ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חוף אל-מחש . .איכותי,

פורום טיול לירדן, מצריים והאזור
    2
    7
    2244
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

זה עתה חזרתי מ-5 ימים בחוף אל-מחש, ומאוד נהניתי, מה יש להגיד,שקט. קודם כל, ולפני הכל, שקט.בלי צרחות של ישראלים משולהבים בנוסח:``אחי, תביא לאחש`ך איזה קולה קטנה,יה אחו-שילינג`` ברצינות;אני לא מקבל %, מקום נחמד, אפשר לבוא עם משפחות וילדים.נא להשגיח על ה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

חוף אל-מחש . .איכותי,:Re
        נ.ב.הבהרות להודעה *** בעלי חוף החושות הם בדואים מאל-עריש. שם בעל המקום הוא חמדאן, הטבח שמו סעיד chef cook. *** באל מחש ישנם כמה אזורי חושות, כולם שקטים . ***החוף נמצא כ-40 ק''מ מטאבה. החוף כולו חולי, ידידותי ביותר להורים וילדים. אין קיפודי ים, ישנו רי
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

חוף אל-מחש עוד שאלה
          איתי, לא הבנתי בסוף ההודעה את מספר הטלפון יצא מבולבל ולא ברור מי לפני מי וגם לא ברור לי מספר הטלפון למי הוא ? לאן מגיעים איתו? ההודעה שלך עיניינה אותי כי כל המשפחה חשבנו לצאת לסיני בספטמבר, כל המשפחה אני לא מתכוונת אלי ולבן זוגי אלא גם לאמא שלי ולאחו
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

עדכון טלפון ''טנגו''
            הי גלי,אני מתנצל על המספר השגוי שנתתי.קיבלתי אותו ממנהל בית המלון בכבודו ובעצמו,אני משער,לא בטוח, שהמספר הוא: 00-20-2-2171478 בכל מקרה אני אנסה להתקשר לשם מחר. במידה ואת מצליחה לדבר שם עם מישהו אני אשמח לדעת מזה. לגבי החושות:החושות של אל-מחש אינן משוד
            • hadas_
              hadas_ נערך לאחרונה על ידי

הי איתי, הייתי שמחה לקבל קצת יותר פרטים על מלון טנגו מכיון שהיום אני נוסעת אליו. מהי רמת המלון? איך החדרים והנקיון באיזו רמה? אם אין סדינים אז מה יש ומה צריך להביא. אני אודה לך אם תוכל לענות לי בהקדם הדס
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

חזרנו אתמול מבננה ביץ במחש. מאוד נהנינו ורוצים להמליץ עליו ראיתי שכבר משיהו נתן את הטלפון הישראלי שלהם ואת כתובת האתר שלהם אבל אני חוזר עליהם - לכל מקרה הטלפון הישראלי - 052-3847550
                בננה ביץ
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה איתי
                  אני לא מתקשרת בימים הקרובים, אני פשוט רוצה שיהיה לי את הטלפון לקראת סוף החודש אני לא בטוחה אם הבנתי נכון את סדר הספרות בגלל הקידומת ונראה לי שהספרות התהפכו לך אז האם התכוונת שהקידומת היא 00 ואחר כך 20 ואחר כך 2 ואחר כך 8171478??? ובכל מקרה הרבה תוד
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון