מקום לינה מומלץ בלונדון
-
שלום,
לאחר המלצות מעולות שמצאתי ללינה בפורום בעבר, מבקש המלצה לאיפה ללון בלונדון
מדובר על כחמישה ימים ביוני. (גם AIRBNB נלקח בחשבון)
כמובן שיש רצון לחסוך אך לקבל משהו נורמלי
נקודה חשובה
נצטרך מקום שיקבל את החפצים לשמירה בבוקר (נוחת ממש מוקדם לפני הצ'ק אין,) ושמירה על החפצים ביציאה, (הטיסה בחצות .)
-
מקום לינה מומלץ בלונדון -
מקום לינה מומלץ בלונדוןאני והבת שלי נסענו לפני שנה ללונדון (טיול בנות) וישנו במלון טוויסטוק שנמצא כ-6-7 דקות הליכה מתחנת ראסל סקוויר
זהו מלון פשוט ברמת שלושה כוכבים אבל היה מאוד נקי, צוות ידידותי
יש להם חדר לשמירת חפצים
בקרבת מקום יש מספר מסעדות (איטלקי, הודי)
ויש גם חנויות מינימרקט
ארוחת הבוקר היא מזנון קר כלומר קרואסונים, לחמניות, קורנפלקסים וכדומה
תמורת תוספת תשלום יש גם מזנון חם - ביצים, בייקון וכדומה
אנחנו מאוד נהנו במלון שענה על דרישותינו: מיקום מרכזי ונקי
הרי בסופו של דבר יצאנו בסביבות השעה תשע מהמלון וחזרנו אליו רק בשעות הערב
בקיצור: ממליצה בחום
לעומת זאת בעבר הרחוק הייתי גם ברויאל נשיונל (שנמצא שתי דקות מהטוויסטוק) - והיה מגעיל
הייתי גם במלון קמברלנד - שנמצא בקצה של רחוב אוקספורד (ליד המארבל ארץ') ומתחתיו ממש יש רכבת תחתית.
מלון ברמה של ארבעה כוכבים ולכן המחיר בהתאם
מקווה שעזרתי
-
מקום לינה מומלץ בלונדוןמנצלת את השרשור למרות שיש לי עוד כמה חודשים טובים... תוכלי לרשום את שם המלון באנגלית? תודה

-
מקום לינה מומלץ בלונדון -
מקום לינה מומלץ בלונדוןהיינו שבוע במלון פרזידנט, הוא אינו חדיש אבל המיקום שלו פשוט מעולה, קרוב למטרו, שני סופרים וקצת מקומות נחמדים לאכול בערב ולשתות בירה, אגב המחיר של המלון היה משמעותית זול יותר באתר של המלון מאשר בבוקינג.
-
מקום לינה מומלץ בלונדוןתודה רבה על ההמלצות!
בדקתי אותם, אבל זה מעט יקר. אשמח לשמוע עוד כמה המלצות!
-
מקום לינה מומלץ בלונדוןאני זוכרת כמה התעמקתי וחפרתי בחיפוש לינה לשבוע בלונדון בדצמבר.מלאכה לא קלה בכלל.
נסיון שלנו,בשבוע לונדון,כאשר העיר היתה עמוסה מאוד ולאור זה שהיתה פעם ראשונה שלנו בעיר...לדעתי מיקום המלון שלנט היה שיחוק אמיתי.
לא רק שהמטרו ממש קרוב...המון קווי אוטובוסים עטברים צמוד לו ונוח מאוד להגיע לכל מקום.גם ברגל קל להגיע למקומות רבים.
מנסייון הזמנות רבות בעבר,לא תמיד בוקינג זול יותר,ובכלל לא תמיד כאשר רשום אין חדרים פנויים בבוקינג...אומר שאין דרך מלון ישירות.כך היה גם בגיליס,אך לא הספקתי לאשר למלון ולבטל בוקינג(יום אחרון) וכך הלכו להם סתם 70 יורו לחדר(לשבוע)
אין צורך להזמין א.בוקר מראש,אפשר לאכול במקום באותו המחיר,או לבחור את אחת הבתי הקפה הקרובים או סופר ממש מולו.(פתוח מ7.00)
-
ממליצה בחום על מלון st. david's hotelsחוזרת וממליצה על המלון המשפחתי הקטן והמשופץ, עם האירוח הנעים, הממוקם ליד תחנת פדינגטון ונגיש מאד.
באתי בעקבות המלצה, התארחנו עם הילדים ואח"כ גם הבן עם חברתו.
-
ממליצה בחום על מלון st. david's hotelsתודה רבה,
בודק מקומות...
-
אנחנו הזמנו ליולי למלון אימפריאלבקושי השגנו מקום