פיליפינים או ויאטנם חגים 2014
-
הי
אני מתכננת לנסוע לפיליפינים או לוויאטנם בסוף ספטמבר אוקטובר 2014 , האם מישהו היה בתקופה הזו ויכול להגיד אם היה ממש גשום ?
תודה
טלי
-
פיליפינים או ויאטנם חגים 2014מצטרף לשאלה ומוסיף האם במידה ו2 המדינות גשומות האם יש הצעה אחרת לחופשה בת חודש שכוללת גם חופים וגם אתרים מעניינים אחרים במזרח... (מלבד הודו)
אגב הייתי בויאטנם בתקופה זו והיה דיי בסדר (3 ימי גשם בשבועיים) אבל הייתי רק במרכז וצפון ויאטנם (הויאן וצפונה...)
-
פיליפינים או ויאטנם חגים 2014שרדתי את ויטנאם בתקופת החגים. היה גשם מפעם לפעם, לא כל יום, במטחים כבדים אבל די קצרים. היה הרבה בוץ. סביר בהחלט לטיול אבל הכל עניין של מזל. לדעתי עדיף לטייל בתקופה זו בויטנאם ולא בפיליפינים כי הטייפונים הגדולים עוברים בהתחלה בפיליפינים ואחרי שהם נחלשים הם מכים בויטנאם.
-
פיליפינים או ויאטנם חגים 2014היי גם אני וחבר שלי מתכננים לטייל בפיליפינים מתחילת ספטמבר עד אמצע אוקטובר ( חופשת סימסטר ) ואשמח אם יש בידכם מידע עדכני לגבי עלויות מחייה חודשיים עבור תרמילאים בפיליפינים .....אני יודעת שזה מאד תלוי באופן הטיול , טיסות פנימיות אטרקציות וכו'.....אז כדי למקד את הדברים אנו מתכננים לטייל בכפרים בעיקר ולצלול
תודה מראש
-
פיליפינים או ויאטנם חגים 2014הייתי בויאטנם בתקופה הזאת בשנה שעברה והיה מזג אוויר מושלם לטיול + הכל היה ירוק אחרי הגשמים. בפעמים המאוד בודדות שיש מונסונים לא רק שהם לא מפריעים לטיול הם אפילו די כיפיים.