טיול בקראוון
-
שלום, בתחילת אגוסט משתחרר לי מלווה כך שאני יהיה בן 17.5 ועם חצי שנה רישיון. אני וחברים רוצים לעשות טיול בהולנד גרמניה עם קראוון האם עם רישיון ישראלי (וזה שאני מתחת לגיל 18) זה אפשרי בשבילי לנהוג בקראוון בהולנד או בגרמניה?
[01:42:27] roi ilan: או שעלי להיות מעל גיל 18 ועם רישיון בינלאומי? -
טיול בקראווןאתה צריך להיות מינימום בן 21-25 תלוי בקראוון.
למה לכם להשכיר קראוון ? זה יוצא יקר יותר והרכב גדול ולא נוח להתנייד בערים.
אני ועוד 3 חברים שלי עשינו טיול קיץ שעבר בהולנד, בלגיה, כל גרמניה וצכיה ...
השכרנו קיה ספורטז היה המון מקום ברכב.
היינו מאוד ניידים, אם זה לחנות בעיר גדולה ואם זה לחנות בשדה לפרוס אוהלים לנפח מזרונים להדליק מדורה קטנה לפתוח בקבוקי בירה עם ציפס ולהנות מהשקט והנוף המדהים... אם אתה מפחד שבמצב כזה אין מקלחת אז בכל עיר ובכל מקום כמעט יש קמפינגים מאוד מאוד מאוד מסודרים עם שרותים ומקלחות מאוד נקיות ומסודרות !
בקיצור תבדוק את האפשרות של להשכיר רכב במקום קראוון.
נראה לי אתה צריך להיות מינימום בן 18 כדי להשכיר רכב.
בהצלחה !

-
טיול בקראווןתודה על התגובה , אבל לא נראלי שקראון יוצא יותר יקר כי זה מתחלק ל 3 אנשים ואנחנו לא מתכוונים לעשות קמפיינג ואז אם נשהה בבית מלון זה יוצא יקר כי אנחנו רוצים להישאר כמה שיותר זמן ,
ואם תהיה לנו אפשרות להשכיר קראוון זה ממש מעולה כי אז נעשה טיול יותר ארוך וגם נוכל לעבור בין ארצות ואתה יודע אולי איפה אני יוכל לברר מאיזה גיל אפשר להשכיר קראוון?
-
טיול בקראווןקראוון ניתן להשכיר מגיל 21 .
ניסיתה לברר כמה יעלה לכם קראוון וךהשוות עם רכב ?
את הרכב אי אפשר לחלק ב 3 אנשים ולישון באוהלים עם מזרונים ?
ברכב אי אפשר לעבור בין מדינות ולעשות את הטיול ארוך כמה שתרצה ? (עד 3 חודשים)
בכלל האפשרות היחידה שלכם זה להמתין עוד חצי שנה לגיל 18 ואז להשכיר רכב.
חיפוש קצר באינטרנט : Minimum Age 21
-
טיול בקראווןאל תשכח את מחירי הקמפינגים לקראון באירופה שיכולים להגיע לא פעם ל50 יורו. לינה בהוסטל כמעט תמיד תצא יותר זולה, עם מחיר ממוצע של 10 יורו ברוב אירופה, וקראון צורך יותר דלק. חוץ מזה שמתחת גיל 21 בוודאות לא תוכל להשכיר
-
טיול בקראווןמלון זו לא האופציה היחידה: יש אכסניות (hostels) שבהם חדרים גדולים עם כמה מיטות (4-12 בחדר, תלוי במקום ובחדר) ומשלמים פר מיטה. יש גם מטבח משותף שאפשר לבשל בו וכך לחסוך כסף. היתרון באכסניות הוא שהן מקום מעולה להכיר מטיילים אחרים, לרוב צעירים יחסית לקהל במלונות. אידיאלי.
-
טיול בקראווןאתה מכיר אולי הוסטל ממולץ שנמצא באזור המרכזי של אמסטרדם ?
-
טיול בקראווןלי יצא להתארח בכמה הוסטלים במרכז אמסטרדם, לדעתי אפשר להגדיר אותם הטובים ואת האווירה בהם כצעירה. אני חושב שעדיף לך להכנס לאתר כמו booking.com לחפש לגבי תאריך ספציפי, למיין לפי מחיר, ולבדוק לגבי התוצאות. יש להם דירוג די אמין באתר וכדאי ללכת רק על מקומות שמדורגים מכ8 ומעלה, תוכל גם לקרוא חוות דעת ולראות על מפה. ככה תקבל הוסטלים זולים יותר אם לא תחפש משהו ספציפי. ואם אתה כן מחפש המלצות ספציפיות אז למשל"the flying pig downtown" ואם אתה בעניין של מקומות גדולים אז "st. Christophers inn" גם טוב