6 ילדים
-
היי,
אמנם אני חדשה פה אבל בעלת ותק בינוני לפחות במחשבות ובפנטזיות על נסיעה לחול עם המשפחה באוגוסט.
. אני חשה חסרת אונים מול המשימה.
אני אמא ל 6 ילדים נחמדים אבל חסרי מנוח בגילאים 15-3.
כבר כמה שנים אני חושבת שיכול להיות נחמד לגבש את כולם בטיול לחול אבל לא מצליחה להתקדם. אני מחפשת חופש שיענה על הצרכים של הגילאים השונים . בגלל הפוטנציאל לחיכוכים בן הילדים ברכב אני לא חושבת שמתאים לנו נסיעות ארוכות.
בעבר חשבתי שנופש באחד מהקלאב מדים יכול להתאים אבל עליות גבוהות (מעל 60 אלף לשבוע) הורידו אותי מזה.. הקלאבים בהולנד לא נראים מתאימים לילדים הגדולים.
אולי שהייה על חוף ים או אגם יכולים להתאים?
האם יש לכם הצעות עבורי?
אולי יועץ טיולים מנוסה?
תודה וחג שמח,
ס
-
6 ילדיםהי,
ברוכה הבאה!
למה את חושבת שכפרי הנופש בהולנד לא יתאימו לילדייך? אנחנו היינו לפני שנתיים כאשר בתי הבכורה היתה בת 14.5 והיא נהנתה מאוד. יש לציין שלא מדובר ב"קלאבים", במובן זה שאמנם יש מה לעשות בכפרי הנופש, במיוחד היותר משודרגים מביניהם, אבל זה לא קלאב-מד ולא "הכל כלול" - אם זה מה שאת מחפשת. אגב, אני חייבת לציין שלמרות שהישראלים (או לפחות אלו שכותבים כאן בפורום ואלו שאני מכירה שהיו בכפרים כאלו
) לא יעלו על דעתם להשאר שבוע שלם רק בכפרי הנופש בהולנד, אלא משתמשים בהם כבסיס ליציאה לטיולים, הרי שאצל האירופאים זה שונה ובהחלט מאוד מקובל לנפוש רק בתוך כפרי הנופש.... כשהיינו שם עבדתי בחברה אירופאית, וקולגות שלי לא הבינו למה אני בכלל לוקחת רכב שכור - הרי הם נוסעים לכפר נופש כזה רק כדי לשהות בו, וכך גם עשו עם הוריהם כשהיו ילדים...אז אם את רוצה חופשת בטן-גב או קלאב סגור אני לא אוכל לעזור כי מעולם לא היינו בכזה נופש. אבל אם את רוצה כן לשלב קצת טיולים ואטרקציות דווקא הולנד יכולה להתאים, כי היא קטנה ונוחה לנסיעות, ומרובת אטרקציות לילדים בכל הגילאים שמפוזרות על שטח לא גדול יחסית.
לכן, עם תכנון נכון (וכאן נוכל לעזור) תוכלי לבנות חופשה בסגנון "כוכב", שבה תתמקמו בכפר נופש שנמצא במרכז מצבור המקומות/אטרקציות שתבחרי עבור משפחתך, כך שכל נסיעה הלוך או חזור תיקח 30-45 דקות (או שעה גג). תוכלו גם להעביר יום אחד בכפר הנופש עצמו, אם תבחרו אחד כמו דה-אמהוף שמציע פארק מים מצויין כלול במחיר ועוד אטרקציות לילדים בכל הגילאים (חינם או בתשלום נוסף לא גבוה) - רכיבה על אופניים ברחבי הפארק וסביבתו, שיט באגם, באולינג, פינת חי, קירות טיפוס ופארק חבלים קטן, ועוד.
בהצלחה
-
6 ילדיםמי שילדה שישה ילדים יודעת שאין משימה בלתי אפשרית
מציעה להתנחל במקום ירוק ולהגיח לאטרקציות
הגארדה לנד לא באוגוסט בגלל החום יכול להתאים איטליה
יוון גם
פראג לכולם ולהוסיף שבוע טבע
שטוקהולם גם
היער השחור
מה הגדולים אוהבים אצלך כך שיהיו מרוצים?
-
6 ילדיםגם בודפשט עם אגם בולטון או וינה עם שבוע ירוק באגם ליפנו או לידו בו ואריה של גרמניה
אני גם שונאת נסיעות.....
-
6 ילדיםלא חובה כפר נופש. דיי בדירה עם גינה/ חצר. משהו בכפרים. אפשר לצאת כל יום לטיולים, מרחצאות, בריכות. יותר זול, יותר מהנה ופחות לחוץ, לדעתי.
ממליצה על היער השחור. דירות הכי זולות ומעולות. כרטיס הנחה מצויין ומוזיל. לא מתקרב לעשרות האלפים שחשבת עליהם.
אורנה
-
6 ילדיםלפני שחושבים על היעד, כדאי להחליט על תקציב הטיול. לפי זה לבחור את משך החופשה והיעד המתאים. אם הילדים פעם ראשונה בחו"ל הרי שכל יעד משפחתי מתאים. על כל יעד ידוע יש לפחות 10 בלוגים עם מסלולים מפורטים כך שתכנון לא כל כך מסובך.
-
6 ילדיםברוכה הבאה

נכון לא פשוט,אך לא בלתי אפשרי.
יש כאן חבר'ה רבים שמטיילים עם ילדים בגילאים מגוונים.
מסכימה שלפני ההחלטה,צריך לחשוב על ההוצאה-טיסה ורכב.לקרוא על הלינות-ביער השחור הן מגוונות ופחות יקרות.
טיול מתגלגל,כוכב יצריך השכרת רכב לא קטן,עם באגז' ענק .
מה דעתך להתחיל דווקא מטיול עיר? גדולה ומגוונת?
אין צורך ברכב-ירדה אבן אחת מהראש.
אין צורך לארוז/לפרוק.
התניידות נהדרת בתחבורה ציבורית טובה.
שפע אפשרויות,אפשר אפילו להתפצל אם רוצים/יכולים-תלוי בגילאי הילדים וההורים.
יש דירות מלון רבות שניתן ללון בהן בכייף,לא חייבים מלונות שייקרו את סעיף ההוצאות.
בודפשט וברלין-קופצות לי ראשונות בראש.ערים נהדרות עם שפע אפשרויות,טבע וירק,אפשרויות לצאת מחוץ לעיר בציבורית...וגם טיסות פחות יקרות של איזי ג'ט ווויז אייר.
בלוגים רבים על שתיהן,הכוונות רבות,וממש ספרים תמציאי כאן.
אמה