לונדון קיץ 2014
-
ערב טוב,
טיול פעם ראשונה ללונדון לאחר שנים של ויתור על היעד הזה לטובת יעדים אחרים
וכרגע בשלבי איסוף מידע לקראת הקיץ ואשמח לקבל עזרה וטיפים בכלל.
הרכב המשפחה הוא 2 מבוגרים + תאומים בני 18 + ילדה בת 11 ( 5 נפשות).
1. מה מומלץ בלונדון דירה או מלון ואם אפשר המלצות?
2. היכן כדאי להתגורר ( באיזה איזור) האם יש חשיבות ללון במרכז העיר או רחוק יותר עם תחנת מטרו קרובה?
3. אלו יעדי חובה מומלצים והאם יש פארק שעשויים באיזור?
וכמובן כל מידע יתקבל בברכה ויעזור לנו לתכנן את הטיול בצורה מיטבית יותר.
תודה מראש לכל המגיבים.
איתן
-
לונדון קיץ 2014תסתכל בהמלצות ובקישורים בשרשור הזה, שיכולים לעזור. בהרכב שלכם דירה יכולה להוזיל עלויות.
בכלל, יש המון מידע על לונדון למשפחות בפורום טיולי משפחות- מציעה לך לחפש וגם לשאול שם.להעתיק.
-
לונדון קיץ 2014הנה ג'ני הקדימה אותי עם ההמלצה לבקר בפורום המשפחות. יש המון סיפורי טיול משפחתיים מלונדון משנתיים האחרונות.
לגופו של עניין:
1. הדירות בלונדון לא זולות בהרבה מבתי מלון. ברור שאתם צריכים 2 חדרי מלון או דירה עם לפחות 2 חדרי שינה. אישית אני מעדיפה מלון. אבל שוב, זה שיקול אישי וכלכלי שלכם.
2. כדאי להתגורר באזור 1, אפשר באזור 2. בכל מקרה כמה שיותר קרוב למטרו ורצוי שבאותה תחנה יעברו לפחות שני קווים שונים.
3. פארק שעשועים באזור זה האולפנים של הארי פוטר. אם הכוונה למתקני אקסטרים יש את אלטון טאוור אבל זאת נסיעה מאוד ארוכה ולמה לכם? לונדון תספק לכם את מלוא הכיף גם בלי רכבות הרים.
לגבי אתרי חובה - אי אפשר לתת לך רשימת סל של "החלפת משמר, מוזיאון הבריטי, מאדאם טיסו, מחזמר". זה לעשות עוול לכם וללונדון.
כמו שג'ני אמרה - תעבור לפורום המשפחות, מציעה שתפרסם אשכול שם, תבקש מהחברים שיצרפו לך קישורים לטיולים הכי מדליקים בלונדון שהם זוכרים. תראה שתוך כמה ימים יהיה לך חומר קריאה (מענג ביותר) לחודשיים.
הנה, להתחלה, סיפור טיול שלי עם מתבגר
אלונה
-
לונדון קיץ 2014אנחנו היינו עם המשפחה בלונדון יולי 2013. קודם כל בהחלט מומלץ
אנחנו למדנו כבר בכמה הזדמנויות שבערים גדולות עדיף לשכור דירה למשפחה. זה מאד נוח. רק צריך לקחת בחשבון שצריך זמן לקניות ולבישול אבל זה מאד נוח. עוד כמה טיפים.
לגבי המיקום , כמעט בכל מקום אפשר לקחת רכבת תחתית שהיא מאד נוחה אבל לא כדאי להיות רחוקים מ ZONE 1. עוד כמה טיפים:
לא לוותר על הסרט במדאם טוסו
לא לוותר על שוק CAMDEN .
כמובן LONDON EYE מומלץ ביותר.
למשפחה שלנו יש קשר מיוחד עם הארי פוטר והכנו מסלול מיוחד באתרים של הארי פוטר.
עוד דבר זה שיש ספר "לונדון עם ילדים" של דני קרמן - ספר בעברית .
לא יודע אם זה מתאים לילדה בת ה 11 אבל יש שם פעילויות שמעבירות את הזמן גם במוזיאונים לילדים.
-
לונדון קיץ 2014כולכם מדברים על "אזור 1" אפשר בבקשה להיות יותר ספציפים? יש מישהו מכם שהיה במלון מסוים והוא מומלץ? המליצו לי על סיטאדין בכיכר טרלפגאר אך הוא מאד יקר. אני ובעלי מתכננים ינואר 2015.......... חברת טיסה זולה יותר מאל על?
-
לונדון קיץ 2014בבקשה, יותר ספציפיים: תפתחי מפה של הטיוב הלונדוני. תראי שבמרכז המפה האזור מסומן בספרה 1, האזור ש"עוטף אותו" - 2 וכן הלאה וכן הלאה עד 6. כל מה שבתוך גבולות ה-1 זה האוטפימאלי. 2 זה גם בסדר.
לגבי מלון - הנה המלצה שלי. K+K מלון מעולה במיקום פנטסטי.
לגבי כרטיסי טיסה, תבדקי באיזיג'ט, לא מזמן הם פרסמו את טיסות החורף אולי תצליחי עדיין למצוא כרטיסים במחירים טובים.
-
לונדון קיץ 2014תיקון קל , לטיוב של לונדון יש תשעה איזורים ולא שישה.
איתן בוא נהיה יותר ממוקדים , לכמה זמן אתם נוסעים ללונדון?
אפשר לזרוק הרבה מקומות לאויר ובסוף תצא מבולבל לגמרי.
-
לונדון קיץ 2014צודק כמובן 9
-
לונדון קיץ 2014ההבדל בין ZONE 1 לבין ZONE 2 מבחינת נוחות הוא לא עד כדי כך משנה בעיקר בגלל שאין "אזור תיירות" בלונדון. האתרים התיירותיים מפוזרים בכל רחבי העיר, ככה שזה לא קריטי ללון דווקא בZONE 1 היקר יותר.
אנחנו חובבי מלונות שמציעים דירות ולא חדרים, ככה שאפשר לקבל גם שירות של מלון וגם את היתרונות של דירה, לנו זה הכי נוח, גם אנחנו 5 נפשות.
אני מציע לכם כבר עכשיו להתחיל לברר על טיסות(אלעל, בריטיש, איזיג'ט), להיסגר קצת יותר על התאריכים, ולברר על מלון.
תפתח את אתר BOOKING ויש לך שם מבחר ענקי של מלונות מכל הסוגים והמינים.
אנחנו לנו ברשת citadines בכיכר טרפלגר ונהננו, אך זהו מלון יקר וקצת פחות שווה את המחיר. לנו גם ברשת המלונות THINK בארל'ס קורט, ומאוד נהננו, ולטעמנו המלון היה יותר טוב מברשת citadines, אם כי יש הליכה של 10 דק' עד תחנת המטרו הקרובה.
-
לונדון קיץ 2014תיקון קטן - הסטודיו של הארי פוטר הוא לא פארק שעשועים. זה ביקור (מקסים) באולפנים בהם צולמו הסרטים.