ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קניית סמארטפון בקונמינג

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    6
    1290
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nofnof4
      nofnof4 נערך לאחרונה על ידי

היי, אני מגיעה מחר לקונמינג ומעוניינת לקנות מכשיר אנדרואיד. מישהו יכול להמליץ לי על מקום אמין בקונמינג ושלא יקר מדי?

תודה מראש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יויו
        יויו נערך לאחרונה על ידי

קניית סמארטפון בקונמינג

לא הייתי בקונמינג אבל מנסיון עם מכשירים סיניים , ממליץ לך לא לרכוש חיקוי של גלקסי וכו' למיניהם אלא דווקא ללכת על טלפון מותג סיני כגון : THL (יש לי והוא מצויין), או LENOVO ועוד, חלקם באים עם רום עיברי כבר כך שרק תצטרכי לבחור שפה ואת מסודרת. כדאי לוודא גם שהתדרים מתאימים לארץ.

• nofnof4
          nofnof4 נערך לאחרונה על ידי

קניית סמארטפון בקונמינג

אז זה אומר שגלקסי יהיה בהכרח חיקוי? כי אני לא רוצה לקנות מזוייף, ומחפשת ספציפית גלקסי לא מכשיר אחר..

• אורי
            אורי נערך לאחרונה על ידי

קניית סמארטפון בקונמינג

זה לא אומר שגלקסי יהיה חיקוי. יש חיקויים, יש מקוריים. המקוריים ימכרו במחירים לא רחוקים מהארץ. החיקויים בחצי. ומה זה חיקויים? טלפונים זהים לחלוטין, נראים ונשמעים כממו המקור, נמכרים באותן אריזו בדיוק, הכל נראה אותו דבר. ולכן, קצת קשה לזהו, וצריך להזהר לא לקנות משהו שיפסיק לעבוד אחרי חודש.

אם את רוצה ללכת על בטוח, כנסי לאחת מהרשתות הגדולות וקני שם. ככה אני עשיתי כשקניתי גלקסי בהונג קונג.

• ענתנת
              ענתנת נערך לאחרונה על ידי

קניית סמארטפון בקונמינג

אורי, האם היה משתלם לקנות מכשיר מקורי בהונג קונג? זה זול יותר מאשר בארץ? הפער מצדיק העדר אחריות בפועל?

פשוט מגיעה מחר להונג קונג ותהיתי אם באמת שווה לקנות שם דברים. בסין לא קניתי שום אלקטרוניקה, פרט לטלפון ממש פשוט כאשר חשבתי למשך יומיים שגנבו לי את הטלפון...

• אורי
                אורי נערך לאחרונה על ידי

קניית סמארטפון בקונמינג

היי ענת.

הפערים לא מאוד גדולים, כפי שאולי היית מצפה, אבל בכל זאת, מדובר בכמה מאות בודדות של שקלים, מתוך מחיר של כמה אלפים בודדים. נאמר, 10%-20% יותר זול. אם ההפרש הזה שווה בשבילך את הזמן שכרוך בללכת לחפש טלפון, ואת העדר האחריות, לכי על זה. אני קניתי מהעדר ברירה, כלומר, לא היה ברשותי טלפון תקין, והקנייה הייתה מתבצעת בין כה, בהונג קונג או בארץ. לי ההפרש היה שווה, בעיקר לא ראיתי סיבה טובה לשלם יותר כשאפשר לשלם פחות (מה גם שקניתי שני מכשירים) והמחשבה על האחריות כלל לא חלפה בראשי.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון