פטרה בדצמבר
-
אמנם יש קצת זמן, אבל אנחנו בתכנון טיול לארבעה ימים לירדן. ברצוני לדעת אם ריאלי לסוע בדצמ` לירדן, מה עם המצב הבטחוני,איך מסתדרים עם תחבורה, ועלויות מחייה בסיסיות. תודה ושנה טובה דורון -
פטרה בדצמבר:Reפטרה בדצמבר מדהימה במיוחד עם שלג כל הצבעים יוצאים החוצה האבק נעלם אומנם קר אבל מדהים ביופיו. ( היתי פעמיים בשלג) גם ואדי רם יפה אבל לא כ נעים ליששון בחוץ. תקציב תלוי כמובן אבל זו החופשה הכי זולה שניתן לבצע זה בטוח, וביטחון? אף אחד לא יקח אחריות. יותר ב -
קלעת בדיוק-תודה!! -
פטרה בדצמבר:Reהיי דורון דצמבר בפטרה נשמע לא רע בכלל - אולי אפילו תעשה גם סקי. המצוק שדרכו אתה מגיע לפטרה נמצא בגובה של 1800 מטר ולכן הסיכוי שתזכו לראות שלג גבוה. אין שום בעיה לבקר בפטרה בדצמבר אולי אפילו מומלץ מזג אויר מעולה להליכה ברגל ( רדיוס פטרה כ 48 ק''מ ) לגב -
פטרה ברכב?האם ניתן להגיע לפטרה ברכב רגיל?-אם כן במה זה כרוך? -
תודה ו..תוכל להמליץ לי על מקומות לינה זולים? ועוד אם תוכל לומר לי איזה מסלול יתאים לשלושה-ארבעה ימים ואיזה תקציב עליי להכיןואפילו אני לא יודע איך אני חוצה את הגבול (אני ללא רכב כך שאזדקק לתחבורה ציבורית) ומאיזו נקודה. כל מידע שתוכל למסור תבוא על הברכה. אני לא מהמ -
פטרה ברכב?:Reהתשובה חיובית ניתן להגיע לפטרה עם רכב פרטי בלי שום בעיה סה''כ שעה וחצי נסיעה ( לכם יקח קצת יותר היות ואתם לא מכירים את הדרך כמובן את הפיטולים בכביש ) אבל המלצה שלי סעו במונית ולא ברכב פרטי מכמה סיבות: 1. עלות העברת הרכב לירדן כולל ממסי כ 650 ש''ח + דלק