מבולבלת לגבי הרומא פס
-
קודם חג שמח לכולם

אני קצת מבולבלת, הזמנתי מקומות בוילה בורגזה אבל שיבצו אותי בשעה 17:00, זה גרוע?
האם הרומא פס מקנה לי כניסה ללא תשלום לוילה בורגזה? לאן בעצם הוא מקנה לי כניסה ללא תשלום מהמקומות שהם must.
האם מומלץ לקנות כרטיס מראש לותיקן?
תודה לכל העונים!
-
מבולבלת לגבי הרומא פסהאם הרומא פס מקנה לי כניסה ללא תשלום לוילה בורגזה? כן
לאן בעצם הוא מקנה לי כניסה ללא תשלום? עוד לשני אתרים נוספים (בפס של 3 ימים). הראשונים שתבקרו.
יתר האתרים בהנחה. את רשימת האתרים אפשר למצא באתר שלהם.
-
מבולבלת לגבי הרומא פסלגבי שיבוץ השעה- תלוי מתי סוגרים שם. הגלריה לא גדולה במיוחד כך שאם יש לך שעתיים זה אמור להספיק.
לגבי הותיקן- בעונה זו אין עוד לחץ הכניסה לכן לא כל כך משנה אם את קונה כרטיסים מראש או לא.
-
מבולבלת לגבי הרומא פסתודה על התשובה,
אז בעצם איך אני מזמינה מקום בוילה בורגזה אם יש לי את הרומא פס?
כדאי לי לבטל את התשלום לוילה אם כבר הזמנתי מקום וללכת עם הרומא פס?
-
מבולבלת לגבי הרומא פס1. מכוון שגם עם כרטיס חינם צריך להזמין תור, לשם כך צריך להתקשר לטל: 0039063281000390632810 (אפשר גם ב-SKYPE)
2. הגלריה פתוחה עד שעה 19:00 לכן אם נכנסים משעה 17:00, ישארו שעתיים לביקור, שמספיק בהחלט.
-
מבולבלת לגבי הרומא פסאם כבר יש לך כניסה לוילה , לא בטוח שאת צריכה רומא פאס, אלא אם כן יש לכם כוונה לבקר בעוד מוזיאונים בתשלום.
לזכור שהשימוש בתחבורה הציבורית הוא מועט, את רומא עושים ברגל.
לגבי הוותיקן, יש הבדל בין הכניסה לבזיליקת סן פייטרו שהיא בחינם לכניסה למוזיאונים ולקפלה הסיסטינית שהן בתשלום.
מכך, התור לסן פייטרו יהיה תמיד ארוך יותר.
היינו לפני כחדשיים ולמוזיאונים כמעט ולא היה תור.
ועוד דבר,
סיור בגני הוותיקן מחייב הזמנה מראש.
-
אנחנו מתכוונים להיכנס גם לקוליסאוםאז אולי שווה לי להחזיר את הכרטיסים לוילה ולנסות להתקשר לקבוע מועד עם הרומא פס? מה דעתכם?
-
אנחנו מתכוונים להיכנס גם לקוליסאוםאם לא תבדקי, לא תדעי...
-
יש קנס על ביטול של 6.5יורולכן נישאר עם הכרטיס שהזמנו...
תודה לעונים!
-
יש קנס על ביטול של 6.5יורוהייתי מוותר על הרומא פס.
במטרו תיסעו פעם או פעמיים וכפי שנכתב כבר רבות, רומא זה מוזיאון אחד ענקי.
אם תוסיפי כניסה למשולש התרבות קולוסיאום/גבעת הפלטין/הפורום הרומי, זו תוספת של 11 יורו לאדם.
כנסיות מיוחדות, עם ציורי קיר מדהימים לא חסרים והכניסה חינם, כמו בפנתיאון ועוד המון מבנים היסטוריים בעיר.
רעיונות ומידע - באשכול שהעליתי :