ארגנטינה - מסלול מומלץ
-
היי,
אנחנו שתי חברות שנוסעות לארגנטינה מה-24.4 עד ה- 15.5. האם יש מסלול מומלץ שאפשר לעשות כדי להספיק כמה שיותר.
כנראה שלא נעשה טרקים של יותר מיום והתכנון הוא לצאת מבואנוס ביום שנגיע ולחזור לעיר לימים האחרונים.
בנוסף, שמענו על כרטיס טיסה פתוח. האם כדאי?
תודה.
-
ארגנטינה - מסלול מומלץשלום נועה!
אתן מגיעות לארגנטינה מחוץ לעונה, כך שחלק מהפארקים והאטרקציות יכולים להיות כבר סגורים כשתגיעו.
אני ממליצה לכן לקחת טיסה לאל קלפאטה מוקדם ככל האפשר ולטייל באזורה ובאזור אל צ'לטן. משם אוטובוס/טיסה לברילוצ'ה וטיול באזורה ובאזור פוקון הצ'יליאנית (לפחות 4-5 ימים לכל אחד מהאזורים הנ"ל). אח"כ תוכלו להגיע למפלי האיגווסו תוך מעבר במנדוזה ו/או קורדובה ו/או סלטה ואחריהם, לקראת הטיסה חזרה, להגיע לכמה ימי סיום בבואנוס.
אין לכן שום סיבה לקנות כרטיס עם שינוי חינם, כיוון שאתן טסות רק לחודש (אלא אם אתן חושבות שזה יכול להשתנות), בעיקר כי זה יעלה לכן יותר. כרטיס פתוח כבר לא קיים מס' שנים, משמע-חייבים לשים תאריך חזרה.
-
ארגנטינה - מסלול מומלץאם אתן ממילא מוגבלות לתאריכים מסוימים, מה יעזור לכם כרטיס פתוח שכל הפואנטה שלו היא היכולת לשנות תאריך?
-
ארגנטינה - מסלול מומלץאני חושב שהיא התכוונה לווזה לטיסות פנימיות
בכל מקרה, לא הייתי ממליץ להדרים עד צ'אלטן, כבר עכשיו קר בארגנטינה
לדעתי תעשו מסלול של ברילוצה-מנדוזה-קורדובה-איגווזו-ב ואנוס איירס -
ארגנטינה - מסלול מומלץתודה רבה על התגובות.
אכן התכוונתי לווזה . האם כדאי לקנות, ואם כן מהארץ או במקום שם?
-
ארגנטינה - מסלול מומלץכיוון שאתן מחוץ לעונה וגם ככה רוב הטיסות לא מלאות, הייתי ממליצה להגמיש את הנסיעה כמה שיותר בהתאם למזג האוויר.
ככה תוכלו לבחור את היעד בתוך ארגנטינה לפי מז"א.