מאצ'ו פיצ'ו
-
היי,
אני מתכננת להגיע למאצ'ו פיצ'ו ביוני, ואני מבינה שזה שיא העונה. אני רוצה להגיע לאתר בטרק, את האינקה טרייל לא הזמנתי חצי שנה מראש לכן זה לא רלוונטי. הבנתי שיש עוד כמה טרקים, בהם הSALKANTAY, הג'ונגל טרייל ועוד טרק ארוך יותר (7/8) שעובר דרך עיר נוספת של האינקה.
כמה שאלות:
1. אני מניחה שלרוב לא עושים יותר מטרק אחד לצאצ'ו פיצ'ו , אבל בכל זאת, אשמח לדעתכם, איזה טרק יפה יותר וכו'.
2. מחירים- ראיתי באתרים של הסוכנויות שמוציאות את הטרקים שהמחירים הם בערך 500-600 לטרק (ואם פחות-אז בלי כרטיס רכבת חזרה לקוסקו, שגם עולה כ100 דולר). זה אכן ככה או שיש מקום להתמקח?
3. גם לטרקים האלה צריך להזמין מראש? אם כן, כמה זמן בערך?
4. המחיר של הטרק למאצ'ו פיצ'ו משקף את המחירים של רוב הטרקים בפרו?
תודה רבה!!!
-
מאצ'ו פיצ'וקודם כל, אני אתחיל בזה שלדעתי את התשובות לכל השאלות האלה ניתן למצוא בכתבה הזאת - מאצ'ו פיצ'ו עפתי
מעבר לזה, הטרק של האינקה טרייל הוא טרק לא מייצג - לא במחיר הגבוה שלו ולא בעובדה שצריך להזמין מראש. כל שאר הטרקים למאצ'ו פיצ'ו (ובפרו בכלל) לא דורשים הזמנה מראש של יותר מימים בודדים ועולים יותר בסביבות ה- 200 דולר (פלוס מינוס כמובן)
-
מאצ'ו פיצ'ותודה על התשובה. קראתי את כל מה שכתוב בעפתי לפני שכתבתי את ההודעה. אכן, כתובים שם מחירים נמוכים בהרבה מ500 דולר אך כשנכנסתי לאתרים של מספר סןכנויות שמציעות את הטרקים החלופיים, ראיתי שהמחירים הם500-600. לדעתך אלו מחיריםהמעודכנים/בעונה או שהם פשוט יקרים?
-
מאצ'ו פיצ'ורק לגבי הג׳ונגל טרייל,
עשיתי אותו לפני כחודש והוא עלה כ220 דולר כולל רכבת והסעה חזרה לקוסקו.
לא יודעת אם יש הבדל בין המחיר אז למחיר שיהיה ביוני בגלל שלא היינו בשיא העונה..
לגבי הטרק עצמו, הטרק מהמם וממש לא קשה מדי.. המון פעילות אתגרית (אופניים, רפטינג אם רוצים, אומגות גם אם רוצים) והליכה, מן טרק בקטנה כזה כי לא הולכים יותר מדי ולא ישנים באוהלים או סוחבים יותר מדי על הגב.
-
מאצ'ו פיצ'ו500-600 לטרק שהוא לא האינקה טרייל נשמע לי מופרך... מחיר של 220 דולר זה באמת יותר בכיוון.
מבחינת יופי - גם הסלקנטאי טרק נחמד מאוד והוא לדעתי אפילו יותר זול מהאינקה ג'ונגל
-
מאצ'ו פיצ'ותודה!
-
מאצ'ו פיצ'ומכיוון שלא ענו לך כל כל השאלות אני יעזור להשלים את החסר
1. אני מניחה שלרוב לא עושים יותר מטרק אחד לצאצ'ו פיצ'ו , אבל בכל זאת, אשמח לדעתכם, איזה טרק יפה יותר וכו'.
* זה עניין אישי. סלקטנאי, צוצוקיראו, לארס והאינקה גונגל - לכל אחד יש הקסם שלו. המחירים בערך 200-400 דולר.
2. מחירים- ראיתי באתרים של הסוכנויות שמוציאות את הטרקים שהמחירים הם בערך 500-600 לטרק (ואם פחות-אז בלי כרטיס רכבת חזרה לקוסקו, שגם עולה כ100 דולר). זה אכן ככה או שיש מקום להתמקח?
* זה אולי לאינקה טרייל שהוא היקר מכולם או סוכנויות יקרות. תגיעי לקוסקו והכל יסתדר מעצמו

3. גם לטרקים האלה צריך להזמין מראש? אם כן, כמה זמן בערך?
* זה מיידי. אם יש אנשים אז יוצאים לטרק. הסירי דאגה מלבך.
4. המחיר של הטרק למאצ'ו פיצ'ו משקף את המחירים של רוב הטרקים בפרו?
* ממש לא

בשם צוות הוסטל ריוונדל פרימיום, לימה פרו
הוסטל, סוכנות נסיעות ומסעדה ישראלית -
מאצ'ו פיצ'ומצוין! תודה רבה!