עצה על בחירת יעד באירופה
-
הי
באופן די ספונטני אני רוצה לטוס בעוד בסביבות ה20/4 לטיול.
מראש תכננתי לטוס לחודש וחצי להודו אבל בסוף יש לי רק שבועיים- שלושה בסה"כ אז האופציה שנראית לי רלוונטית עכשיו זה אירופה.
בגדול אני צריכה עזרה מבחינת יעד, כשהקרטריונים הם:
1. אני טסה לבד, אני סבבה עם זה, אבל כן אשמח לטייל במקום שאפשר להכיר אנשים ולהצטרף
2. אני בעניין של טרקים- לא ארוכים, אבל יפים.
3. צריך להיות זול
4. איזור מעניין ומיוחד.
5. אמנם זה רק שבועיים- שלושה אבל הייתי שמחה אם זה יהיה טיול מגוון יחסית- גם טיולים, גם קצת תרבות והיסטוריה וכו'.
בסיעור מוחין קצר שעשיתי חשבתי על כמה אופציות: אירלנד, סקוטלנד, ספרד (איזור הבאסקים והקמינו), גאורגיה, איטליה או יוון.
זה די הרבה אופציות ואני לא באמת יודעת אם הן מתאימות. אשמח מאוד לעצות ומחשבות על מקומות, לאו דווקא מהאופציות שהצעתי- האם זה מתאים מבחינת מה שאני רוצה? מחירים? מזג אוויר? טיול מגוון?
תודה מראש!!
-
עצה על בחירת יעד באירופהאם את מחפשת יעד זול אנשים חמים וטבע אני חושב שכדאי לך דוקא להסתכל מזרחה..
פולין, סרביה, מונטנגרו ובעצם כל הבלקן יפייפה, לא מתוייר מידי וזול
-
עצה על בחירת יעד באירופההי
אשמח לעוד תגובות...
האם יש פה מישהו שטייל לבד באירופה? מה ממולץ? מבין המקומות שאני כתבתי האם יש משהו יותר רלוונטי לדעתכם?
אני רוצה כבר להתחיל לתכנן את הטיסה ולטוס עוד שבועיים אבל עוד לא בטוחה על לאן
-
עצה על בחירת יעד באירופהמלבד גיאורגיה, היעדים עליהם חשבת לא זולים בכלל. אם העלות חשובה לך את צריכה להתכוונן למזרח אירופה....דרך אגב, שבועיים-שלושה להודו זה אפשרי ובטוח יצא לך יותר זול משבועיים שלושה באירלנד/סקוטלנד/איטליה וגם יותר מעניין.
-
עצה על בחירת יעד באירופהאם יש לך שבועיים-שלושה וכנראה תקציב מספיק אז למה לא לחשוב רחוק מאירופה?
טיסות ליעדים רחוקים יותר עלולות להיות רק מעט יקרות יותר, אבל הרבה יעדים רחוקים הם זולים בהרבה מאירופה (ובמיוחד ממערב אירופה) ובזמן של שבועיים-שלושה בסה"כ זה יכול להשתלם בגדול - בהתחשב בכרטיס הטיסה היקר יותר.
מה עם תאילנד? סין? גיחה קצרה להודו בכל זאת? וויטנאם?
-
עצה על בחירת יעד באירופהלדעתי המדינה המושלמת בשבילך היא רומניה. עם טרקים מדהימים, מחירים זולים מאוד והמון מקומות מעניינים.. תוכלי למצוא טיסות זולות לצפון רומניה (אזור הטרקים) לעיר קלוז' עם וויזאיר. רומניה עדיין לא מערבית או ממוסחרת מידי לכן יש לא מעט תרבות לראות בה.. לגבי טיול לבד, בתור מטייל עצמאי אני ממליץ לך לשהות בהוסטלים שם תוכלי להכיר מטיילים נוספים ולהצטרף אליהם, כמו כן במהלך המסלול אני מאמין שתפגשי עוד מטיילים מעניינים.. ליעדי מערב אירופה שציינת- הם יקרים מאוד מאוד, והתרבות פחות מעניינת, למרות שהנופים יפים..
-
עצה על בחירת יעד באירופהלדעתי הקמינו דה סנטיאגו יענה לך על הדרישות