נפאל וסין
-
שלום לכולם,
בעוד כשלושה שבועות אני ממריאה לי לנפאל, ומשם ממשיכה לסין.
ישנן מספר סוגיות שאשמח לעזרה בהן:
1. אם בטיסה לנפאל אני עושה קונקשיין דרך מומביי, אך אין צורך להחליף טרמינל בין הטיסות- האם בכל זאת להוציא ויזה הודית?
2. אני טסה לבד. מהו "הדבר הראשון" שכדאי לעשות כשמגיעים לנפאל מבחינה לוגיסטית? איך למצוא גסט-האוס טוב? איך מגיעים ל"מושבת ישראלים" כלשהי?
3. טיסה מנפאל לדרום סין- מאיזה אתר כדאי להזמין? באיזו התראה? אשמח גם להמלצה על טיסות פנימיות בסין.
4. אם אני עדיין לא יודעת בדיוק מתי אני רוצה לעזוב את נפאל ולהמשיך לסין, כיצד אוכל להשיג ויזה לסין? הבנתי שמאוד חשוב להם לראות את אישור הטיסה.
5. ושאלת השאלות- האם יש צורך להביא שק"ש מהבית לטיול שנכון לעכשיו הוא: נפאל- דרום סין- בייג'ינג.
כל תשובה תתקבל בברכה!
-
נפאל וסיןאת לא צריכה ויזה הודית אם את לא יוצאת משדה התעופה.
כשאת מגיעה לנפאל קחי מונית לבית חב"ד באזור התרמילאים - רחוב הטאמל. שימי את התיק הגדול ולכי לחפש גסט האוס שימצא חן בעיניך. בטח כבר תשמעי שם המלצות על מקומות ספציפים. כל האיזור הוא "מושבת ישראלים" במיוחד בעונות הטרקים.
עם טיסה מנפאל לסין הייתי מחכה וקונה קרוב יותר למועד. במיוחד שאת טסה לבד תשאירי לך את האופציה לשנות את המסלול לפי איך שבא לך באותו זמן או לפי אנשים שתכירי על הדרך. אולי יתחשק לך לעשות עוד טרק, אולי יתחשק לך לחתוך מוקדם יותר מנפאל ואולי בכלל תרצי לתאילנד.
ויזה לסין תוציאי בנפאל.
-
נפאל וסיןתודה על התשובות!
שמעתי שויזה ראשונה לסין לא ניתן להוציא מחוץ לישראל. את יודעת האם יש אמת בשמועות? כמו כן - אני יודעת שהנושא נחרש בפורום אך לא מצאתי תשובה: האם יש הצעות לטיול בן חודש מדרום סין עד בייג'ין?