בין מינכן ליער השחור
-
היי מתכננים טיול של שבוע ליער השחור
נחיתה במינכן בבוקר ונסיעה לכיוון היער השחור
אנחנו 2 ילדים בגילאי 6 ו-13 ו-3 מבוגרים
רציתי לשאול היכן כדאי לעצור בדרך?
האם שטוטגרט זה מקום טוב באמצע? ומה יש לראות שם?
אנחנו נשהה במלון דירות ליד העיירה פרייבורג.
תודה מראש,
ליאת
-
בין מינכן ליער השחורלגולנד (ליד גינצבורג) מקום נפלא - למי שמחובר לעניין.
-
בין מינכן ליער השחורמאוד תלוי מה מעניין אותכם.
ללון בדרך אין לכם זמן,אז רק לעצור לטיול .
שטוטגרט עיר גדולה,מוזיאון המכונית אם מעניין את הילדים ואותכם.
חזרה גם ממינכן?איך חוזרים?
אפשר לעבור דרך בודנזי,לטייל סביב האגם בעיירה זו או אחרת.
לעצור לטיול בארמונות לודוויג בפוסן-על דרך הרומנטית.
בכלל לעלות על דרך הרומנטית מדרום ולהגיע ממנה למינכן/או ממנה ליער השחור.
תלוי בשעות נחיתה/המראה.
אמה
תענייני גם בבלוגים,טיולים ממינכן או בדרך הרומנטית.
-
בין מינכן ליער השחוראנחנו מתכננים טיול דומה. אנחנו ישנים לילה ראשון במינכן ומתוכננים לצאת מודקם בבוקר למחרת. מצאנו מום שנראה לנו מאוד נחמד, שמחלק את הדרך בערך באמצע:
ליד העיירה LOCHAU, יש שילוט עלייה להר גבוה Pfaender, הדרך מפותלת מאד לחובבי נהיגה אבל בזהירות!
אסור לחנות בחניון הגדול בתשלום אלא להמשיך לנהוג ממש עד לתחנת הרכבל העליונה, שם תראו משחקייה לילדים ולצידה חניון (שניהם בחינם!), ממול יש מסעדה ובה טרסה ונופים מדהימים של האגם ושל לינדאו בה טיילתם בבוקר!!! הילדים נהנים מהכל כולל גן חיות קטן הכל חינם, והמבוגרים כמובן שותים בירה או קפה על הטרסה ומרגישים על גג העולם... פשוט חובה למי שבאזור דרום גרמניה.
יש מופע עופות ב 11:00 וב 14:30
יש שמורת חיותאתר אינטרנט: http://www.pfaender.at
from Munich or Ulm via Memmingen until the exit Lindau. Along the lake to Bregenz (no Autobahn vignette necessary).
-
בין מינכן ליער השחוראגב, מכמה שעות שזכיתי לשוטט בפרייבורג - עיר מקסימה ששווה ביקור.
-
בין מינכן ליער השחורליאת שלום,
א. בתכנון של יום ראשון כזה הצריך תמיד לקחת בחשבון שהוא מתבצע אחרי לילה למעשה נטול שינה ושסביר להניח שלפחות חלק מהמשתתפים, אם לא כולם, יהיו במצב עיפות הולך וגובר וביכולת הנאה הולכת וקטנה ככל שימשך היום. גם בלי עצירה לטיול (ועצירות להתרעננות ולאכילה בכל מקרה צריך) יש לפניכם לפחות 5 שעות נסיעה. תוסיפי לזה את זמן ההתארגנות בשדה, לקיחת הרכב וכו' ותגיעי למסקנה שגם בלי שום תוספת ההגעה למלון לא תהיה לפני שעות אחה"צ המוקדמות, ממש לא מוקדם אחרי לילה ללא שינה. המלצתי לכן היא תמיד להגיע קודם כל למקום הלינה ולהתמקם. אם אחרי זה בדרך פלא כולם יהיו עירניים ושמחים תמיד ניתן לצאת לשיטוט ראשוני בעיירה/בפרייבורג באותו היום.
ב. שטוטגארט עיר גדולה ולא ידידותית לנהג וגם לא מעניינת במיוחד לשיטוט אקראי. יש שם כמה מוזיאונים מעניינים אך אני לא חושב שמוזיאון הוא הפונקציה הנכונה ביום הזה.אולי גן החיות?
ג. אפשרות אחרת לעצירה היא ULM, נמצאת ממש על האוטוסטראדה עם מרכז עיר קטן ויפה.
ד. לוכאו שהוצעה רלוונטית רק אם לוקחים את המסלול הדרומי דרך בודן-זיי, לא הייתי בוחר במסלול הזה.
-
בין מינכן ליער השחוראיזה מלון דירות?
תודה.
-
בין מינכן ליער השחורYYY למה לא דרך הדרך הרומנטית בדרום,ודרך בוגנזי?
אומנם חזרנו כך,עם 2 לילות בבודנזי,וטיולי יום...אבל לא רואה סיבה למה לא?
שטוטגארט,לא היינו,פחות אוהבת ערים גדולות,היו משפחות שכן ביקרו בה,אולי בזכות מוזיאון המכוניות.
אני הייתי משאירה את התכנון הסופי לתנאי שטח.מזג האויר ומצב העייפות.
אפשר ויכולים,ממשיכים דרך פוסן לבודנזי עם עצירה בלינדאו למשל.
לא מתאפשר?עייפים,גשם?? ממשיכים כמעט ישירות לצימר.
אמה