ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויזה לאזרבייז'ן

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    8
    2275
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יואב.ה
      יואב.ה נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אני טס בקיץ לבייג'ין ויש לי קונקשיין של שעתיים בבאקו שבאזרבייז'ן. הבנתי שצריך ויזה למדינה הזאת, אבל אני גם ככה לא יוצא מהשדה תעופה. האם אני צריך ויזה גם אם זה קונקשיין?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רוני סופר
        רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

ויזה לאזרבייז'ן

שאלה זו נשאלת שוב ושוב. לא הייתי בקונקשן בבאקו אבל אני לא מכיר קונקשן שמצריך ויזה. בקונקשן לא עוברים בקורת גבולות אלא רק בקורת בטחון.

• יואב.ה

ויזה לאזרבייז'ן

כל מקום והמדיניות שלו. באוסטרליה למשל, גם אם יש לך רק קונקשיין שם צריך ויזה אחרת לא נותנים לך לטוס לשם מלכתחילה.

• or1020
            or1020 נערך לאחרונה על ידי

ויזה לאזרבייז'ן

בסיר להניח שלא תצטרך ויזה לקונקשיין, מה גם שאם תצטרך תוכל לקבלה בשדה. אם תרצה תוכל לפנות עם השאלה לשגרירות בבקו.

• רוני סופר
              רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

ויזה לאזרבייז'ן

קישור

• gwov
                gwov נערך לאחרונה על ידי

מהקישור שרוני הביא

Please be advised that if your next flight is within 24 hours and you are not intending to leave the airport you are not required to obtain the Azerbaijani visa.

• wizo1234
                  wizo1234 נערך לאחרונה על ידי

אזרבייג'ן- טרנזיט ב שד"ת באקו , ויזה ? מידע עדכני!

חזרתי לפני כשבוע  ( אמצע אפריל 2014 ) מטיסה אל בייג'ינג  הלוך/חזור עם  אזרבייג'ן  איירליינס   AZAL . כך  שהמידע שלי  מעשי ( לא תיאורטי ) ומעודכן . 

שאלת ה ויזה כמובן עלתה מיידית עם הזמנת כרטיס הטיסה . יש חברה בארץ המטפלת בהוצאת ויזה לארצות רבות : ש.מ.  אשרות    http://www.smvisa.co.il . 

פניתי  אליהם  ונעניתי כי במקרה שלי ( טרנזיט בשדה התעופה  בהלוך ובחזור) אין צורך ב ויזה ! 

ואכן  כך  היה : ביקורת בטחונית ( די מחמירה , למרות שמגיעים ישירות מ טיסה אחרת )  ואח"כ נכנסים אל אולם הנוסעים היוצאים . הטרמינל  קטן יחסית חדש ומבהיק בנקייונו . המחירים  ב דיוטי  פרי שם  נקובים  ב אירו  Euro  , מחירים  יחסית  יקרים . כאשר נוחתת טיסה ויש נוסעים הממשיכים בטיסת המשך , מחכה נציג של שדה התעופה  ( דובר אנגלית  רהוטה ) מחפש את נוסעי הקונקשיין  אוסף מהם את הדרכונים , מוסר מידע על טיסת ההמשך ולאחר זמן מה מחזיר את הדרכונים עם פרטים מדוייקים על מועד טיסת ההמשך ( כך  גם  בהלוך  וגם  בחזור ).  

אגב ,  ב שד"ת  של  באקו  יש  אינטרנט  אלחוטי  WiFi  חופשי  עם סיגנל  חזק  , כך  ש  WhatsApp    וגם  Viber   פועלים  היטב . 

נכון  לתקופה  זו  ( LOW  SEASON )  יש רק  טיסה  אחת  , ביום א' , בשבוע של AZAL  לארץ . בשיחה שניהלתי עם נוסע בטיסה הלוך (תחילת מרץ ) , יהודי ממוצא אזרי אשר חי בארץ וטס כבר פעמים רבות עם החברה , אמר לי הנוסע כי בתקופת הקייץ תדירות הטיסות  עולה ( אולי פעמיים בשבוע , ואולי יותר - לא התעניינתי ) . הוא  גם  התרעם  על המחיר הגבוה אשר החברה גובה עבור הטיסה אל באקו ( לטענתו 600us$  הלוך/חזור , רק בגלל שהם בלעדיים על הקו) עבור טיסה  יחסית קצרה ( כ 3 שעות) . 

בכל אופן הטיסה  אל בייג'ין עם   AZAL  היתה  משמעותית זולה יותר מכל המתחרים , יש  רק להשלים  עם המגבלה של טיסה פעם בשבוע . גם אין להם - AZAL - המגבלה של כרטיס לחודש ( כמו לעתים בחברות אחרות  אל על , טורקיש ועוד ..) . אני טסתי למשך 6 שבועות  במחיר הזול . המטוסים של AZAL  טובים , בכניסה אל המטוס יש לובי הנראה כמו באר עם כורסאות ומושבים אדומים - חוויה מרעננת , הטיסות יוצאות (ומגיעות) בזמן , נחיתות חלקות , השרות בסדר גמור . אין טענות . 

מקווה  שעזרתי  

בברכה  אלי . 

• יואב.ה

אזרבייג'ן- טרנזיט ב שד"ת באקו , ויזה ? מידע עדכני!

תודה רבה לכם על העזרה, חג שמח!!

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון