טיסת המשך לצ'יאנג מאי
-
היי, אני ועוד חברה מתכננות לטוס באוגוסט לתאילנד דרך אלעל.
אנחנו נוחתות בשעה 14:10 בשדה החדש בבנגקוק (BKK) ומתכננות ישר משם להמשיך לצ'יאנג מאי.
לאחר שביררנו קצת אנחנו מתלבטות בין שתי אופציות:
1. לטוס עם AIRASIA - משדה התעופה הישן (DMK) בשעה 18:10 - ואז גם השאלה אם לקחת מונית/אוטובוס, האם הזמן מספיק? מחיר הכרטיס הוא כ-40$
2. לטוס עם THAI- מBKK ב-17:20, כאשר הבנו שיש הסכם בין אלעל לחברה הזו- ולכן ניתן להעביר את המזוודות ישירות לצ'יאנג מאי. אמנם הבנו שניתן לעשות זאת רק ביום הטיסה כאשר מבצעים צ'ק אין בנתב"ג- וגם אז זה לא בטוח. בנוסף מחיר הטיסה הוא כ-80$ (פי שתיים מאייר אסיה).
נשמח לעזרתכם!
-
טיסת המשך לצ'יאנג מאימה לגבי Bangkok Airways?
הם טסים מבנגקוק (BKK) לצ'אנג-מיי (CNX) אולי שמונה פעמים ביום ובדר"כ כרטיסים בכיוון-אחד עולים בסביבות 70$. זו 'חברת בוטיק' שלדעתי לוקחת בהליכה את Thai בקוים פנימיים וכמובן את Air Asia. אגב, Thai מפעילים גם את חברת Thai Smile שאמורה להציע טיסות פנימיות במחירי ריצפה ברמת Air Asia.
למיטב ידיעתי לאלעל יש הסכם גם עם Bangkok Airways לצורך העברת מזוודות, אבל מניח שתאלצו לאסוף בבנגקוק את כרטיס העליה-למטוס לטיסת ההמשך הפנימית.
חברה נפלאה. מאמין שייצא לי לטוס איתם שוב ביוני או לכל המאוחר בספטמבר.
-
טיסת המשך לצ'יאנג מאיאני הייתי טס עם תאי
קחי בחשבון שמונית מהשדה החדש לישן תעלה כ 10 דולר.
כל החיסכון שלך הוא 30 דולר
ואחרי טיסה ארוכה עוד נסיעה במונית כ שעה
לשדה הישן?
לי בהחלט שווה 30דולר הנוחיות הזו..
-
טיסת המשך לצ'יאנג מאיהייתי על הטיסה הזאת ובאותה שעה, אמנם לבנגקוק הגעתי דרך ציריך, אבל בכל מקרה המזוודות עוברות אוטומטית.
חוץ מזה שהטיסה מBKK יותר מוקדמת, לא חבל על טרטור משדה לשדה (מה שגם אייר אסיה היא חברת לואו קוסט- ויגבו מכן תשלום נוסף על הכבודה, אז גם ככה ה-25$ שתחסכו אחרי הנסיעה במונית ירדו לטמיון).
ללא קשר, חברת THAI יותר טובה וגם אמינה.
-
טיסת המשך לצ'יאנג מאיטסנו בזמנו עם בנגקוק איירוויס מבנגקוק לצאנג מאי חברה מצוינת .
בשדה התעופה יש להם חדר המתנה וניתן לקבל אוכל ושתיה ללא תשלום. כריכים , עוגות ,פירות , תה , קפה ועמדת אינטרנט. חדרים כאלה יש גם בש"ת בצאנג מאי. בזמנו אייר אסיה טסה מהשדה החדש .
שמעתי שיש הסעה חינם לשדה הישן אבל אני לא בטוח . וגם ככה זו נסיעה לא קצרה לא שווה את הטרחה.