מה עושים בחופשה קצרה בברצלונה
-
אני רוצה להזמין עם חברה כמה ימים בברצלונה ומצאתי איזו חבילה שכוללת את המלון Plaza Espana דרך האתר כאן http://www.arkia.co.il/travel-packages/barcelona-d244 . 2 שאלות בקטנה:
1. האם המלון הזה ממוקם במיקום מרכזי ונוח? אם לא, האם יש מלון מהרשימה באתר שפירטתי מלון אחר שכדאי להזמין שממוקם טוב ושמישהו היה בו וממליץ?
2. אשמח לרעיונות למקומות לטייל בהם בברצלונה בטיול של כמה ימים- כלומר- מה שכדאי להספיק כשהזמן מוגבל...
תודה!
-
מה עושים בחופשה קצרה בברצלונהנראה לי שחיפוש קצר ופשוט בפורום או באינטרנט ייתן לך את המענה ואת האתרים המרכזים בברצלונה.
לגבי מלון מיקום סביר - עדיף בסמוך יותר לכיכר קטלוניה ושדרות הרמבלס כך שתוכלו לבלות בערב ללא צורך בתחבורה ציבורית
-
מה עושים בחופשה קצרה בברצלונהמה מעניין אתכם? יש הרבה מאוד אתרים בברצלונה,
מוזיאונים,פארקים,כנסיות,קניות,הא קווריום,קניונים,הקאמפ נואו.
מה אתם מעוניינים לראות וכמה זמן?
-
מה עושים בחופשה קצרה בברצלונהמתוך המלונות שבאתר שצרפת הייתי בוחרת את מלון Plaza Espan.
הייתי פעמיים במלון זה והוא קרוב להר היהודים , למזרקת הקסם וקניון הארנה. כמו כן בצמוד יש גם רכבת תחתית שתיקח אותכם לכל יתר האתרים.
-
מה עושים בחופשה קצרה בברצלונההאם מדובר ב-Catalonia Barcelona Plaza hotel?
אם כן אז הייתי בו לפני שנה וחצי והוא מצוין. מה שכן, הוא לא ליד הרמבלס ולכן צריך לקחת בחשבון נסיעה קצרה במטרו כשרוצים ללכת לרמבלס ולגותיקו
-
מה עושים בחופשה קצרה בברצלונהמה שמוצא בחבילה הוא אכן Catalonia Barcelona Plaza hotel והוא נמצא בככר אספניה