ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סיני - לה פלאיה - שלא תיפלו

פורום טיול לירדן, מצריים והאזור
    2
    10
    1901
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

חזרנו אתמול משהות במלון לה-פלאיה, בין טאבה לנואיבה. מלון המגדיר את עצמו חמישה כוכבים. ממש נפילה! הרמאות הכי גדולה מתחילה בזה שאתה מזמין חדר לזוג + 2 ילדים ומקבל רק 2 מיטות! איפה הילדים צריכים לישון? - בעיה שלנו... רק לאחר תחנונים קיבלנו עוד משהו דמוי מיטה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • mosko5
        mosko5 נערך לאחרונה על ידי

סיני - לה פלאיה - שלא תיפלו:Re
        חזרנו זה עתה מנופש בן 5 ימים בלה-פלאיה טאבה עם הילדים, ואני רוצה לכתוב מספר מילים עקב ריבוי הדעות, וההערות שנכתבו על המלון לאחרונה. חשוב לציין שהתארחנו בשיא העונה- כשהמלון היה בתפוסה של 100%. המלון: מלון לה-פלאיה שייך לרשת ``שטיינברגר`` הגרמנית, ממוקם
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • mosko5

מי ענה בשמי את התגובה לעיל
          לא יפה. אבל הכל נכון.
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

אני(-
            פשוט לא היה לי כוח לכתוב הרבה. אבל אסנת את בטוחה שהיית בלה פלאיה? איפה ראית בפרסום שיש להם שתי בריכות? הינו בלה פלאיה לא מזמן ,החסרון היחיד הוא - המון ישראלים (רעש בבריכה). חוץ מזה הכול מעולה,במיוחד האוכל!!!
            • mosko5

o.k.
              חבל שהתאכזבתם ! אנחנו מאד נהננו. ברור לחלוטין שמה שכתבה אודטה מוגזם עד דביק - ולא משקף את המציאות. המדובר במלון שמאד נהננו בו- והוא מומלץ- אבל לא ברמה של מלון בקריביים כמו שמנסה אודטה לתאר.
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

יש 2 מוסקו 2 אחים תאומים:)
                תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

אני(-:Re
                  בכל האתרחם שמפרסמים את לה פלאיה וגם במלון עצמו רשום שיש שתי בריכות. בוא נגיד שאם כל השאר היה טוב - לא אכפת לי מספר הבריכות. אבל היחס שקיבלנו מהם היה כ''כ גרוע, ואיך צחק עלי פקיד הקבלה: קיבלתם חדרים יפים אבל בלי מיטות.. אני שילמתי עבור בתי בת ה-14 תשלום מב
                  • mosko5

לאסנת
                    לא יודע מה היה בתקופה שאתם הייתם. כשאני הייתי- האוכל היה פשוט טוב. גם פשוט וגם טוב. השרות הוא לא משהו- וציינתי את זה במפורש בטיפ שכתבתי. להערכתי- הכל עיניין של ''באיזה ציפיות אתה מגיע למלון''. כמידת הציפיות- מידת האכזבה. ועוד דבר אחד מנסיון רב שנים:
                    • ?
                      אורח נערך לאחרונה על ידי

לאוסנת מיוסי!
                      אוסנת שלום אנחנו ההינו בדיוק באותם תאריכים במלון.בחלק מדברך את צודקת וחלק לא.יש משפט שאומר ''ברומא התנהגי כרומאי'' ובמצרים כמיצרי.אני ישר הבנתי את הראש שלהם ופעלתי כמיצרי.כבר בארוחה הראשונה שלנו שיחדתי את אחד המלצרים(50 לירות)ומאז הוא היה נר לרגליי!!ממש מ
                      • ?
                        אורח נערך לאחרונה על ידי

רומא זה רומא ומצרים זה מצרי
                        מצרים......(מיצרים=ארץ הברברים!...רומא=הבסיס של התרבות האנושית השפה הלטינית,החוקה והממשל(מאיפה ארצות הברית לקחה את הסנט,הסנטורים,גבעת הקפיטול ועוד....),הברוק ,לורנצו ברניני,מיכלאנגלו וזה רק קצה קרחון! לעומת מיצרים......ממממ (לא מוצא משהו טוב)
                        • 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון