טיול יום מאילת לפטרה
-
הי, במסגרת חופשה באילת, חשבתי לשלב גיחה בת יום לפטרה. האם זה ריאלי להגיע עד פטרה ולטייל בה, וגם לחזור חזרה באותו יום? האם ניתן להשיג מוניות ישירות מהגבול עד לפטרה וכמה זה עשוי לעלות? שמעתי גם שיש חברות שמארגנות אוטוסים מאילת וחזרה. האם יש למישהו -
טיול יום מאילת לפטרה:Reלא -
טיול יום מאילת לפטרה:Reשלום יכול להיות שאפשר, אם אתם רוצים לעשות הכל ביום אחד, רצוי לעשות זאת בצורה מאורגנת מאילת, או לארגן מונית ליום שלם מעקבה, אחרת לא תספיקו. אני הייתי ממליץ להעביר לפחות לילה בפטרה, ואם אפשר שניים. האתר ענק, ושווה יום שלם. גם המלונות שם הרבה יותר זולים -
טיול יום מאילת לפטרה:Reב-10.6.04 כתבתי בפורום על ירדן ( כרגע זה עמוד 6) ונתתי כתובת של סוכן נסיעות בפטרה שהיה לנו נסיון מצויין איתו. הוא יכול לארגן מונית מהגבול ואם צריך- מדריך, מלון- מה שתבקשו. ממליצה ליצור איתו קשר ולבדוק. אתם יכולים להגיד שעמית כתבה עליו המלצות - זה תמיד עו -
חזרתי אתמול מפטרהחזררתי אתמול מפטרה (אחרי שבוע בירדן) נסיעה מעקבה לפטרה היא כשעתיים ומכירה במונית כ - 20-25 דינר, צריך להתמקח עם הנהג. בפטרה מ-א-ו-ד קר, בלילה הטמפ` יורדות מתחת לאפס. וגם ביום מאוד קר. אנחנו השגנו חדר לארבעה ב 10 דינר ללילה, לא היו מים חמים והחדר לא היה -
איך היה?אני רוצה לסוע לטייל בירדןוהדבר היחיד שאני קצת חושש ממנו זה היחס לישראלים וביחוד מצד הפלשתיניים אך אתה הרגשת? האם יש בכלל צורך להגיע לאיזור עם פלשתיניים? איך כמות האנשים שם ישראלים ותיירים זרים אחרים? -
איך היה?:Reבמקומות שאני הייתי בירדן לא נפגשנו הרבה עם מקומיים, מכיוון שטיילנו בנחלים - שלא מגיעים אליהם הרבה מקומיים, מגיעים אליהם רק טיילנים ''משוגעים'' מבחוץ שאוהבים לטייל (מה שהירדנים כמעט לא עושים). המקומות היחידים שנפגשנו עם מקומיים הם כשקנינו אוכל לטיול שזה -
עוד תמונה -
אתה לא מפרום המזרח? -
טיול יום מאילת לפטרה:Reהיי - התשובה היא כן ניתן לשלב ביום אחד את פטרה מאילת. יש חברות באילת שמארגנות את הנסיעה ממעבר הגבול כולל הסעה כניסה לאתר וארוחת צהרים המחיר כ850 ש''ח לאדם וניתן לרכוש את החבילה בכל דוכני האטרקציות באילת במידה ותחליט לעשות זאת לבד העלות תהיה יותר גבוה -
טיול יום מאילת לפטרה:Reהיי - התשובה היא כן ניתן לשלב ביום אחד את פטרה מאילת. יש חברות באילת שמארגנות את הנסיעה ממעבר הגבול כולל הסעה כניסה לאתר וארוחת צהרים המחיר כ850 ש''ח לאדם וניתן לרכוש את החבילה בכל דוכני האטרקציות באילת במידה ותחליט לעשות זאת לבד העלות תהיה יותר גבוה -
טיול יום מאילת לפטרה:Reאני שוקל לנסוע לפטרה בשבת הזה, האם זה מותר להכנס לשם לבד לפחות עם 3 אנשים? כמובן במוניות ונגיע לפטרה ולטייל לבד...זה לא ככ מסובך?? אני מקווה לקבל תשובה. תודה לכם. -
טיול יום מאילת לפטרה:Reהיי בוקר טוב קודם כל אני מתנצל שאני מגיב רק עכשיו - ממש לפני כמה שעות חזרנו ממסע בירדן, ובתקופה האחרונה זה הפך לטירוף לא יודע מה קרה לישראלים פשוט מציפים את ירדן - בשביל לתת לכם דוגמא קטנה בפטרה בתקופה האחרונה מבקרים כ 3000 מטיילים ביום בשבת האחרונה ה