כדאיות לינה בברוקלין
-
היי
בתאריכים 11-16/9 אשהה בניו יורק עם אשתי.
בעיקרון, רוצים לראות את הדברים הסטנדרטיים (פסל החירות, הנצחת תאומים, טיימס סקוור, וול סטריט , סנטרל פארק, שופינג וכו)
יש לאשתי בנדוד שמשכיר יחידת דיור ב75$ דולר ברחוב ALBANNY AVENUE בברוקלין.
1. האם מישהו מכיר רחוב זה? האם נמצא במקום אטרקטיבי?
2. האם לינה מחוץ למנהטן משתלמת כלכלית? צריך לקחת בחשבון נסיעה בסאבויי+ זמן נסיעה יקר
3. אופציה נוספת, אנחנו נוחתים בNY בחמישי אחהצ, אנחנו שומרי שבת, אז חשבנו לנסוע משדהת לברוקלין ולעשות שם שבת (סהכ 3 לילות) ואחכ לעבור למלון במנהטן עצמה לעוד 3 לילות.
אשמח לתגובות,
תודה !
-
כדאיות לינה בברוקליןאין לי ספק שלישון במרכז מנהטן עדיף בהרבה על לישון בברוקלין.
מצד שני להוציא 75 דולר או 200 דולר זה הפרש ניכר שלא הולך ברגל.
ךא מכיר את השכונה אבל במבט מהיר אני רואה שבמרחק הליכה קצר יש תחנת רכבת שתיקח אתכם למנהטן, והרחוב לא רחוק מאד כך שלא מדובר על נסיעה מאד ארוכה. אז כן, אפשר אם רוצים.
אבל אני אשאל כמה שאלות:
קודם כל - מה אתם מתכננים לעשות בשבת?
אם תהיו בברוקלין - תהיו בחדר / בית כנסת כל היום?
אם תהיו במנהטן אתם מוכנים לשוטט ברגל? אם תבקשו קומה נמוכה יחסית במלון תסתדרו עם המדרגות? קומה 6 למשל עדיין נחשבת נמוכה (תצטרכו לבחור מלון בחוכמה). ותסתדרו גם עם המנעול בדלת?
כי לדעתי אם אתם יכולים להסתדר עם שיטוט במנהטן אז לא הייתי עושה את השבת בברוקלין. גם עם המלון במנהטן יעלה 300 דולר ללילה. כי 75 דולר ללילה כדי 'לבזבז' יום וחצי (משישי בצהריים ועד ראשון בבוקר) נראה לי חבל.
בספטמבר השבת יוצאת באיזור 8. אפשר עוד לנסוע למנהטן אבל קצת גבולי. השבת נכנסת באיזור 7 מה שאומר אני מניח שלא יאוחר מ-5 אחה"צ תרצו להתחיל לנוע חזרה לברוקלין.
-
כדאיות לינה בברוקליןכן, זה היה אחד השיקולים שלנו להיות בשבת במנהטן שאפשר לנצל אותה לשוטטות.
אז נניח שאני משנה את סדר הימים, שלושה לילות ראשונים (חמישי-שבת) במנהטן ואחכ שלושה לילות בברוקלין, האם זה יהיה כדאי? אגב אני לא בטוח מה כולל אירוח ב75$ ...יכול להיות שיהיו עוד צ'ופרים..
-
כדאיות לינה בברוקליןבוא נתחיל מבירור כמה עולה לינה במנהטן. אם תמצאו לינה ב-100 דולר לא נראה לי שיש סיבה להתלבט

מצד שני, סוף ספטמבר זה לרוב הועידה הגדולה של האום ואם נפלתם עליה אתם עשויים להוציא גם 350 דולר ויותר ללילה, אז שוב אני לא בטוח שיש מה להתלבט.
אם אני לא טועה הועידה תתחיל השנה ב 16 בספטמבר אז המחירים צפויים להיות בשמיים
בלי קשר לסוגיית הועידה, תביא בחשבון שמעבר מלון זה דבר שעולה זמן וכסף.
כסף - כי סביר שתקחו מונית ולא תסחבו ברכבת התחתית עם המזוודות (אבל אולי אני טועה). לא יודע כמה עולה מונית ממנהטן לברוקלין, אבל אני מניח שכולל טיפ ואגרה אם יש 30-40 דולר זה סכום סביר.
זמן - כמובן שיש את זמן הנסיעה וההתארגנות עצמם. אבל יותר מזה - אלת המלון צריך לפנות עד הצהריים. סביר שתעשו צ'ק אאוט על הבוקר ואז יש שתי אפשרויות - להשאיר אתץ המזוודות במלון בשמירת חפצים (ואז צריך לחזור בערב לאסוף אותן), או שנוסעים בבוקר לברוקלין (תוכלו להשאיר את המזוודות על הבוקר), ובפועל מבזבזים את שעות הבוקר ה'טובות' על מעבר המלון.
אז בשביל לחסוך 1000 דולר ל-3 ימים זה וודאי שווה. בשביל לחסוך 100 דולר ל-3 ימים זה לא שווה בעיניי.
-
כדאיות לינה בברוקליןאני אתחיל לחפש מלונות, קשה לי להאמין שאמצא משהו ב 100 דולר.
אם אכן מחירים יהיו 200 וצפונה, אעדיף לישון בברוקלין.
לא נסעתי אף פעם בסאבווי בניו יורק, אבל מה הבעיה לעלות עם מזוודות (הכוונה במקום לקחת מונית)?
-
כדאיות לינה בברוקליןאין שום בעיה לעלות עם מזוודה לרכבת. זה פשוט לא נוח. הנגישות בתחנות הרכבת לא מדהימה. כלומר יש מעלית אבל ממש לא בכל כניסה - בשאר התחנה יש הרבה מדרגות. השערים מיועדים לכניסה של אדם אחד, ולא ממש אדם + מזוודה, והרכבת יכולה להיות עמוסה בשעות העומס.
אם אתם זוג עם מזוודה אחד שהגבר סוחב - לא נורא. אם אתם זוג עם שתי מזוודות (כלומר גם האשה צריכה לסחוב) יותר מורכב. ואם יש שתי מזוודות + טרולי + תיק גב זה כבר די מורכב לרכבת תחתית.
שוב - אפשר, אבל לא הכי מומלץ.
היה שבוע שעבר נדמה לי שרשור בפורום על שימוש ברכבת עם מזוודה. חפשו אותו.
בכל מקרה - אני הייתי מחפש מלון לשתי החלופות - רק לסוף השבוע, או לכל התקופה. אחרי שתמצאו מלון מתאים תשקלו את פערי המחירים לכל חלופה וגם את הנוחות ואז תחליטו.
-
כדאיות לינה בברוקליןבאיזה איזור כדאי לחפש מלון סביר במנהטן?
הכוונה שלי היא, מן הסתם לא מלון בדיוק על הטיימס סקוור כי הוא יקר ומצד שני לא מלון שנמצא בקצה של סנטרל פארק (שנניח שהוא זול אבל כבר רחוק מהמרכז)
באיזה מיקום כדאי להיות בהנחה שהאטרקציות הן הבנאליות (פסל החירות, גראונד זירו , טיימס סקוור, וול סטריט , סנטרל פארק וכו)
באתר בוקינג ניתן לפלח את המיקום לפי אטרקציות , אבל ישנן כאלו שרחוקות אחת מהשניה...
-
כדאיות לינה בברוקליןאני בשבועות האחרונים בברוקלים אצל חבר (לא רחוק מה Albany),
ובחלק מהזמן תיירתי במנהטן תוך כדי.
הנסיעה בסבווי מהאיזור למנהטן תיקח באיזור ה35 דקות, לא ביג דיל.
האיזור משופע ביהודים ובישראלים, תלוי אם אתה רואה בזה חיסרון או יתרון.
יש שם מקומות שנראים יותר כמו בני-ברק..
היתי אומר ככה. תלוי באיזה גיל אתם, וכמה אתם מסוגלים לצאת בבוקר ולחזור
אחה"צ. זה לא שזה נורא לחזור בצהריים, ואז לצאת לסיבוב ערב, אבל כל "סיבוב"
כזה, יקח לכם במצטבר באיזור השעה וחצי הלוך-חזור, ועלול להתיש.
אם אתם צעירים שבעניין של לצאת בשעות הבוקר המאוחרות ולחזור בשעות הערב
המאוחרות (שירותים, פרטיות, אנרגיות וכו') - אז לכו על זה.
אם אתם מבוגרים יותר, ומתכוננים לשהות בעיקר באיזורים הראשיים של מנהטן,
ונוח לכם העניין של מלון קרוב, או אם אתם צעירים שנוח להם להגיע למלון כמה דקות,
להתארגן בחזרה ומיד לצאת לחיי לילה, אז מנהטן עצמה.
-
כדאיות לינה בברוקליןלדעתי כדאי לכם לחפש מלון לשבת באזור אפר ווסט מנהטן. אם תמצאו אחד במחיר סביר לכו על זה. האזור מתאים מאד לשהות בשבת.
אווירה ניו יורקית רגועה, קרבה לסנטרל פארק, בתי כנסת - קידושים ומסעדות כשרות ומצד שני תחושה ניו יורקית ממשית עם אפשרות לטיולים מדהימים (ברגל).
-
כדאיות לינה בברוקליןמשיטוט שעשיתי, לתקופה הנל 11-17/9 המלונות הזולים ביותר והסבירים הם בעלות של 200-250 דולר, אז האופציה של דירה בברוקלין במחיר 75 ד' נראית לי עדיפה.
אני אנסה לחפש דירה במנהטן ולראות מה המחירים ואז אוכל להשוות סופית.
דירות אפשר לחפש בבוקינג? התוצאות מראות רק מלונות/ אכסניות (או שאני לא מחפש נכון)
-
כדאיות לינה בברוקלין -
כדאיות לינה בברוקליןשלום ,
אני נוסעת בעוד חודש ב"ה ונמצאת ברח' LEXINGTON ואנחנו שומרי מסורת
איפה באופר ווסט סיד , יש בתי כנסת עם אפשרות לקידוש ומסעדות כשרות
אשמח לקבל שמות או איזור
תודה
-
כדאיות לינה בברוקליןהי. אם אתם דתיים יהיה לכם נעים להיות בשבת בברוקלין. וגם תוכלו להצטייד באוכל כשר. הכי נוח בסופרמרקט של מויש . ליד רחוב 4 אם אני לא טועה. ברוקלין מכוערת. מזכירה את בני ברק. נסיעה מברוקלין למנהטן כ 40 דקות פלוס זמן הליכה לתחנה. תבדקו אם זה מוזיל לכם משמעותית. לגור בברוקלין כי אם אתם במנהטן. המוסיאון היהודי פתוח בחינם בשבת ותוכלו לבלות בו כמה שעות מענינות בשבת הארוכה.