התייעצות לגבי צפון איטליה
-
לחברי הפורום שלום!
יום שלישי הקרוב נוחתים בשעה 11 בבוקר בורונה ושוהים במלון ctc Verona שישה ימים. בגדול התכנון הוא:
יום 1 ונציה
יום 2 בולוניה ואולי גם מודנה
יום 3 ברגמו ומילאנו
יום 4 דולומיטים- כאשר הכוונה לעלות בכביש סובב גרדה עד ריבה דל גארדה ומשם למולבנו אגם טובל לעלות עד בולזאנו ולרדת חזרה לורונה? האם המסלול הגיוני?
יום 5 ורונה וסירמיונה
זה בעיקרון המסלול נשמחש לחוות דעתכם .
אנחנו גם מבינים שבימים שבת ראשון יש את חג הפסחא . האם כדאי להגיע בימים אלה לוונציה?
תודה לעוזרים!!!!!
-
התייעצות לגבי צפון איטליהיום ראשון יום נחיתה. תהיו קצת עייפים הייתי מציע להסתפק בטיול בורונה העיר ובמה שיש לה להציע ואולי לשלב את סירמיונה. לונציה מגיע יום שלם. יום 4 אם נוסעים דרך כביש עוקף גארדה מומלץ לבקר בעיירות בדרך במיוחד בלייזה ומלצסינה לא יודע אם כעת הרכבל למונטה בלדו פתוח אבל תבדוק. לא תספיק להגיע עד למולבנו.
-
התייעצות לגבי צפון איטליהיום ראשון אכן התכוונו להשאר באיזור ורונה . השאלה האם כדאי להיות בפסחא בוונציה לא יהיה עמוס מדי?
לדולומיטים לעלות בכביש המהיר ולוותר על מולבנו? להגיע לבולזנו אורטוסיי או לחלק את הטיול לדולומיטים ליומיים?
תודה
-
התייעצות לגבי צפון איטליההדולמיטים זה מסגרת טיול של יומיים שלושה לפחות ולא במסגרת טיולי כוכב מוורונה. אתה צריך לברר אלו מן הרכבלים עובדים אם בכלל בעונה זו של השנה וגם לבחון את מזג האוויר. אני ממליץ בגלל תקופת הזמן המצומצם של הטיול להתמרכז באיזור אגם גארדה עם גיחה של יום אחד לברגמו ומילאנו כמו שתיכננת. ונציה תמיד עמוסה במטיילים אני לא יודע אם בחג הפסחא יש אף יותר עומס או לא אך זו עיר שלא הייתי מוותר על ביקור בה למרות עומס התיירים. יש את מפלי ורון ליד העיירה ריבה דל גארדה ואפשר להצפין עד לאגם טאנו המקסים