טיסות לדרום
-
אני ממש ברגעים האחרונים של סגירת הכרטיס דרך סוכן בארץ (ממש על סף החיוב),
אני חייב להודות שהמחירים לא ממש נעימים לכיס, אבל בכל זאת, זה הכי זול שמצאתי...
היום ישבתי לי על המחשב ונזכרתי שחבר שלי אמר לי על אתר שנקרא CHEAPFLIGHTS AIR.. נכנסתי אליו מתוך סקרנות וחיפשתי טיסות, גיליתי שאותן טיסות בדיוק באותן שעות בדיוק ואותן חברות טיסה הרבה הרבה הרבה יותר זולות!!
האתר נראה די אמין, לעומת זאת, הסניפים שלו הם רק בפולין ובסלובקיה..
יש אפשרות לשלם דרך העברה בנקאית או פייפל והכרטיסים אינם על סטנד ביי אלא רגילים לגמרי...
אני מאוד מתפתה להזמין דרך האתר ואני לא רואה סיבה שלא, מעבר לכך שלא יהיה איתי סוכן שאני אוכל להתקשר אליו 24\7 בטיול (משהו שאני גם לא מתכנן גם ככה) אני לא רואה חסרונות..
רציתי לשאול ולראות אם למישהו יצא להזמין מהאתרים האלו באניטרנט ? האתר שהצגתי או לדוג' SKYSCANNER? האם כדאי להזמין משם ? האם זה מסוכן? מה דעתכם?
-
טיסות לדרוםשלא תעשה את זה !
משלמים רק בכרטיס אשראי (פיפאל לא מחזירים כסף על מוצר שהוא לא פיזי, העברה בנקאית זה לא בר ביטול) ורק לסוכן שאתה מכיר
אין ולא קיימת אפשרות לרכוש כרטיס טיסה במחיר שונה מהמוצג באתר חברת התעופה כי המחיר נקבע על ידה והסוכן מקבל עמלה ממחיר זה !
ראה הוזהרת !
סקיסקאנר הוא אתר מקשר ולא אתה שמוכר
תרכוש מ EXPEDIA שהם האתר הגדול בעולם בתחום
אבל המחיר יהיה זהה
בשם צוות הוסטל ריוונדל פרימיום, לימה פרו
הוסטל, סוכנות נסיעות ומסעדה ישראלית -
טיסות לדרוםאתה משוכנע שלא תזדקק במהלך הטיול לקשר עם סוכן/יועץ תיירות לביצוע שינויים של תאריכי טיסות או יעדים, או כדי לרכוש טיסות נוספות? בסדר, לא אתווכח.
אבל האם בדקת באותו אתר אינטרנט שלכאורה מציג מחירים נמוכים יותר לאותן הטיסות, מהם התנאים של ביטול כרטיס חס וחלילה, או שינוי תאריך או שינוי יעד?
האם ידעת שיש כרטיסים במחירים שונים שמאפשרים לך לבצע שינוי תאריך חינם? זאת לעומת כרטיסים שבהם שינוי יכול לעלות 150$ ואף יותר.
אם אתה נוסע לחודש חודשיים ויודע בבירור תאריך ויעד חזרה בחר לפי מיטב הבנתך, אבל אם אתה נוסע לתקופה ממושכת, אני מציע שתחשוב שוב לא רק על האפשרות לשנות תאריך חזרה אלא לחזור מיעד שונה מאשר בחרת בתחילה.
חג שמח וטיול מהנה
-
טיסות לדרוםאולי תיתן לינק אמיתי לאתר להתרשמות?
אתרי אינטרנט מציעים כמו אורביטז, אקספדיה הם גדולים ואמינים ומציעים מחירים זולים יותר מחברות התעופה עצמן
אם יש לך אתר שלא מכבד אשראי, כנראה שמשהו קצת פישי... -
טיסות לדרוםשלום
רציתי לדעת אם מישהו הזמין כרטיסי טיסה דרך אתר CHEAPFLIGHT-AIR, באיזו צורת תשלום ולא היו בעיות.
תודה
-
טיסות לדרוםתעשה חיפוש קטן באינטרנט ותראה שזו הונאה.
מחירים כמו שהם מציעים מלכתחילה לא יכולים להיות הגיוניים