מלונות זולים בניו יורק
-
האם מישהו היה באחד מהמלונות הזולים האלה בניו יורק ויכול לתת ביקורת עליהם ?
1)
Murray hill inn ברחוב 30 במזרח מנהטן.
2)
המלונית של צביקה בקווינס
בד"כ אני לא אוהב בחו"ל את הקומונות של הישראלים שמתרכזים בחבורות, אבל בשביל 49$ ללילה, אם זה ראוי למגורי אדם יתכן שזה כדאי.
מישהו היה ?
3)
Nesva hotel - long island city
-
מלונות זולים בניו יורקלגבי אופציה 2.
לא לנתי במלונית שלו, אבל היתי בביתו בקווינס ויצא לי להכירו
וחלק מקבוצת הישראלים שמבקרים אצלו בסופ"שים.
אז אני לא יכול להעיד על המלונית, אבל יכול להעיד על צביקה
ואשתו, שמדובר באנשים נפלאים. תוכל לסמוך עליהם.
יש שם קבוצת ישראלים שמתארחת שם בסופ"שים, תלוי בך
אם תאהב את הרעיון. רק קח בחשבון שזה בקווינס, ולא במנהטן.
משהו כמו 35-40 דקות בסבווי למנהטן.
-
מלונות זולים בניו יורקגם אני מתענינת האם המלונית באזור מרכזי בקוינס?האם המרחק אכן 40 דקות כי לפי מידע נאמר שאין בעיה הוא במרחק נסיעה 20 דקות?
-
מלונות זולים בניו יורקהרצתי חיפוש בגוגל מאפס לנסיעה בתחבורה ציבורית מהמלונית לטיימס סקוור ויצא לי 42 דקות. אתם יכולים לבדוק.
השאלה אם המקום הזה בסדר מבחינת זה שבד"כ זוגות של ישראלים שמטיילים לבד הם בסדר גמור, אבל כאשר מרכזים הרבה ישראלים ביחד הם הופכים להיות לפעמים מאוד קולניים ולא נעימים. לא בא לי לישון במקום רועש ולשמוע כל הלילה חבורות שיושבות על פינג'ן של קפה בתחרות של השפרצת טסטוסטרון וציטוטים של משפטים מגבעת חלפון ומחגיגה בסנוקר.
יש עוד מלון בלונג איילנד סיטי
שנמצא ליד תחנת רכבת בערך 20 דקות ממנהטן.
מישהו מכיר ?
-
מלונות זולים בניו יורקמישהו יכול לתת המלצות או ביקורת על אחד מהמלונות האלה ?
-
מלונות זולים בניו יורקנתת לינק לטריפ אדוויזר עם יותר מ 500 חוות דעת.
למה אתה חושב שעוד חוו"ד של ישראלי תתן לך את ההחלטה ? באמת שאני לא מבין את זה.
-
מלונות זולים בניו יורקשלום
הגולש aviiare1 שביקש להצטרף לשרשור בתגובה משלו,לא צלח,ולכן ,עד שיסודרו משלוחי התגובות שלו כאחד הגולשים, הנה מה שמסר לי ,לטובת פותח השרשור-
שנה שעברה באוגוסט הייתי במלון La quinta . הייתי שבוע . היה בסדר גמור. תחבורה ציבורית קו 7 נוח מאוד. יש בסביבה מסעדות . ארוחת בוקר במלון בסדר.
מוני
-
מלונות זולים בניו יורקמוני, תודה!
may east, אני אוהב לשמוע ביקורות מישראלים שעליהם אני סומך שיתנו ביקורת של תאכלס.