומת הא לונג ביי

אנחנו היינו שנה שעברה בקט בה

לקחנו שייט ליום. לדעתי ההבדל ( ממה שקראתי תיאורים של שיוטים של יומיים) הוא בביקור במערה- בטיול היום זו מערה די מעפנה, לעומת התמונות מהמערות שמבקרים בטיול של היומיים.. יש מספיק מקומות אחרים לחוות מערות ונטיפים בויאטנם כמו הרי השיש או אזור נין בין- ככה שההחלטה נשארת בידייך. כל השאר נראה לי דומה

אנחנו היינו בקט בה במרץ- זה לא נחשב העונה והמחירים בה היו הכי זולים ביחס לכל ויאטנם באותה תקופה. גם לינה וגם אוכל.

גם אנחנו הלכנו משם לשמורה ולמערת ביה"ח ביום השני.

תהני!

• bankok10
            bankok10 נערך לאחרונה על ידי

קט בה לעומת הא לונג ביי

אהיה שם בנובמבר. התכנון שלנו הוא לקחת טיול של שתי לילות כדי לישון לילה אחד בסירה ולילה בקט בה כדי לנסות ולראות את שתי המקומות

• Nofar3311171
              Nofar3311171 נערך לאחרונה על ידי

קט בה לעומת הא לונג ביי

תודה לכולם על העזרה!

• Grishgori
                Grishgori נערך לאחרונה על ידי

קט בה לעומת הא לונג ביי

קאט בה הוא חלופה הרבה יותר שפויה וכיפית לדעתי מטיול זריז ויקר בסירה להאלונג ביי האי עצמו זול בטירוף וכמות המלונות עולה על כמות התיירים כך שאפשר להגיע איתם למחירים זולים מאוד. מעבר לכך יש כמה מקומות בילוי נחמדים, חופים ויש גם מסלול של 50 קילומטר סביב האי כולו שעובר גם דרך הכפרים, ניתן לעשות אותו על אופנוע שאחד מבעלי המלונות ישכיר. ולבסוף הסיבה המרכזית לדעתי להגיע לאי זה בשביל החברה Asia Outdoors שעושה טיולי יום במקומות מרהיבים במפרץ הרחק מכל הספינות, ועוברים בכל מיני לגונות פראיות וכו...

• efratIL
                  efratIL נערך לאחרונה על ידי

אנחנו היינו בטיול משולב

לילה אחד ישנו בספינה ולילה שני בקאט-בה.

בדיעווד הייתי מוותרת על קאט -בה, מדובר באי גדול ואין תחושה של לינה בטבע.

יש סיורים שמשלבים לילה בספינה ולילה באי (אחד מיני רבים) פצפון במפרץ שכל מה שיש בו זה כמה בונגלוסים (ברמות שנות). זה נראה לי שילוב מנצח!

בכל מקרה לא הייתי לנה בקאט-בה.

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון