טיול מאורגן לאיטליה
-
אני מחפשת להורים שלי טיול מאורגן לשבוע לאיטליה. חשוב שיהיה מאורגן כי אין להם כושר התמצאות והם בקושי מדברים אנגלית. שניהם בני 50+
הם מחפשים בעיקר נופים, שווקים ותרבות.
מישהו עשה פה טיול מאורגן ויכול להמליץ לי על חברה של טיולים מעולה? (איסתא, נווה אקדמיה, אופיר טורס וכדומה). אני מודעת לזה שאפשר לשכור מדריך פרטי אבל אני מעדיפה שלא, כי חשוב לי שיתחברו שם לזוגות אחרים.
אני ישמח גם להמלצות למקומות שנורא חשוב לטייל בהם.
רוב הטיולים שראיתי באינטרנט מתחלקים לצפון איטליה בדגם אגמים\הריביירה הצרפתית והאיטלקית\ והריביירה האטלקית והאלפים. לאיזה כיוון רצוי לכוון ? מה מזג האוויר במקומות הללו בחודשים יולי-אוגוסט?
-
טיול מאורגן לאיטליהעינב חג שמח.
בכל המלצה שתקבלי,מציע לבדוק בתוכנית הטיול,2 נקודות חשובות לטעמי.
1) ימי טיול מלאים,עם תוכנית מפורטת,ומחיר סופי הכולל - לינה, העברות, מיסים והיטלים שונים,וכן אתרי הביקור.
2) שלא יכללו במחיר הטיול ימים חופשיים,שפירושם תוספת תשלום על מחיר הטיול.
בהצלחה חיים.
-
טיול מאורגן לאיטליההיי עינב, בהמשך לדברים הנכונים שכתב לך חיים, שימי לב ששילוב רב מדי של איזורים יכול לגרום לנסיעות רבות מדי, לכן כדאי לחשוב על טיול שמתרכז באיזור אחד או שניים סמוכים, כדי לא לחליף במהלך הטיול מלונות רבים. דבר נוסף: ביולי ובאוגוסט מאד חם באיטליה (ברומא וטוסקנה במיוחד) לכן הייתי מנסה לבדוק טיולים בצפון איטליה, בהרים ובאגמים. אם יולי ואוגוסט לא 'מאסט' מבחינת תאריכים, שקלו לטייל ביוני או ספטמבר ואז שילוב של רומא וטוסקנה או טיול בדרום איטליה יכול להיות נהדר.
בהצלחה
-
טיול מאורגן לאיטליהלא מכירה אישית אבל מניסיון של חברה שנסעה לא מזמן 2 דברים מאוד חשובים
1. בשבוע לא להתפזר על חצי איטליה. כי אז יבלו כל השבוע באוטובוס.
או רומא+טוסקנה
או צפון איטליה
( או הדרום )
אבל לא גם וגם וגם...
2. באיזור שנבחר שידרשו התחייבות למקום הלינות, בטיול שהיתה בו החברה שלי ביער השחור שיכנו אותם יותר משעתיים נסיעה מדרום היער השחור וכל יום בילו 5 שעות בנסיעות - סיוט
-
טיול מאורגן לאיטליהברוב הטיולים המאורגנים האתרים כוללים: יום טיול בונציה, שייט לאי מורנו, סיור במילאנו, יום טיול בשוויץ וביקור באגם לוגאנו, טיול להרים הדולומיטים, ביקור בפאדובה, אגם מאג'ורה, שייט לאי איזולה, אגם גארדה, ביקור בעיירות לימונה, מלצ'זינה, בלאג'יו, וורונה, חבל ונטו.
מצטערת על הבורות, מעולם לא ביקרתי באיטליה ולא התעניינתי באזור כך שאין לי מושג.
האם זה נקרא "להתפזר"? מחירי הטיולים נעים בין 1300-1500 דולר לאדם על בסיס חצי פנסיון (לינה+ארוחת בוקר) עד כמה המחיר אטרקטיבי?
תודה מראש לכולם

-
טיול מאורגן לאיטליהדבר נוסף... הטיול הוא 7 ימים (מלאים), כולל כל הסיורים בערבים, לינה במלון אחד. רשום שאין "אופשונלים". הכוונה היא לכך שאין תוספות תשלום על טיולים נוספים?
ועכשיו שמתי לב שרשום בכוכבית קטנה למטה שביום שיהיה יום טיול לאגם גארדה תינתן רק ארוחת בוקר. לפי הידע שלי, חצי פנסיון בחו"ל נחשב לבסיס של לינה וארוחת בוקר, או שאני טועה?
-
טיול מאורגן לאיטליהלגבי האופ"ש"ונליים יעני האופציונליים, צדקת.
לגבי החצי פנסיון טעית אבל לטובתך. חצי פנסיון=א. בוקר+א.ערב או א.צהריים(אחד משניהם, אבל לא כולל שתייה בדרך כלל)
-
טיול מאורגן לאיטליהמצויין
תודה רבה על כל המידע
עזרתם לי מאוד