מוניות בבנגקוק
-
בוקר טוב ללפורום יש לי שאלה במיוחד ובעיקר למשפחות או לכל אחד שיש לו תשובה לשאלה
צורת ההיתניידות בבנגקוק בהרכב של חמישה זוג ושלושה ילדים האם יש מוניות גדולות או שנצטרך שתי מוניות
מה הדרך הכי כדאית להיתנייד בבבנגקוק
איך כדאי להגיע מנמל התעופה בבנגקוק לעיר עצמה למלון בהרכב של 5
-
מוניות בבנגקוקגם אם הייתם 4 יחד עם כל המזוודות לא היו מסכימים לעלות אתכם על מונית אחת רגילה .
קח מונית 7 מקומות .
אופציה נוספת וואן מאסף
אופציה נוספת רכבת סיטי ליין מהשדה ועד תחנתה הסופית ( תלוי איפה המלון שלך )
-
מוניות בבנגקוקאפשר גם להתפצל ,המוניות בבנגקוק לא יקרות להתעקש על מונה.
-
מוניות בבנגקוקתודה על התשובה הרוזן
המלון הוא איסטין מקסין לפי מה שאני מבין יש לידו קו רכבת שמגיע לנמל תעופה
מה בקשר להיתניידות בשאר הימים במידה ואני ירצה לנוע במוניות זה שתי מוניות או מוני ואן ?
האם מוניות כאלה גדולות קיימות ושכיחות בבנגקוק או שצריך לשריין אחת כזאת
-
מוניות בבנגקוקבשדה התעופה יהיה לכם פשוט ונוח להשיג מונית גדולה של 7 מקומות דרך דוכן המוניות המסודר.
כשתהיו במונית, תוכלו לבקש את מס' הטלפון של הנהג, כך תהיה לכם האפשרות לקבוע איתו את כל הנסיעות שתרצו לבצע.
בנסיעות קצרות בתוך העיר, אפשר להתפצל לשתי מוניות. -
גדיאל תטעה.התחנת רכבת לא במרחק הליכה מהמלון.
-
מוניות בבנגקוקאין שום בעיה להשיג מונית 7 מקומות
גם בשדה וגם בכל בנגקוק
הרכבת מגיעה לתחנת מקאסאן ומשם תצטרכו להגיע במונית לאיסטין
אמנם נסיעה בת פחות מ 4 דקות אבל עדיין לא למצב של הליכה ברגל .
שם אין לכם מה להתעקש על מונית גדולה ובהחלט תוכלו להתפצל עם 2 מוניות שנוסעות ממש יחדיו ( אחד אחרי השני ויוצאות ביחד ) .
מימלא המוניות יגיעו למלון בהפרש של שניות אחת מהשנייה ואין לכם מה לדאוג
העלות של המונית תהיה כ 50-60 באט
-
מוניות בבנגקוקאנחנו חזרנו אתמול מהמלון איסטין מקאסאן. ממש ביציאה מהמלון עומדות מס' מוניות ותמיד ראיתי אחת מהם מונית ל 7 אנשים. הבעיה שהנהגים האלו לא מסכימים להפעיל מונה, מבקשים פלחות 150-200 בעיר. המחיר המירבי עם המונה בעיר (נסיעה ארוכה) 100 באט ונסיע של 10 דקות בסביבות 50 באט.
-
מוניות בבנגקוקמחירי מוניות 7 מקומות שונה לחלוטין ממונית רגילה ואפשר להבין אותם
-
מוניות בבנגקוקאין עליכם פורום תתאילנד
כל שאלה אחלה תשובות
כל כבוד
-
מוניות בבנגקוקמה גילאי הילדים ? אם הם קטנים אז בתוך בנקוק כל מונית תיקח אתכם אין בעיה שהורה אחד ישים ילד על הברכיים
שתי מוניות ממש לא נוח ולא פרקטי , מוניות גדולות יש מלא צריך להמתין עוד קצת ברחוב במלון הם יזמינו לכם מונית גדולה בשנים האחרונות עם התרבות הילדים המבקרים בבנקוק נכנסו יותר מוניות גדלות