16 ימים לפרו מחודש
-
לאחר הטיפים והערות שקבלנו החלטנו לבנות את המסלול לפרו מחדש. נשמח לשמוע חוות דעתכם:
יום 1- נחיתה בלימה לפנות בקר וטיסה המשך ישר לפוראטו מולדונאדו (הגעה בצהרים).
יום 2 -פוראטו מולדונאדו
יום 3- טיסה מפוראטו מולדונאדו לקוסקו.
יום 4- התסגלות בקוסקו / יציאה לפיסק ולעמק הקדוש.
יום 5- קוסקו
יום 6- מאצו פיצו
יום 7- העמק הקדוש (אולי רפטיננג / סוסים)
יום 8- נסיעה באוטובוס תיירים מקוסקו לפונו עם העצירות בדרך
יום 9- אגם טיטיקאקה
יום 10- נסיעה פונו קניון קולקה
יום 11- קניון קולקה
יום 12- קניון קולקה -אריקיפה
יום 13- בבקר איריפה ונסיעה באוטובוס אחה"צ לנאסקה
יום 14- קווי נאסקה ונסיעה לפאראקס
יום 15- פאראקאס איי באסטיאס אחה"צ נסיעה ללימה
יום 16- לימה
יום 17- חזרה לארץ
כמו כן, נשמח לקבל המלצה על מלון ברמה של 3* או 4* כוכבים בקרבת בית חב"ד בקוסקו?
תודה -
16 ימים לפרו מחודששתי הערות:
1. אני חושב שאתם מפספסים מעט מהג'ונגלים. להתחיל בפוארטו מלדונדו אחרי כל הטיסות הארוכות והקונקשנים זה די מעייף ולמעשה לא יישאר לכם כמעט כלום מהיום הראשון שלכם שם.
לפי מה שכתבתם, יש לכם נטו יום אחד, ועוד חצי יום (ביום האחרון שלכם, שאני מניח שביום הזה אתם תבקרו בבוקר ב-Clay Lick המרהיב).
אלא אם יהיה לכם מדריך נמרץ וכמעט פרטי שיהיה מוכן לקחת את גם ל-Lake Sandoval וגם לאי הקופים באותו יום, אני מתקשה לראות כיצד תוכלו "לחוות" את הג'ונגלים מעבר לרמת ה-highlights (יכול להיות, אגב, שביקור בשני המקומות הנ"ל וב-Clay Lick יספיק לכם - אין ספק שאלו באמת הדברים המרכזיים שיש לראות באזור שם).
2. יום 10 - למה לא לקחת נסיעת לילה מפונו לקניון קולקה ו"להרוויח" יום?
ושלוש שאלות:
1. האם הזמנתם מראש סיור בג'ונגלים בפוארטו מלדונדו?
2. בהמשך להערה 1 שלי - באיזה שעה הטיסה שלכם מפוארטו לקוסקו? עדיף מאוחר ככל הניתן כדי שיהיה לכם יותר זמן בג'ונגלים.
3. אחרי איי באייסטס - למה לא לשלב באגי חולות בוואקאצ'ינה ולהמשיך רק לאחר מכן ללימה? חבל לפספס לדעתי.
-
16 ימים לפרו מחודש1. אנחנו מודעים לזמן הקצר שלנו בפוראטו מולדונאדו ולכן ניקח מדריך פרטי ליום וחצי. כמובן שנעשה הזמנה מראש.
דרך אגב, היינו תקופה ארוכה בגונגלים באמוזונס בברזיל אז הספקנו לחוות קצת את הג'ונגלים של אמזונס.
לגבי הטיסה לקוסקו ראינו באתר שהומלץ פה go2peru שהטיסה האחרונה בלאן יוצאת ב- 13:20.
2. לגבי האוטובוס מפונו לקולקה אנחנו באמת מתלבטים ושוב ראינו באתר שהאוטובוס התיירותים הטובים יוצאים מפונו ב- 6:15 או ב- 15:00?
3. קבלנו את הצעתך נוסיף את באגי באיקה ומשם נמשיך ללימה.
תודה.
4. האם יש המלצה לגבי מלון טוב קרוב לבית חב"ד בקוסקו?
-
16 ימים לפרו מחודש