קוסמוי , פוקט או קופנגן ?
-
אני צעיר בן 23 ומחפש לעשות חיים בתאילנד עכשיו אני רוצה לבלות ב2 המהיעדים בכותרת השאלה לאיזה מהיעדים האלה שווה יותר ללכת כדי להנות בחיי הלילה ובכללי
תודה רבה מראש
-
קוסמוי , פוקט או קופנגן ?כמה ימים אתה מתכנן להיות באחד האיים שציינת?
במידה ואתה בוחר את הצד של קוסמוי קופנגן, אין סיבה לא לשלב את שניהם אלא אף מומלץ! אם אתה מחפש"אקשן" ישראלי יש לזכור שכמה ימים לפני מסיבת הפול מול בקופנגן, קוסמוי מתחילה להתמלא בחברה ישראלים שיעברו לקופנגן לקראת המסיבה וכך גם אחרי המסיבה. כלומר קוסמוי תהיה מלאה בישראלים כמה ימים לפני הפול מלון וגם כמה ימים אחרי. כמובן שקופנגן במהלך הפול מון מקבלת צביון ישראלי מסיבתי לגמרי.
יש לזכור שאני מתכוון לחופים של צ'אוונג והאד רין. כמו כן, מומלץ להזמין מראש מלונות כי הביקוש עולה בסמוך לפולמון.
גם פוקט מציעה חוויה של בילויים לאורך כל העונה. רחוב הבנגלה העמוס במועדונים. גם שם תמצא ישראלים לצד אוכלוסייה בינלאומית מגוונת.
אני נשארתי עם טעם מצוין מפוקט מבחינת חיי לילה. הרבה יותר מקוסמוי וקופנגן. אחרים כנראה יגידו אחרת וזה כי לכל אחד יש טעם משלו ואת החוויות משלו
-
קוסמוי , פוקט או קופנגן ?באיזה חודש אתה מגיע ולכמה זמן?
במידה ואתה מגיע בתקופת הפול מון, קופנגאן תתאים לך.
-
קוסמוי , פוקט או קופנגן ?תודה רבה
5 ימים בכל אי
-
קוסמוי , פוקט או קופנגן ?חיי לילה ( דגש על פרועים) ? בלי שאלה בכלל, פוקט.
-
קוסמוי , פוקט או קופנגן ?נראה לי הכי מתאים לגילך קוסמוי וקופנגן...
פוקט יותר מדי בית זונות (לטעמי לגברים מבוגרים יותר שמחפשים כל היום נשים עובדות)...
קוסמוי חוף צאוונג יהיה לך מעולה עם חיי הלילה, תישן בKHUN תוכל להכיר בני גילך וישראלים ולצאת איתם....
בקופנגן בהאד רין....בביישור זה גם על אותו עקרון...ושם כל המסיבות...בעיקר בתקופה הפולמון אחרת זה אי המתים

תהנה...
-
קוסמוי , פוקט או קופנגן ?אין בכלל מה להשוות בין היצע חיי הלילה בפוקט לבין ההיצע בקוסומי וקופנגן. לכן כשמישהו מצהיר מראש שהוא מעוניין בחיי לילה אז ההצעה האולטימטיבית היא פוקט.
פוקט אי ענק עם שפע אפשרויות ובינהם גם חייל לילה פרועים. מי שיחפש לא יתקשה למצוא ומי שירצע להמנע אז יוכל להנות משאר הדברים
-
קוסמוי , פוקט או קופנגן ?לחברה צעירים בעיני קוסמוי וקופנגן הרבה יותר תתאים מאשר פוקט(אגב אני כבר לא כל כך צעיר ועדיין מעדיף בהרבה את קוסמוי וקופנגן)