טיול לאוזבקיסטן!!- עזרה? :)
-
האם מישהו יכול לתת לי כמה מילים על אפשרות לטיול באוזבקיסטן? האם מומלץ קיץ (יולי כזה..)? ואם כן- האם אפשר להתאים טיול לזוג צעיר? ומה אופי הטיול שם? ואיך טסים? האם צריך בפנים טיסות פנימיות? מה המחירים בגדול ללינה, אוכל וכו'?
אשמח מאוד מאוד לכל עזרה!!!!!
תודה תודה תודה
אביגיל
-
טיול לאוזבקיסטן!!- עזרה?
היי אביגיל,
קראי טיפים שנכתבו בנושא וכן בלוגים שהועלו. רוב השאלות יתבהרו ואם יעלו עוד כמה נשמח לעזור.
-
טיול לאוזבקיסטן!!- עזרה?
היי אביגייל,
כמו שאור אמר, יהיה קל יותר לתת תשובות על שאלות קצת יותר מדויקות..
את שואלת שאלות של "מה כדאי" ו"מה עדיף".. וזה תמיד קשה לענות, כי לכל אחד יש את הסגנון טיול שלו, ולא בהכרח הסגנון שלנו וההעדפות שלנו יתאימו לסגנון שלך.לעומת זאת אם תשאלי שאלות קונקרטיות כמו "כמה זמן לוקח להגיע מכאן לכאן" "איך יותר נוח באוטובוס או ברכבת מבחינת כבישים, צפיפות " "מה יש לראות בעיר X" וכו' וכו'... התשובות יהיו טובות יותר.
כנ"ל לגבי לינה - אני שילמתי בערך 10 דולר ללינה, אבל זה בהוסטלים שמתאימים לתרמילאים, אני לא יודע אם זה מתאים לסגנון שלך. אם כן אני אשמח לפרט.
לגבי חודשים - אוזבקיסטן בקיץ היא חמה.. אני מעריך שביולי יהיה שם מאוד חם. אני הייתי בספטמבר והיה רותח.. אבל זה עדיין היה כיף. הכל עניין של מה האופציות שלכם. -
טיול לאוזבקיסטן!!- עזרה?
כאחד שהיה במדינה יכול רק לדווח כי הקיץ שם חם אפילו חם מאוד. אומנם הייתי שם בעניני עבודה וטיילתי קצת. אבל לדעתי העונה המתאימה היא אביב אוסתיו בחורף די קר שם.