המשך התלבטות..
-
היי, התקדמתי, וקניתי היום כרטיס טיסה

אני יוצאת ב 21.6 וחוזרת ב 6.7
חשבתי לחלק את הזמן בין קוסמוי, קופנגאן, ובאנגקוק
אני כנראה לא אהיה בזמו הפול מון ולא ההאלף מון אבל אולי ב 26.7 יש את הבלאק מון, האם מסיבת ה "בלאק מון" שווה ?
האם האם כדאי לי לקפוץ לפוקט גם או שאין מספיק זמן?
מימי
-
המשך התלבטות..מסיבת הבלק מון היא אחלה. כמובן שפחות אנשים מהפול מון, מדובר על כמה מאות אנשים. מוזיקה יותר אנדרגראונד וללא מיינסטרים
-
פויאני ממש לא אהבתי.....והייתי בכל המסיבות.....פעם שישית שלי בתאילנד תהיה בתאריכים שלך גם....
חבורה של בני 20 שיכורים מהתחת.....בתוך יער.....
מנסים למזמז כל מה שזז......
מוסיקה פסיכודלית.....
פוי .....
אני הייתי במקומך בדיוק מה שכתבת...קוסמוי, קופנגן, בנגקוק והביתה....
ואם זו פעם ראשונה...קחי איזה יומיים בצפון...ואז תרדי לדרום לבטן גב...
-
פוי2 הערות:
- אני ממש לא הייתי ממליץ לנסוע לצפון ליומיים בלבד. לדעתי שווה להקדיש לצפון מינימום 5 ימים במידה ומחליטים להגיע לשם.
לנסוע ליומיים זה סוג של "לסמן וי" ולא שווה את עלות הטיסות והטרחה שבהתניידות.
- לגבי הבלק מון- רציתי להדגיש שמבחינת שיכורים איה צודקת, אבל את זה תמצאי בהרבה יותר מוגזם במסיבות הפול מון/האלף מון. מבחינת גילאים, בפעמיים שהייתי בבלק מון דווקא התרשמתי שהאוכלוסייה היתה יותר מבוגרת מאשר בפול מון (לא מעט בגיל 25-30).
ולגבי המוסיקה- אם את מעוניינת במוזיקת מיינסטרים אז אין מה לחפש בבלק מון, המוסיקה שם (כפי שאיה כתבה) פסיכדלית בעיקרה - לחובבי הז'אנר
-
פויבקו פנגן (חוף האד רין זריחה) מתקיימת מסיבה כל לילה.
לטעמי האישי המסיבות הללו נעימות הרבה יותר מהמסיבות ההמוניות שמתקיימות במופעי הירח השונים. -
פויבגדול זה נכון אם התכוונת למסיבה היומית ב"קקטוס", אבל ספציפית בשבוע של הבלק מון המסיבות בקקטוס חלשות מאד, לעיתים עד כדי 20-30 איש בלבד ,מאחר ומדובר בשבוע שאחרי הפול מון שהוא הכי פחות מתויר. (זה ההסבר שקיבלתי מהמקומיים בשנה שעברה כשביררתי לגבי מיעוט האנשים במסיבות היומיות)
-
היו ימיםאני גם מעדיפה את המסיבות של הקקטוס על פני הפסיכודליות....
אבל אם אתה לא נמצא שם בשבוע של הפולמון....
אז זה כמו אי המתים.......ויש אולי 10 אנשים בלחץ בקטטוס...
ואז אין שום פעילות בערב....
-
תודה רבה..אם כך.. אז לא צריך

-
תודה רבה..אנחנו מגיעים לקופהנגן בין 30/4 - 3/5 איך אני יודעת איזה מסיבות יש ואיפה
אנחנו זוג נשוי בגילאי 30 מה מומלץ ללכת ?
-
תודה רבה..בתארכים שציינת אין אף אחת מהמסיבות הגדולות (black/half/full moon).
מלבד המסיבה היומית ב"קקטוס" בחוף האדרין, יש מס' בארים שעורכים מסיבות צנועות משלהם פה ושם - תוכלי לברר על כך כשתגיעו לקופנגן