מלון מרידיאן- צ'אנג מאי
-
היי, אני רוצה לעשות הזמנה עבור מלון מרידיאן בצ'אנג מאי.
משום מה, בכל האתרים הפופולריים שאני מחפש- לא רשום דבר על ארוחת בוקר.
האתרים הם: אגודה, בוקינג, הוטלס קום וכו'.
יש מישהו שמכיר אולי את התנהלות המלון בנושא של ארוחת בוקר?
-
מלון מרידיאן- צ'אנג מאילי דווקא כן מופיע האופציה לבחור ארוחת בוקר דרך אתר אגודה
-
מלון מרידיאן- צ'אנג מאיכשאנחנו התארחנו במלון שילמנו על לילה ללא ארוחת בוקר,
כלומר זה לא בילט אין.
בהחלט יש שם ארוחת בוקר נהדרת....אנחנו שילמנו במקום.
טיפ קטן,
בהזמנה- בקש חדר הצופה להר.
תהנו!
-
מלון מרידיאן- צ'אנג מאיעידן , מה המסלול הפעם ?
מתחיל בצפון ו....
-
מלון מרידיאן- צ'אנג מאידווקא לא מתחיל בצפון...
נוחת בבנגקוק וממשיך ישירות לקוסמוי (7 לילות) --- קופנגן (2 לילות) --- צ'אנג מאי (5 לילות) --- פטאייה (3 לילות) ---- בנגקוק (6 לילות).
ערן- האופציה של ארוחת בוקר בלינק שהבאת זה רק עבור חדר עם תעריף לתושבים מקומיים (כלומר תאילנדים) וזה גם מה שאני מצאתי. ובנוסף, רק לחדרים של הסוויטה ומעלה.
בועז- תודה על הטיפ! זה אכן מה שאני הולך לעשות. מה ההבדל העיקרי ששמת לב אליו בהבדל החדרים?
-
מלון מרידיאן- צ'אנג מאימה הכוונה רק לתושבים מקומיים? כל המחירים באגודה הם לכולם לא?
והחדר עם ארוחת הבוקר הוא מסוג Deluxe
-
מלון מרידיאן- צ'אנג מאיהנה הלינק שלי עם התאריכים הרלוונטים
-
מלון מרידיאן- צ'אנג מאילגבי ארוחת הבוקר ממש מוזר שאין אופציה בתאריכים שאתה רוצה, אבל עדין לא ראיתי שמצוין באיזה מקום שהמחיר הוא לתושבים מקומיים.
הייתי מציע ליצור קשר על המלון ולברר מה מחיר ארוחת הבוקר או לחילופין לאתר אגודה ולבדוק את הנושא
-
מלון מרידיאן- צ'אנג מאיהיי בועז,
אשמח לעזרתך...
מאיזה אתר הזמנתם את המלון?
כמה עלה לך ארוחת בוקר לשלם במקום?
האם גם אתה נתקלת בקשיים של הזמנת חדר עם ארוחת בוקר או שגילית רק כשהגעת למלון שהחדר שהזמנת הוא לא כולל ארוחת בוקר.
תודה רבה
-
מלון מרידיאן- צ'אנג מאיאני הזמנתי דרך האתר https://www.travelocity.com/expressCheckout?tripid=9855ffcd- 0462-47fb-88e2-3e5be27f39a5&c=73f36f95-dffb-4187-b25e-9d 1f330e2b2f&rfrr=placeHolder
יצא הכי זול בזמנו (בשנת 2010)- Non refundable $ 82 .
ידענו שזה מחיר ללא ארוחת בוקר.
בכל אופן דרך הקישור הבא ניתן לבחור חדר דלוקס (הרגיל והמצויין) כולל ארוחת בוקר http://www.starwoodhotels.com/lemeridien/rates/room.html?sta teProvince=&refPage=property&departureDate=10%2F13%2 F2014&ctx=search&arrivalDate=10%2F08%2F2014&pric eMin=&city=&iataNumber=&iATANumber=&sortOrde r=&propertyId=1950&corporateAccountNumber=&rateP lanName=&accessible=&country=&numberOfRooms=1&am p;numberOfAdults=1&priceMax=&bedType=¤cyCo de=&nonSmoking=&numberOfChildren=0
יכול להיות שעדיף להזמין ללא ארוחת בוקר ולשלם במקום.
אגב המלון במיקום כה מרכזי שאפשר בכיף להינות מארוחת בוקר באחת המסעדות באיזור.
- לא ברור לי מה ההבדל בין חדר delux ל- urban. שניהם באותו הגודל.
-
מלון מרידיאן- צ'אנג מאיאני לא זוכר מה היתה עלות ארוחת הבוקר, סורי...