הצילווו
-
היי חברים מה קורה.. אני חני והמקום היחידי שהייתי בעולם זה פולין במסע בי"א (אוהבים אותך חני ) עכשיו אני עומדת לקפוץ למים העמוקים ולתכנן טיול לבד לדרום אמריקה שאין לי מושג בכלום מהדבר הכי קטן לדבר הכי חשוב שצריך .. אני יודעת שאני מתכננת להיות מהגל היורד שמתחיל באקוודור סוף אוגוסט תחילת ספטמבר, אבל בגלל שאני לא הייתי בשום מקום אני רוצה לאכול את כול העוגה ומפחדת סתם לקפוץ ממקום למקום. אני בחורה זורמת אוהבת את הג'ונגל בעלי חיים לא מפונקת אם זה יעזור לכם לעזור לי .. אני צריכה הדרכה בכול דבר קטן אפילו אחד מכול אחד.. תודה רבה

-
הצילוווהנה רעיון: קשה מאוד לעזור לך כאן בפורום מהנקודה ההתחלתית הזו. יש המון מידע - על מה לקחת, מדינות, אתרים, תחבורה וכו'. לכן כדאי לקום וללכת לאחת ההרצאות החינמיות שיש בחנויות למטייל על דרום אמריקה לתרמילאים.
ההרצאות הללו ממש אידיאליות לאנשים כמוך, מטיילים מתחילים שעוד לא התחילו בתכנון ולא יודעים מאיפה להתחיל. ההרצאה מרכזת לך המון מידע בבת אחת, בצורה מסודרת על כל הנושאים, ואחריה תתחילי להבין טוב יותר מה לעשות ואיזה שאלות ממוקדות לשאול. זה באמת מאוד עוזר, ואפילו חינם! אל תשכחי להביא מחברת ועט לרשום.
מצורף לינק שבו תוכלי לחפש הרצאות מתאימות לפי החנות הקרובה אלייך:
http://www.lametayel.co.il/%D7%94%D7%A8%D7%A6%D7%90%D7%95%D7 %AA
-
הצילווותגידי , מה עם שמלת השבת נקיה?...
-
הצילווותודה רבה לא ידעתי שיש דבר כזה

-
הצילווואני מחזק בחום את ההמלצה על ההרצאות - אני מאמין שזה יעשה לך הרבה סדר.
מעבר לזה, יש המון מידע באתר שיעזור לך להתאפס ולהתחיל. אני מציע שאחרי ההרצאה תיכנסי ל"עפתי!" (החלק של התרמילאים) פה באתר ופשוט תתחילי לקרוא על המדינות השונות ומשם כבר את תראי שמבר מאוד את מצליחה להחליט מה מושך אותך יותר ומה פחות.
בנוסף, יש פה באתר מדור עם כתבות כלליות על הטיול שגם יוכל לעזור.
הנה הלינקים, תעשי חיים!
-
הצילוווברור שאת צעירה . אחרת אין הסבר לכך שאת לא מכירה את הסיפור (לילדים)שמלת השבת של חנה'לה.