ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הזהרו מחברת ''השטיח המעופף''

פורום טיול לירדן, מצריים והאזור
    3
    8
    1309
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yrbendor
      yrbendor נערך לאחרונה על ידי

על מעללותיה של חברת ''השטיח המעופף'' ונציגיה כבר פורסם רבות. אך דעו לכם שגם עם תקנו דיל בחברת נסיעות ותיקה ומכובדת אתם עלולים למצוא עצמכם מסובכים עד צוואר עם אותה חברה מפוקפקת - ''השטיח המעופף''. לכן, כדי להימנע מצרות תוודאו מראש עם הסוכן/חברה שבחרתם, שהד
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • 464
        464 נערך לאחרונה על ידי

הזהרו מחברת ``השטיח המעופף``:Re
        רונן לידיעתך ולידיעת כלם לשטיח המעופף יש עוד שתי חברות בכאילו 1. הרגע האחרון 2. ביג דיל. ראו הוזערתם.
        • 464
          464 נערך לאחרונה על ידי

גם לי קרה מה שקרה לך ואני מבין אותך מאד. צריך לארגן פורום תלונות על חברת השטיח המעופף ובאמת להגיד לך עופר הוא באמת שחצן ולא מנומס ורודף בצצע.
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

שטיח המעופף=רמאים
            גם לי הם עשו תרגיל מלוכלך פעמיים!!!!!!!פעם אחת יום לפני הטיסה הם התקשרו ואמרו שהמחיר שקבענו הוא זול מידי ועלי להוסיף עוד 100 דולר ופעם 2 במטוב אפילו לא קיבלנו מים!!!כי נאמר לנו שהשטיח המעופף שילמו רק על טיסה !!זאת היתה טיסה שאירופה של 4 שעות!! אז שטיח מ
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

אדון רונן אתה חרא קטן ומושתן.זה שקנית חבילה מהשטיח המעופף לא עושה אותם לעבדים שלך. קנית מלון טיסה והעברות וזה מה שקיבלת. חוצפן!!!!
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

אדון רונן בן (דור) כלבה נכבד קראנו בעיון את כל השמצותיך ברחבי האינטרנט.כמובן ניתבע אותך בבית המשפט כמו כן,יש רשימה ארוכה של נפגעים ממך כולל אלה שאתה חייב להם כסף.אתה גיבור גדול בתוך האינטרנט אבל אתה תגלה במהרה שסוף גנב לתליה ושהחיים קשים מאוד. נתראה בק
                • yrbendor

גם התגובה הזו שלך מראה בדיוק מי אתה. אתה לא יודע מה זה לשרת לקוחות. אתה תקעת אותנו שם מבלי לנקוף אצבע. איך אתה לא מתבייש?! לצערי לא ידעתי שחברת אופיר טורס מוכרת לי דיל שלכם. אם הייתי יודע לא הייתי קונה את הדיל הזה. המקרה שלי רק הוכיח לי שכל מה שקראת
                  • yrbendor

שימו לב!!! זה שכתב את ההודעה הזו הוא בעצם אותו עופר - נציג חברת ''השטיח המעופף'' שאני מוקיע (שימו לב לכתובת הדואר האלקטרוני ממנה נשלחה ההודעה. זה מראה בדיוק לאיזו תת רמה הבן-אדם הזה מסוגל לרדת. הוא מתחזה בשם ליאור ומשמיץ אותי סתם כדי להכפיש אותי. עופר
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון