מלטה
-
שלום לכולם
במאי אהיה עם בעלי במלטה.
ביום הראשון נגיע למלון בסביבות 11 בבוקר.
המלון במפרץ סנט. פול.
האם יש שם מה לראות? לטייל?
או שמייד כדאי לקחת אוטובוס לערים המתויירות?
תודה
שרית
-
מלטההיי שרית יקרה, לא היינו במלון באזור סנט פאול, אבל שולחת לך את הטיול שלנו, היה גם במאי, ואהבנו כל רגע!
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1136222/prevloaded -1/start-0
-
מלטהעוד מספר שאלות:
1. האם יש יום מועדף לעיר מסויימת?
2. אני אוהבת שווקים וספק אם אצליח להגיע לשווקים של יום ראשון מכיוון שעם ההעברות נצליח לצאת מהמלון רק בסביבות 12, ואז לפי מה שקראתי סוגרים את השווקים.
- קראתי שביום שלישי יש שוק בכפר הדייגים MARSAXLOKK, האם מישהו היה?
- מי יודע על עוד שווקים שפתוחים בימים אחרים?
3. האם יש אאוטלטים?
תודה
שרית
-
מלטהשלוםן לך שרית. השבוע חזרתי ממלטה. בסןפול ישנם מספר בתי מלון טובים.אין טעם להשתהות במלון. עד חוצה כביש בדרך לכיוון וולטה. עולה על קו מספר 12 או 225 במחיר של יורו וחצי את מקבלת כרטיס "דיילי" המאפשר לנסוע כל היום כבכל אוטובוס לכל היעדים. לי עלה 6 יורו להקיף את כל מלטה פרט לגוזו ששם יש מעבורת שעולה לך 4 וחצי יורו להלוך חזור. אל תתפתי לקחת "טיולים" שמציעה נציגת או נציג החברה זה בסביבות 40 יורו ולא שווים מאום.גם האוטובוס האדום או הכחול אינם שווים דבר הכל יכול להתבצע בתחלופת אוטובוסים. לגבי השווקים בכפר הדייגים כמדומני אין שוק אך יש מסעדות דגים טובות. אני אכלתי אצל "רוניס" נחמד וטוב 12 יורו ארוחה כולל בירה מקומית [טובה].שם הכפר מורשלוק ויפה שם. מעבר לזה סעי לעיר מדינה חוויה יוצאת דופן והעיקר שתהני ואשמח לתגובה בחזרה.אאוט לוק לא קיימים יש קניון באזור סליימה שנקרא פוינט נחמד ולא יותר בעיקר מותגים.
-
מלטהממליצה מאד לבקר בĦal Saflieni Hypogeum , חובה להזמין מקומות מראש כי תמיד מספר שבועות קדימה אין מקום, יתכן וכבר לא תשיגו כרטיסים למאי.